Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)
Raspunsuri - Pagina 3
allexxia_m spune:
maine ma duc si eu la control, poate aflu atunci mai multe detalii despre ce are de gand fetita mea
eu am incheiat 38 saptam .... deci asteptam oricand momentul magic
38+
alina_1984 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m crisis eu tot asa as zice, ca ceaiul de zmeur nu are nici la mine efect, sau cel putin nu se vede nici un semn de nastere dar totusi ce am citit eu despre el, ar fi ca usureaza travaliul nu ca ar grabi nasterea, ba din contra ca ar favoriza nasterea la termen, adica 40 saptam, nu mai devreme nu mai tarziu .... nu stiu cum o fii, dar eu continui cu el, vedem noi la nastere care este efectul, daca o fi vreunul .... 38+ |
Subscriu si eu la ce a zis Alexia despre ceaiul de zmeur, stiu ca usureaza travaliul, dar nu ca l-ar si provoca...corectati-ma daca gresesc.
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze
alina_1984 spune:
citat din mesajul lui roxana-ioana merg sa ma intind un pic la TV,revin mai tirziu Vlad Andrei |
Bun-venit Roxana-Ioana!
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze
Lore1983 spune:
Buna seara burtici si mamici! Am lipsit si eu o zi si cand am revenit am vazut ca ati mai umplut un capitol si eu nu apucasem sa termin de citit nici tot ce ati scris ieri.
Felicitari Symo pentru bebelina! Bune venit pe lume Diana!
Eu nu o sa stau alaturi de voi nici in seara asta, desi mi-ar fi placut, insa m-am saturat de stat pe scaun azi (eu inca lucrez) si simt nevoia sa ma odihnesc in pat.
Va pe toate!
30+ viitoare mami de
crisuletzul spune:
crisis....lasa sa vina pruncul cand vrea el! nu mai aveti loc unul de celalat?:)
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
anymona spune:
felicitari Symo!!!! refacere rapida si sa treaca durerile rpd. bine ai venit bebe Diana!!! sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa
roxana-ioana, bine ai venit in barlog
Ana_O, iti doresc un sejur placut si linistit in spital si nu foarte lung. ma bucur ca te-ai mai linistit. tu ai condus singura pana la TM? sau te-a dus cineva?
dupa o alergatura si o agitatie de 2 ore in parc cu Clara, raportez si eu dureri mari de spate si burtica....bag un no-spa (primul din sarcina asta) si sper sa treaca
in sfarsit, am gatit si eu in seara asta faimosii cartofi prajiti la cuptor. au iesit supeeeeer. i-am tavalit un pic si prin pesmet inainte sa-i pun in tava si au iesit super crocanti
va pup rau de tot pe toate , va doresc o noapte linistita si sa ne auzim maine cu vesti bune
31+ + Clara Maria (01/02/2006)
ratusca83 spune:
dormiti fetelor?????
34+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ratusca83 dormiti fetelor????? 34+ cu si ingeras in ceruri AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu |
eu nu inca
31+
douradoudou spune:
ioana tot nimic???..nici macar cateva contractii???
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu