Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Alina, nu stiu. De cand am ajuns, m-am linistit. Cred ca m-a ajutat mult si Impartasania primita; pentru suflet, face minuni.
Am iertat pe toata lumea si am numai iubire in suflet. Niciun nor.
Voi ramane, probabil, doar cu emotia. Dar e ceva normal. Abia astept sa-mi alaptez puiul. Am Garmastanul si Lanolina de la Bioclin pregatite, deja Garmastanul am inceput sa-l folosesc. Maine ajunge si domnul iubi, deci nastem impreuna.

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetelor, am avut o noapte urata rau....de fiecare data cand ma intorceam de pe o parte pe alta ma durea de mama focului plus ca nu mai pot sta pe spate pt ca ma apasa!!! uoffff.....tot nu am luat calmante!

acum am fost la o mica plimbarica cu mama sa imi mai intind oasele! din cauza ca ieri am stat mai toata ziua ,azidimineata m-am trezit scu 2 minunati carcei la picioare!

ummmm.....stateam acum si analizam......avem cat de cat un numar egal de fetite si baietei.....poate devenim si cuscre.....hihihih....se vede ca am avut o noapte furtunoasa!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare si de la noi!

Azi mai greu cu trebaluiala ca sunt pe drumuri. Dimineata am fost pana in Buftea, apoi sa iau cupilu iar acum ma pregatesc sa mucegaiesc la usa doctorului... asa ca va dezamagesc si nu fac curatenie .

Sunset, Ratusca

Vmadelain, lasa starile urate si hai la conversatie, ajuta foarte mult!

Doura, bafta la doctor. Sa vii cu vesti bune!

Vasari . Am tot uitat sa o felicit pe Maria pentru creatie . Am vazut ca si coi ca dedicati activitatilor creative, sutn asa placute. Maine, daca ma mai tin puterile, ma apuc cu Emanuel de modelaj din pasta de sare. Ati incercat?

Lorin sunt socata de retardul de crestere . Multi incompetenti mai sunt pe lumea asta.

Ana, trimit cafeaua calda maine dimineata, azi a rezolvat Doura . Cat despre mama dependenta, cred ca multe suntem asa dar putine recunoastem. Va admir pe cele care puteti vorbi de sentimentele fata de copil, eu una nu pot, cu nimeni, nici cu sotul. Am impresia ca e ceva care ne priveste doar pe mine si pe copil...stiu ca e absurd. La fel si cu sarcina, ma inebuneau intrebarile despre ce simt... am repezit cateva persoane din cauza asta. Dar imi place sa ma regasesc in ceea ce scrieti voi... semna ca pe undeva sunt normala...

Corina, mergi la coafor??? Eu dupa doua saptamani am stat in fund...pana atunci am putut doar intr-o rana. Te admir! Ce cuminte e bebe

Dana, felicitari pentru anticorpi!

...si aici s-a stricat memoria...

nu mai stiu daca vroiam sa scriu ceva...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Ana....ma bucur enorm ca ti-ai gasit pacea interioara!!!....si mai mult de atat , ma bucur ca vine "domnul iubi" ,chiar ai nevoie de el......si mai mult de atat, este un moment magic de care trebuie sa va bucurati amandoi!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana, nu am vazut discutia cu odisee separata, sau scutece separate!!! Cum mai vine si asta? Vreti nu vreti trebuie sa ramanem unite ... daca ne-am inteles 9 luni, nu au fost certuri si incidente, nu inteleg de ce nu am reusi de acum incolo.

Nah, alta posesiva

AMR 3 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

bine am zis eu...ne incuscrim!!!:))).....

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ana, nu am vazut discutia cu odisee separata, sau scutece separate!!! Cum mai vine si asta? Vreti nu vreti trebuie sa ramanem unite ... daca ne-am inteles 9 luni, nu au fost certuri si incidente, nu inteleg de ce nu am reusi de acum incolo.

Nah, alta posesiva

AMR 3 SAPTAMANI...

Eu cred ca Ana se referea la fetele care sunt acum la primul bebe si la bb2 vor fi la alta odisee. Ideal ar fi sa ramana toate fetele insarcinate cu bb2 in acelasi timp ca sa ramana impreuna si la bb2. Asta am inteles eu din ce zicea Ana.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Cris ti-ai recuperat cateii??

Numai unul... sau una.... Labradoritza a venit acasa azi-noapte pe la doua..... am auzit-o latrand la poarta, am coborat si am bagat-o in curte. Rotweileritza e mai prostuta de fel si nu cred ca va mai veni. Inainte de Paste cu o saptamana a fugit si am gasit-o abia acum o luna desi era la doua strazi departare si a mai scapat deci ar fi putut sa se intoarca. Banuiesc ca nu-i place la noi desi nici unde a stat lunile alea nu s-a intors.... sta prost cu simtul orientarii.
Alaltaseara i-am facut poze

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Fi-miu are in mana un ditamai castravetele, nu vrea sa il tai, musca direct din el. Roade castraveti ca o termita. Si rosii. E de groaza. Sa vedeti cum il tine, ca pe microfon.

Mergi la inceput

Victoriaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput