Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Cata, multumim!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
clauclau spune:
Kya, tu ziceai ca vrei sa vezi filmul "Eat, pray, love". Mai multe prietene l-au vazut aseara si parearea a fost unanima, destul de slabut, static, greseli de traducere.
Au fost destul de dezamagite...m-am gandit sa-ti zic si tie.

Nicoleta spune:
V-am trimis un mail pe randunici... :(
natynic spune:
sunt tot 

Habar n-am ce sa va raspund mai intai...
Sovi, la mine Modafenul e bunicel dar viroza de circula acum e belea mare, eu m-am simtit aproape la fel de rau ca la porcina de iarna trecuta...
Raluca, Iulia doar peste vara nu a luat uleiul de peste, acum l-am reluat, neintrerupt, e f bun si il accepta fara probleme.
Miha, pe Iulia nu o intereseaza literele. Deloc. Cifrele mai degraba; zilele saptamanii, culorile, anotimpurile...dar literele nu.
Lyvy, mai cere o opinie! Nu am a-ti zice altceva decta ca eu am fost operata de polipi la 3,5 ani si ca s-au refacut complet si mi i-au mai scos o data la 5 ani, odata cu amigdalele. Ambele operatii-sub anestezie generala. Cred ca judecata se face, cum zicea si Daciana, in functie de severitatea simptomelor. Daca apare un cerc vicios infectii-vegetatii (la mine asa a fost) trebuie scoase.
Nico, daca la Sinescu iti pare greu de ajuns si vrei unul mai "uman", stiu eu personal pe cineva la Panduri.
Zoze, eu am avut lohii sangerii si "rabufniri" cam 3 saptamani, ba si mai mult...ca 3 sapt am stat in spital cu Iulia si dupa ce mi-a dat drumul acasa stiu clar ca inca mai aveam. Si vorba aia, la mine a fost uter de nici 7 luni la operatie...
Si gata, fug ca ma striga Iulia.
zozela spune:
Olga si eu mor de dragul ei!!
Nu stiu daca ai observat costumatia din ultimele pozici
Si-i mai vine bine un costumas cu pantalonasi si bluzita,cu trandafirasi roz si o salopeta roz cu nasturei pe umeri
Asa de drag imi e cand o imbrac in ele

Parca Miha intreba despre interesul pustilor fata de litere-Mihai recunoaste multe litere si totul a inceput de la telefonul ala fisher p.,apoi Dan l-a incurajat si a invatat si cuvinte care incep cu litera respectiva.Mie nu mi se pare mare grozavenie,mai ales pt ca citisem eu pe undeva mai demult ca nu pot percuta ei prea bine treaba cu literele,la varsta asta..Dar,in fine..
Striga cineva:tzzzaaatzzaaaaaa
Revin!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
luny spune:
suratelor, am casa plina de musculite, de la niste struguri ce-au zacut pe masa cat am fost in spital
edit, ca-s dusa: cum scap de ele???
zoze vreau si eu sa va vaaaad, mai pune linkul si pt mine

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
RAID NIGHT AND DAY, la mine merge la orice ganganie, singura conditie e sa fie tinut non stop in priza.
Nicoleta spune:
Luny, din experienta: daca nu mai au ce manca, vor muri curand. Astea traiesc putin. Adica nu fructe, nu legume, nu nimic ce se poate "oteti". Si scapi de ele. Nu le vaneaza pisicile?
lyvy spune:
deci, am ajuns sa-i scot puiului mic la 20 min cu BB din nas, si acuma catree seara, mucii au devenit foarte verzi
, de unde atata productie, nu stiu.
Ma uit la Iris si mi se rupe sufletul, oare ce va fi maine ???
Doamne ajuta !
luny spune:
Nicoleta, nu le vaneaza mah, cred ca-s prea mici sa le vada! p-alea normale le dovedesc rapid insa![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!