Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
La multi ani cu sanatate, NICOL!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE MAXIMA, NICOL!!!

Sanatate tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
La multi ani Nicol, multa sanatate, fericire si noroc!

.Ce mai faci, ce mai fac fetele?

Naty, off, sanatate multa. Si multumesc si aici, ai fost minunata!

Si ai mei copii sunt raciti.
Am pazit-o toata noaptea pe Rebecca de febra, de dimineata la servici nu stiam de ce sunt asa de obosita, parca aveam o ceata pe creier.
zozela spune:

La multi ani,Nicol!!
Sanatate muuulta,randunica plimbareata!!
Sanatate tuturor picilor si mamicilor!
Sa va fie de bine iesirea!
La cat mai multe!
Si eu-proaspat picata din plop,intreb-ce naiba de vaccin mai trebuie facut pustimii? Mai trebuie intepati cu ceva anul asta,la anul? Cand,ce?![]()
Olga,ce faci mai burtacelule?!![]()
Cand vine Radu? Cand programati operatia? Ce mai face Soof?
Pooozeee!!!
Andreea,sa porti cu placere,noile achizitii!
Vreau si eu la schiiii in AAAAuuuu!!
Ei..in Au n-oi ajunge,dar o Ranca/Straja,tot facem anul asta
Donez una bucata baiat aratos,blond,ochi albastri/we de iarna
Dau si tigancusa mica,dar numai cuiva cu lapte-n tzatze
Olga?!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
luny spune:
chiar, Olgu ce-o face, ca n-a scos nasul de cateva zile?..
Zozel
ce-mi place starea ta, e asaaa, loza
cu vaccinul, pneumocociul ar fi, daca nu l-ati facut deja.. sa ne spuna mai multe Olgu, pe care i l-a facut Sofiei, ca peste 2 saptamani avem si noi termen sa-l facem..
Iubirea mea,
Kya spune:
Astazi vad ca nu prea ati avut chef de scris... Abia s-au adunat cateva mesaje. Ntz, ntz... randunici guralive 
Nicol La Multi Ani cu sanatate si fericire!
Observ ca puii sunt raciti, offff!
Eu deocamdata ma laud cu un copil semi-sanatos (doar ceva mucisori inofensivi). Saptamana trecuta a stat doar 2 zile acasa sa-si revina un pic dupa niscaiva tuse, dar in rest a fost ok. Azi dimineata la gradi a vazut-o si dr in cadrul controlului saptamanal obisnuit si era ok.
Mi-a recomandat Luivac (imunostimulent). Nu mai stiu daca voi ati dat copiilor asa ceva?
Despre film - nu a fost chiar asa de rau pe cat ma asteptam. Nici extraordinar, dar macar nu mi-a parut rau de bani. Incep sa ma gandesc daca nu mi-ar fi si mie util un tur d-asta
Glumesc, evident, dar daca gasiti pe undeva niste pastile pentru chef de viata, purpose of being, light of the day, reason of being bla bla-uri d-astea... sa-mi spuneti si mie, da? ![]()
P.S. De astazi oficial, toate fustele de la costum care imi veneau acum jumatate de an, pica la propriu de pe mine. Nu se mai pot purta!
In ritmul asta Mimo trebuie sa-mi cumpar o salopeta pt ski marimea XS! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
draga mea Raluca
:
cred ca stiu de ce esti asa (4 luni trec intr-o clipita!si reluati cu calm proiectul, fara stres!
), zic si eu, nu da..![]()
, dar gandeste pozitiv.. e si vremea asta maro de vina
.. plus ca te asteapta o gura de aer proaspat, garnisita cu plimbareli si shopping, OMG!!![]()

Iubirea mea,
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny draga mea Raluca cred ca stiu de ce esti asa (4 luni trec intr-o clipita!si reluati cu calm proiectul, fara stres! , dar gandeste pozitiv.. e si vremea asta maro de vina .. plus ca te asteapta o gura de aer proaspat, garnisita cu plimbareli si shopping, OMG!!![]() ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ehei, daca ar fi doar asta, as sti sa o gestionez, dar sunt mai multe adunate... Iar gura aia de aer proaspat pentru mine e doar o sarcina in plus, o obligatie la care trebuie sa particip... daca vrei, facem schimb
In fine, mai bine as gasi un psihopupu sa-i torn galeata mea cu pasarele
si sa-mi dea factura la sfarsit Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aa, si Luny pantofii in schimb sunt foarte misto!
Cu prima ocazie probez si botinele alea!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
lyvy spune:
Kya, pai cand te aud pe tine cu XS, imi vine sa
, si sa mfac putin verde, eu ever nu am avut sau o sa am astfel de probleme.