Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
kya recunosc ca mie mi-ar prinde bine oricand astfel de obligatii, tot ca pe evadari le-as lua
, mai ales ca-s afara din mizeria asta de tara!
iar pantofii, clar ti se potriveau! botinele erau frumoase tare, imi placusera tare mult si mie, insa mi-a trecut:))le-am studiat cu Vali putin, erau turnate si lipite prost, inclusiv talpicea din interior era stramba, dar poate doar perechea aia avea buba... iar la cat costau, nu mi se pare acceptabil sa aiba vreo hiba!
daca probezi, sa te uiti bine la ele, la detalii
.. ma duc sa ma imbrac, plec la munci..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
EXACT aceleasi revelatii le-am avut si eu , draga Kya
Sa inteleg ca daca as pleca nici acolo n-as fi singura 
??? Dar da, e rasu' plansu' cumva ! Cat priveste psihopupu cu factura, sunt cu un pas inaintea ta
Muicaaa, cine zicea ca cine se aseamana se aduna mare folosof era 
Cat priveste "o gura de aer" si reason of being" , dupa film am gasit o gasca f vesela la Branesti, oameni complet deconectati , la marginea padurii, gasca de gasca...am planuit sa cumparam teren ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Hello! Hai ca mi-au venit vorbele, maine pleaca Radul spre casa
. Ne e dor de el de murim, si lui de noi, si ma pot linisti ca nu nasc in lipsa lui si tot asa
.
Zoze, vineri as vrea sa aflu cand nasc. Am incheiat si saptamana 37, luni si pe a 38a, pe Sof am nascut-o la 38s si 2 zile, ceza programata. Poate asa va fi si acum, vedem vineri la control. Si da, ada copiii la mama
.
Luny, nu i-am facut inca vaccin lu' Scubi. O sa ii fac Prevenarul, dar toamna viitoare, inainte de gradi. Se poate face pana la 5 ani, am intrebat, deci am amanat pana la intrarea in colectivitate. Nu am mai facut niciun alt vaccin in afara schemei Infanrix, a ROR-ului si a Havrix-ului ( ala impotriva hepatitei A ). Si nici pentru imunitate nu ii dau nimic, m-am gandit si neuronul meu gravid asa a decis
. Vaccinurile si gata, cu restul luptam singurele.
Plecam sa o duc pe mama acasa. Maine ar trebui externat tata dupa tomografie, va mai scriu maine.
Nicol! Sa fii sanatoasa si fericita!!!
Stela, bafta maine, sa ne aduci vesti bune!! Recuperare rapida!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Hello! Hai ca mi-au venit vorbele, maine pleaca Radul spre casa Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Pe 13 seara a venit Catalin si pe 14 am nascut impreuna Mimooooo hai da mami mana, ca vorba ta - cin' se-aseamana se-aduna
Muah!Stela ce faci? Nu mai zici nimic? Bafta multa maine, hai iesi de dupa canapea, ca te vad ca tremuri
hai ca trece repede, te recuperezi, si gata!Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, NICOL! SA FII FERICITA!
STELUTZ, BAFTA MAINE! MA ROG LA DOAMNE DOAMNE SA FIE BINE PT TINE! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
tonic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Astazi vad ca nu prea ati avut chef de scris... Abia s-au adunat cateva mesaje. Ntz, ntz... randunici guralive ![]() Nicol La Multi Ani cu sanatate si fericire! Observ ca puii sunt raciti, offff! Eu deocamdata ma laud cu un copil semi-sanatos (doar ceva mucisori inofensivi). Saptamana trecuta a stat doar 2 zile acasa sa-si revina un pic dupa niscaiva tuse, dar in rest a fost ok. Azi dimineata la gradi a vazut-o si dr in cadrul controlului saptamanal obisnuit si era ok. Mi-a recomandat Luivac (imunostimulent). Nu mai stiu daca voi ati dat copiilor asa ceva? Mie mi l-a recomandat medicul si am luat dupa o perioada in care am fost cam daramata. Nu stiu daca de la el, dar mi-a fost bine. Despre film - nu a fost chiar asa de rau pe cat ma asteptam. Nici extraordinar, dar macar nu mi-a parut rau de bani. Incep sa ma gandesc daca nu mi-ar fi si mie util un tur d-asta Ceva cum are Zoze la ea in gradina, ar merge? P.S. De astazi oficial, toate fustele de la costum care imi veneau acum jumatate de an, pica la propriu de pe mine. Nu se mai pot purta! In ritmul asta Mimo trebuie sa-mi cumpar o salopeta pt ski marimea XS! ![]() Si eu la fel, din ianuarie ma apuc de sport, ca in ritmul asta ajung la 45 de kg si nu-i a buna. La mine numai sportul are efect cand incep sa pierd in greutate prea mult. Si statul acasa cu copiii, dar asta nu se poate aplica deocamdata.Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
lyvy spune:
neata
iar nu mergem la operatie, ca a facut febra Iris, a facut o nefacuta, ii ies 2 maselutze o data, si avem febra 38.9, ea care are gura plina de dinti si masele iesite silentios, fara nici un simptom.
Parca e un semn, nu stiu.
mihutza11 spune:
La multi ani Nicol! sanatate si tot ce iti doresti!

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

din ianuarie ma apuc de sport, ca in ritmul asta ajung la 45 de kg si nu-i a buna. La mine numai sportul are efect cand incep sa pierd in greutate prea mult. Si statul acasa cu copiii, dar asta nu se poate aplica deocamdata.