Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Snitele cu piure... Loredana, mi-ai facut-o!
Letzy, te astept aici, sigur ti-ar placea!
Andreea, am suferit tare mult sarcina asta(uneori si din cauza mea, recunosc), probabil de asta nu concep nicio clipa fara bebe langa mine... e sufletul meu. Nu ca nu simti la fel pentru Seba sau n-o sa simti la fel pentru Ilinca, dar eu sunt mai asa...o mama dependenta, asa ma simt. Poate gresesc, dar am scuza primului copil.
Si acum, cafea...

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ukume am dormit in dormitor pana la urma, ca in sufagerie imi era frig . si cand m-am bagat in pat m-au nabadit tristetile si am tras un bocet de zile mari cu suspine si sughituri, si el ma alinta si mangaia.
deh, am amanat putin revolutia, dar l=am avertizat ca nu cedez si azi tot in greva sunt dar s-a dus naibii toata indarjirea mea

34+

hihihi,cum sa nu ii iubesti cand vezi k nu inteleg niciodata ce se intampla exact cu noi,dar incearca din rasputeri sa ne aline suferinta si totodata habar n-au ce sa ne spuna????

32+ cu Luca Stefan

exact!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Gata, am recuperat si eu! Sa vedeti ce va fi de acum incolo, ca mai toate vom fi acasa, se vor inmulti nasterile si, automat, galeriile, iar gravidutzele care pana mai ieri stateau si ne citeau din umbra, acum scot nasucul afara din barlog ... Sa vezi atunci ritm de scris! Dar e bine, abia trece timpul mai repede, nu ne gandim cu frica la momentul nasterii!

Azi merg la doctor si inainte de asta il voi ruga pe sotul sa presteze o chelire a zonei. Are un aparat electric care e foarte eficient. Am si eu o intrebare, cine stie raspunsul... Eu nu ma pot epila in zona si nici nu vreau. Ca atare, ce imi face sotul are echivalentul unui ras, adica firele cresc repejor. Ca sa nu ma mai rada ele, cat de proaspat trebuie sa fiu facuta? Chiar in ziua aceea, sau accepta si de 1-2 zile? Stie cineva, ca nu as vrea nici sa ma fac in fiecare zi, ca se irita zona, dar nici cand ma apuca nasterea, sa ii zic lui iubi sa ma "cosmetizeze" printre contractii...

Ukume: Din cate imi aduc aminte, tu povesteai ca esti experta in niste aripioare picante, gen KFC. Da-mi si mie reteta, sa ii fac o surpriza sotului, ca ii plac la nebunie. Si cand i le face nevasta, cu atat mai bune vor fi! Azi vreau sa fac cartofi la cuptor dupa reteta voastra si pe langa poate strecor ariprioarele delicioase!

Misticgirl: Ia pauza cand iti propui, ca altfel tot amani momentul si te trezesti ca te apuca durerile facerii la facultate . Asa am facut eu cu serviciul. Am renuntat pe 4 oct., in timp ce DPN conform UM era 02.11. deci cu mai putin de o luna inainte. Si ca sa pot sa ma desprind de munca, am convenit o data limita, am pus persoana care imi lua locul sa isi dea demisia si sa vina alaturi de mine. O perioada ne-am suprapus, sa o invat mersul lucrurilor si apoi am stabilit ca de la 1 nu mai vin. Dar, bineinteles ca am venit si pe 1, ca era vineri si uite-asa am renuntat din 4. Dar daca era dupa mine, ma simteam bine, aveam treburi si ma mai puteam duce! Sotul insa ma vroia acasa, ca statea mereu cu grija mea. Acum m-am obisnuit asa de bine acasa, ca am mult timp doar pentru mine si ma bucur, ca pe urma se pare ca nu voi mai avea din cauza bebelinei, pe care pe de o parte abia o astept, pe de alta o rog sa mai stea la caldurica inca vreo sapt. macar... Pana acum e ascultatoare!

38+

Mergi la inceput

Eva, multumim pentru limonda! Uite cum trec saptamanile...

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

....buna dimineata, la pranz!!

deci: doura, mult succes azi la dr, te asteptam cu vesti bune!!

ana, mai sunt locuri libere la Tm??..imi iau si eu dr si vin..

symo, sper ca au mai trecut durerile

miruna...azi ce mai trebaluiesti???

eu raportez o noapte de cosmar..drumuri la toaleta, dese, dureri de spate...oricum m-as fi asezat nu-mi era bine..offf...ma simt ca un butoi...su dupa toate astea,as manca intr-una...

la 4 ies prin oras la niste mici cumparaturi...vreau sa schimb papucii de casa...

beatrice, m-ai sters???...cum te mai simti...

corina, nu avem cum sa te uitam, tu ne-ai transmis live cea mai frumoasa nastere...

va pupicesc...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Vazut col. Nu eu, doctorul. Aproape scurtat de tot. 2-3 zile, a zis. Acum, sa vedem. Pffff, ce senzatie naspa... degetele lui, adica.

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Nu exista femeie care nu are lapte.

sau sa nu aiba lapte bun. Stiu cazuri de mamici care au renuntat la alaptat, au trecut pe LP, pt ca pediatrul le-a spus ca laptele lor nu e bun si bb nu ia in greutate.

Doura, succes la dr!
Ana, te simt mult mai bine azi. Poate apropierea de bebelusi?

Astept sa vina M de la gradi, cine stie cand mai reusesc sa intru pe net.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Scriu repede ca bebe inca doarme. Cam confunda ziua cu noaptea, dar e de inteles, ca seara e o galagie si o agotatie. Arianna nu mai vrea sa doarma, e calare pe noi, sa-l ia in brate, sa-l pupe, sa-l stearga, etc.
Deci...am lapte super ok, doar ca e ...PORTOCALIU Colstru e d eobicei galbui, dar la mine tot ce e alb, se pateaza ca si cum ai varsat suc de portocale. M-am speriat, dar apoi am zis ca asta e, o sti organismul ce face. Doar luni seara si marti seara am avut sanii mari, tari si durerosi. Am facut dus fierbinte si am pus prosop cald si masaj usor la dus. Nu am ragade, doar usoara sensibilitate. Ma doare inca tare uterul cd alaptez, ca inca se contracta. Burta a inceput sa dispara de tot, nu am vergeturi, piele lasata. Dc prind curaj, o sa fac o poza, ca sa va incurajez s anasteti natural, ca se retrage burta f frumos.
Bebe peste zi suge la 3 ore, doarme aproape non stop, dar noaptea vrea in brate/pe mine/langa mine, lipit, sa ma simta. Noaptea suge mai des decat ziua. Avem o scrugere urata la un ochisior, o sa merg sa-l vada. Ne-a cazut buricul marti noaptea, deci la 3 zile.
Sunt un dezastru la schimbat, vesnic reusesc sa ud totul, ca nu nimeresc sa-i pun ceva pe cuculetz cd stropeste Ma gandesc sa cumar aleze lavabile, ca in ritmul asta, consum o punga de 5 pe zi. si vreo 3 prosoape, ca imediat cum il scot din apa, face pipi

La 18 ma duc la coafor Fug sa mananc, revin (candva), ca da semne ca se trezeste.
Dc aveti intrbari, scrieti cu rosu nick-ul meu, ca eu doar arunc o privire deocamdata, ca nu este timp

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna,

Sunt mamica a doua fetite,de 4,7 luni si 10 luni, minunate si vesele si am o rugaminte la voi.
As dori sa stiu daca exista printre voi o viitoare mamica de fetita, singura, ce ar avea nevoie de mai multe lucrusoare pt. puiul ei. Mi-as dori mult sa o ajut, asa ca astept un semn pe PM.
Va doresc sarcina usoara, bebelusi sanatosi si mancaciosi (mai ales in primii ani :)) si zile frumoase. A.

Mergi la inceput

Elfica,!
Ratusca, mai sunt locuri libere! Ia-l si vino! Oricum, la ce dureri are Symo acum, ale mele(tot ca tine, disconfort) mi se par inexistente. Asa ca mai bine din astea, decat din alea.
Corina are dreptate, in urmatoarea perioada n-o sa mai fie asa activa pe forum, pana nu se obisnuieste bubu al ei cu un program. Cred ca tot asa vom fi si noi, urmatoarele... o sa cam disparem din peisaj, o perioada. Si nu vreau. Cum sa nu va mai citesc zilnic??? Cum sa nu va mai scriu??? Vorbeam aseara cu Ratusca si-i spuneam ca nu concep(fire posesiva ce sunt) sa fim(noi, cele cu primul bebe) intr-o alta odisee, cu alte prietene. Si sa facem cumva sa ramanem insarcinate(cele care-si doresc) tot in aceeasi perioada. Ganduri de femeie gravi posesiva cu odiseea ei. Ce sa fac, daca va consider ale mele?? Prietenele mele... la bine si la greu. Cum sa fiti si-ale altora??? Nu concep...

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput