Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy succes azi la eco parca la 17:30 mergi nu? sa ne tii la curent please please please

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

m-am uitat si eu pe site-ul de la NEXT . ce hainute frumoase. alea de fetite parca sunt mult, mult mai frumoase. oare din Bucuresti fac livrari ? ca de dincolo nu cred. si preturile de dincolo sunt super, astea de la noi sigur sunt triple ca de...este romania

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si eu sunt in zona

ma tot gandesc ce sa mananc...dar n-am pofta de mancare dimineata

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

iony ce burtica mare si frumoasa ai tu acolo

ionales bine ai venit la noi. iti dorim sarcina uusoara si un bebe sanatos si cuminte

Mergi la inceput

happiness sa stii ca m-am simtit. ca nici mie nu mi-ai raspuns o data la o intrebare. si pe mine esti suparici?
chiar n-as vrea sa fii ca eu cu toate vorbesc si daca mai omit sa raspund este din cauza ca raman in urma cu cititul ca acum, cand recuperez asa rapid si citesc asa mai pe diagonala

Mergi la inceput

deea eu zic sa mergi la eco sa vezi bebele. cat dureaza? te linistesti mult o sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

good morning everyone

v-am citit din urma si m-am crucit pentru ce am pierdut aseara, nu stiam daca sa rad sau sa plang, really

1. shtrumphi, eu te inteleg ca te simti singura si un pic speriata de noua situatie. dar sa stii ca si eu ma simt la fel. fara sa fiu rautacioasa, in mama mea nu imi pun nici o baza!!! eu am crescut cu bunica de la 6 luni pana la 4 ani, pe mama o vedeam doar in vacantele ei, am prins o situatie politica dubioasa si nu am putut sa stau cu parintii pana la 4 ani. deci si prin urmare, pe mama o consider incabaila total!!! a fost nasa de botez de cateva ori si cand ma uitam cum incerca sa schimbe copii sau sa ii linisteasca ma lua capu direct asta ca sa nu mai zic k mama ieri foarte amuzata imi povestea cum se enerva cand eram eu mica si ii stricam ordinea ciucurilor de la covor!!! cu asta spun totul.
ce sa mai zic...sunt tanara, imi e teama si stiu ca in marea majoritate a timpului eu si sotul ne vom ocupa de copil, dar asa si ne dorim sa fie lucrurile!!. si eu am cumparat carti, le-am citit pe toate cap coada de cate doua ori, rup internetul in 2 ca sa aflu cat mai multe lucruri... nu vreau sa te mai aud ingrijorata ca m am obisnuit cu tine altfel si apoi de asta exista si forumul nu? o sa ne mutam de la odisee direct la bebei :)

2.stefy nu ai pe nimeni in tara care sa ti-o cumpere si sa ti-o trimita prin posta? cred ca ar fii cea mai simpla varianta. daca putem sa te ajutam sa ne spui

3. apropo de carti si fara a dori sa pun paie pe foc: ce carti considerati utile in sensul ca ofera informatii la obiect? eu am primit "cresterea copilului de la o zi la 6 ani" de anne bacus dar nu mi se pare prea utila pentru o mama la primul copil.

scrish, eu parerea mea despre carti am spus-o, pe mine m-a ajutat mama si copilul ca am gasit informatii utile care imi trebuiaau..eu ma mulgeam si nu stiam cat sa-i dau sa pape, info despre cresterea copilului, eTC mai am niste carti dar nu stiu pe unde sa le caut ca noi suntem acum mutati provizoriu si o mare parte din lucruri sunt depozitate dar cum le gasesc va spun.. nici pe mine nu m-a crecut mama, tot bunicile au facut treaba...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

strumphitza pai eu nici nu ma gandeam ca tocmai tu esti asa speriata de momentul cand va veni bebelina si ca nu vei stii ce sa faci. o sa stii sigur, toate o sa stim cum sa avem grija de bebeii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

din exeprienta mea proprie si a altora cum e bb in burtica asha e si afara

cand am ramas gravi,am zis ca vreau un copil sanatos si mai cuminte ca Maria,pt moment viitorul suna bine

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki merci din nou tu mereu imi raspunzi la intrebari, esti o draguta stiu ca pare stupid poate pentru cele care deja au bebei, dar eu incerc sa imi imaginez ce se intampla cand raman singura acasa cu sotul si copilul. cat ii dau sa manance? la ce interval? cand e cel mai bine sa ii fac baie? cum ii ingrijesc buricul? cand ii fac toaleta (unghii, par...), cand incep cu rutina somnului? adica sunt 1000 de intrebari poate puerile si chiar as aprecia o carte unde sa explice "ca la prosti"

Mergi la inceput