Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Crisule, stai cumintica!! Si eu te certam, in locul sotului... Mi-s dragi mie ardelenii, uite inca un motiv in plus, dar las-o pe Eva sa stea intr-o burtica linistita si odihnita!

Anymona, inca un record in sarcina asta! Singura, in luna a 9-a, pana la TM. Sa n-am si eu povesti palpitante pentru fiul meu??
Mi-ai facut pofta de cartofi din aia... Cum sa fac?!

Ratusca, si eu sunt pe-aici, mi-am aranjat "spatiul". Zici ca-s la hotel...

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ioana tot nimic???..nici macar cateva contractii???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Nimic...dar macar sunt sigra ca a fost dopul...ca de atunci nu am mai avut nici o scurgere..deci n-avea cum sa fie aia brusc asa...
Ce fac eu??
Ma uit la odiseea nov-dec de anu trecut si fac media ...la ce data s-a spart conducta de bebei ...

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

vezi ca odiseea noastra de anul trecut e impartita in 2..mai sunt fete multe si la "prietene la bine si la greu"

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana, eu pana acum mi-am aranjat ferma...acum ma tot invart pe aici si nu stiu ce sa fac...domnul sot nu a venit, inca...mai dau o tura de ferma si gata...vai si ma doare spatele...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna seara, fetelor!!!!

FELICITARI, SYMO!!!!!
Eu raportez o stare generala proasta asazi, nu stiu de ce. Mßa durut capul si parca am o presiune asa toata ziua. Girls, spuneti-mi voi ati luat vitamine. Eu am luat Elevit, 1/zi dar imi dadea insomnii, indiferent la ce ora luam (chiar si dimineata). Nu puteam sa adorm pana la 2-3 noaptea si apoi la 8-9 dimineata ma trezeam. S-a mai intamplat cuiva asa ceva?? Si am renuntat, dar nu stiu daca e bine pt ca parca am ameteli.
Girls, sa nu ma scoateti din lista. Eu incerc sa scriu pe cat imi permite accesul la net si la laptop. Cu banii de pe noiembrie imi iau si eu un laptop, pt ca luna asta am comandat mobila si carucior.
Oare la mine o sa mai fie cineva sa scoata motzatele??? Sper ca macar sa va ganditi la mine. Va pup

30+ Roberta

Mergi la inceput

Ma bag la un film, e un aer sufocant aici...27 imi arata termometru.
Va pup, revin mai tarziu.
Ioana, sa ne tii la curent!

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

feteloooooor,eu trebuie sa nasc dupa 26 noiembrie,vreau sa nasc la termen,bebele meu tre sa stea cuminte k mami are examen de daaaaat!!!!!pai daca voi va faceti planuri de-acum si nici nu a inceput noiembrie la sfarsitul lunii o sa raman singuraaaaa

32+ cu Luca Stefan

Pai cum zice si semnatura mea bebe vine cand vrea nu cand vrem noi ..
Eu inca merg la servici...si vineri am o mega-hiper-super sedinta...si azi stateam si ma gandeam cum sa ma organizez sa dau instructiuni fetelor din departament sa se descurce singure la aceea sedinta ...in caz ca fac "poc" pana atunci

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

hehe,eu am vb din timp ku bebe k daca o lasa p mami sa dea examenu,poate veni orikand vrea el dupa,dar ai dreptate nu prea e dupa mine asa k nu ar strica un pik de organizare "in caz de..."

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Nici eu nu am somn

carmenuta doar 7 kg luate pana acum?????? esti ff tare

ioana, crisule ma inscriu si eu in lista celor aflate la prima sarcina si care habar nu au de nimic asa "din carti" am mai citit noi dar stiti cum este..practica ne omoara am o frica cat casa desi sunt convinsa ca nu o pot tine pe fii-mea pana in clasa I

Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia

Mergi la inceput

Pissi, nu te uitam si fii sigura ca vom fi aici, sa scoatem motatele la galerie! Ah, eu nu cred ca are legatura insomnia cu vitaminele... parerea mea!
Ratusca, mie mi-e lene sa ferm...uiesc la ora asta.

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Felicitari Symo si bine ai venit Diana

Va multumesc de toate vorbele calde si de toate urarile.Va pup pe toate si am sa incerc sa va raspund la intrebari.

Da, diabetul gestational mi-a fost confirmat de aceea si bebe a fost grasunel, am facut inainte de cezariana cateva doze de insulina iar acum dupa nastre glicemia a inceput sa se regleze.
Iau si acum tratament cu antimicotice pt picior si deocamdata nu pot alapta.
Lapte am si inca foarte mult,sunt un pic Milka , dar din pacate trebuie sa il arunc.
Cezariana a tinut o ora, am avut anestezie partiala (Rahie) si a fost foarte ok, la fel si recuperarea dupa operatie a decurs foarte bine.
Am sa pun maine poze cu bebe pe picassa.
Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine

mami de Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

ana_o - multumesc de incurajari. Iti doresc si tie putere si optimism.

30+ Roberta

Mergi la inceput