Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)
Raspunsuri - Pagina 6
heidy spune:
Buna fetelor....
Suntem si noi la raport. Am ajuns acasa franta, ma dor picioarele de mor. Eram deprimata dupa zilele astea la servici asa ca am dat o tura de shopping in drum spre casa (nu imi mai intra burta in nimic asa ca au fost luate masuri ). Am mancat o salata si am recuperat tot ..tot din urma.
Eu sper din tot sufletul ca bebe meu sa vina ori pana pe 25 Nov, ori dupa 10 dec (am DPN pe 5 dec) pt ca doctorul meu pleaca din tara .... Dar, daca nu, aia e, luam lucrurile asa cum vin.
Ana_o ma bucur ca e totul in regula la spital si conditiile sunt bune. In Romania, mai rar asa ceva, dar Timisoara e mai spre vest asa.. poate conteaza si asta.
Cred ca am sa ma bag la somnic, ca oricum la noapte facem ture la baie...
Va pe toate si ... pt MSymo si Mairis.
A...mi-am amintit.. zicea cineva de wrap. Si eu vreau, am citit pe net dar inca nu mi-am cumparat. O sa imi iau cu siguranta. Mi se pare extrem de natural si frumos sa il porti asa pe bebe.
33+ Tudor Andrei
ral_eli spune:
greva mea deocamdata nu a dat rezultate : mai avea resturi de ieri si se pare ca dezordinea din casa nu l-a deranjat, doar ca pe mine a inceput sa ma irite toate lucrurile aruncate
auzi la el cica nu mi-a aprobat inca greva asadar trebuie sa fac treaba cu banderola alba pe mana
am inceput razboiul de guerila : in seara asta dorm pe canapea in sufragerie ssa vedem dc mai ia in gluma greva mea
34+
crisuletzul spune:
Pai Ana.....oricum era vb de cateva zile....am neamuri in Tm!Oricum eu sunt optimista ca fata mea va veni in decembrie...deci nu am de ce sa imi fac griji.....doar cu durerile astea nu ma impac.....eram o tipa hiper activa si de astazi parca am imbatranit cu 40 de ani....abia ma misc!!!
incerc sa ma feresc sa iau calmante....mi-a dat nenea doctorul sa iau ceva in bucutze...dar eu ma fac ca ploua!!!...orice,numai injectii NUU!!
Ioana acum chiar esti un ou kinder...cine stie cand ne vei surprinde!!!
tu fati bagajul....alea alea....ia-l cu tine oriunde mergi.....cel mai bine ar fi ca zilele acestea sa stai prin preajma casei
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
crisuletzul spune:
ral_eli....barbatii din nastere au talentul de a suferi de "miserupism"....numa noi ne agitam si de dam cu curul de pamant din orice!......intotdeauna cand ma cert cu Mau, eu ma agit ca un pepsi iar el este atat de calm.....cateodata ma lasa sa vorbesc si singura.....AAAA.....si intr-o zi cand am vrut sa il tin la respect si nu i-am gatit a facut el pizza si mi-a adus la birou in caz de imi este foame!!!....deci nu a mers partea cu "il las flamand"
dar bineee.....cand e vinovat cu ceva, are gura mai mare ca mine....daca cineva ne opreste cand ne certam si ne intreaba ce ne spunem unu altuia,nu stim!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
ral_eli spune:
daaa, asa e : cand e vinovat sa vezi ce gura mare are si imediat gaseste pe altii vinovati!!
34+
lorin7774 spune:
FELICITARI MSYMO! BINE AI VENIT, DIANA!
dupa cum se vede, nu am somn iara....mi-e asa de dor de perioadele in care ma gandeam ca poate sunt bolnava de dorm atata
si ma doare spatele ingrozitor de tare azi... stiu si de ce, ca am ridicat niste cutii, dar parca prea tare doare; pentru prima data mi-a fost greu la condus astazi...nu-mi mai gasesc locul pe nicaieri...si mai si pleaca sotul la sedinta, ca sa fie tacamul complet
gata cu vaicareala...ma bag in pat, sa vedem ce-mi iese...
noapte buna, somn linistit
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+
ALEXA1985 spune:
Felicitari Simo, sper sa ajungi repede acasa cu Diana.
Vin si eu cu o veste buna. Nu stiu daca v-a scris sora mea azi, maine va veni acasa uriasa mea Andreea Lavinia la fix 3 saptamani si 2 kg. Abia o asteapta toata familia. Si inca o veste, azi i-am dat san. Am zis ca nu are putere sa traga, dar tragea mititica de ii curgea laptele pe langa gurita. Maine pe vremea asta mami se va iubi cu printesa ei. Va pup si va astept cu vesti bune.
Mami de ANDREEA LAVINIA - 19 zile
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Felicitari Simo, sper sa ajungi repede acasa cu Diana. Vin si eu cu o veste buna. Nu stiu daca v-a scris sora mea azi, maine va veni acasa uriasa mea Andreea Lavinia la fix 3 saptamani si 2 kg. Abia o asteapta toata familia. Si inca o veste, azi i-am dat san. Am zis ca nu are putere sa traga, dar tragea mititica de ii curgea laptele pe langa gurita. Maine pe vremea asta mami se va iubi cu printesa ei. Va pup si va astept cu vesti bune. Mami de ANDREEA LAVINIA - 19 zile |
Ce veste buna Alexa!! Cred ca esti f f fericita.. Ma bucur mult pt tine.
33+ Tudor Andrei
douradoudou spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Felicitari Simo, sper sa ajungi repede acasa cu Diana. Vin si eu cu o veste buna. Nu stiu daca v-a scris sora mea azi, maine va veni acasa uriasa mea Andreea Lavinia la fix 3 saptamani si 2 kg. Abia o asteapta toata familia. Si inca o veste, azi i-am dat san. Am zis ca nu are putere sa traga, dar tragea mititica de ii curgea laptele pe langa gurita. Maine pe vremea asta mami se va iubi cu printesa ei. Va pup si va astept cu vesti bune. Mami de ANDREEA LAVINIA - 19 zile |
superbe vesti alexandra ..felicitari
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
anya2010 spune:
Ce ma bucuur ca poti sa-ti iei comoara acasica!!!
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea