Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
ps: Naty, ufff.. nu mi-a placut de Petrica la faza asta, dar are si el momentele lui, asa-i?
lasa ca data viitoare recupereaza, ar trebui sa iesi mai des asa!:)).. oricum, iti admir calmul, uite o maaare diferenta intre 2 varsatoare, eu nu as putea fi asa, sunt mult prea batoasa si impulsiva, desi stiu ca ar fi bine sa ma mai temperez in anumite situatii, dar nu-mi iese...![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Naty, barbatii, ca si femeile, au si parti bune, si parti rele. Sunt ai nostri si ii iubim si acceptam asa.
Si ei la fel pe noi, nu? :))
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,NICOL!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA
...
si, mai vino seara pe la noi ,prietena draga!

ma bucur pentru voi ca ati iesit impreuna
,noi suntem tot raciti,sambata cand am ajuns acasa Andru plangea intr-un mare fel ca-l doare urechea
il durea,era obosit ..naiba stie..i-am dat nurofen,i-am pus picaturi otis si ulei caldut,cam o ora l-am tinut in brate numai plangand,nu vroia in pat nu vroia cu nimeni altcineva
..intr-un final a adormit cu ta'su ,citindu-i povesti...dupa ce s-a trezit n--a mai avut nimic...ieri a fost oarecum binisor...dar s-a trezit cu 37.8 ,azi noapte iar a facut temperatura,nu i-am pus termometru pt ca nu ma lasa,dar la mana era destul de fierbinte..plus ca a baut o cana de apa fara sa respire...e tot cu muci si cu tuse..dupa nurofenul de azi noapte n-a mai facut febra,l-am dus la gradi dar am inima cat un purice...le-am zis ingrijitoarelor sa-l tina sub observatie si daca e ceva sa ma sune
dupa ce-l ia C de la gradi i-am zis sa mearga cu el la medic..off,off si uite cam asa ne laudam...imi pare rau ca el nu a fost bolnavior ca acu'...asta-i gradinita.. daca as avea cu cine sa-l las acasa nu l-as mai duce...
oare durerea aia de ureche si temperatura sa fie semn de otita?dar ma gandesc ca l-ar durea continuu,nu?
in rest,o zi de luni ,ca silunea trecuta ,tot bleahhhh...
va doresc o zi si saptamana frumoasa!
VALENTINA C spune:
Neatza mai pe la pranz asa!![]()
Nu ca m-as fi trezit acu'...am facut ochi pe la 6, ca voia Matei la pipi.. Luca doarme, eu am terminat Anna Karennina... si vad ca de sambata doar o pagina s-a scris.... Trebuie sa-mi gasesc o alta ocupatie..![]()
Despre film, sa zic si eu 2 vorbe: l-am asteptat cu nerabdare, dar vazand ApropoTv inainte, am cam stiut la ce sa ma astept.. Nimic deosebit...DAR conteaza ca am iesit cu fetele
Baietii mei erau foarte bine, venisera din parc, Alin era relaxat...
Anca, ce mi-ar placea sa fie o data pe luna!!!!Dar parca vad ca trec iar 3 luni pana iesim la un alt film..
ramo_cata spune:
i-am luat si eu baraka, sambata a luat de 2 ori si apoi n-a mai vrut
a rontait-o,i-a simtit gustul iar la urmatoarea tura
n-a mi vrut..de aseara am inceput sa-i dau imunogrip junior..anul trecut i-am dat propolis c cu echinaceea de la kid's dar acum am zis sa incerc si altceva....
VALENTINA C spune:
Ramo, otita nu cred ca doare mereu, ca altfel ar lua-o razna bietii copii!!! Neaparat doctorul poate sa-ti confirme sau nu ipoteza asta... Hai ca peste cateva luni o sa vorbim de gradi in alti termeni...![]()
Naty, te ingrozesc discutiile pt ca de obicei ne plangem de bolile luate, fie ele mai usoare sau mai grele... Dar daca ti-as face o lista cu ce mi-a venit Matei acasa dupa doar o luna de gradi... Bine, sanatatea e cea mai importanta, dar o sa treaca ele si racelile astea ...![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Ramo, otita nu cred ca doare mereu, ca altfel ar lua-o razna bietii copii!!! Neaparat doctorul poate sa-ti confirme sau nu ipoteza asta... Hai ca peste cateva luni o sa vorbim de gradi in alti termeni... Naty, te ingrozesc discutiile pt ca de obicei ne plangem de bolile luate, fie ele mai usoare sau mai grele... Dar daca ti-as face o lista cu ce mi-a venit Matei acasa dupa doar o luna de gradi... Bine, sanatatea e cea mai importanta, dar o sa treaca ele si racelile astea ... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
de imbolnavirile astea imi era cel mai frica si uite ca nu-l ocolesc...fir-ar mama lor sa fie...
Nicoleta spune:
La multi ani, Nicol! Tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Ramo, sanatate micutului! Asta e colectivitatea... Eu sper sa mai dureze perioada nemucioasa, ca mi-a ajuns 2 saptamani... avem deja 1 saptamana fara muci, azi si maine stam acasa... Sper sa fie ok. Sa se intremeze, desi cu mutarea asta numai timp de gatit si hranit corect nu avem...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
sunt acasa...
Bai, nu stiu ce am dar mi-e super rau in continuare. Pana tarziu in noapte mi-a fost f greata, mi-a scazut tensiunea, simteam ca ma pierd iar dimineata am facut 3 incercari sa ma ridic sa plec la serviciu si pur si simplu nu am putut! Asa ca, desi ma ingrozesc de cate treburi aveam si le-am lasat balta, am dat sms-uri ca nu vin si gata. Stau cu laptopu in pat acum ca pe scaun e prea greu
, mi-e greata, nu pot baga nimic in gura, ma dor muschii, oasele si articulatiile ingrozitor. Probabil o viroza digestiva...
Iulia e in parc cu bona dar dupa-masa nu stiu ce ma fac cu ea daca eu zac asa...
Vali sunt absolutconvinsa ca la gradi se fac progrese mari,mi-au spus-o si altii...Na, or fi si amintirile mele rele, caci eu am detestat gradi, pe colegii de acolo si pe educatoare pe cand scoala am adorat-o. Dar cu bolile e greu-greu, mai ales cand nu ai cu cine lasa copilul acasa; ca uite, unii fac forme usoare de le pot duce pe picioare, altii nu.
Nico...esti sigura ca ai vrea inapoi la Brasov?...
Si gata, nu mai pot scrie, amobosit, vai mama mea...
luny spune:
naty, chiar te-a lovit virusul ala,sanatate!.. cred ca in curand il trimit pe Liviu la tine la un consult.. acum are niste usoare ameteli, de ex.. tare mi-e mie ca nu sta minunat cu tensiunea..
ramo imi pare rau ca trageti cu gradi, dar stii ca toti ajung acolo si le vor face inevitabil.. asa ca rabdare si nervi de otel sa ai!
mi-e lene.. de orice.. nu am chef..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);