Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 pai si duminica lucreaza mai Luny??? noi mergem in Tineretului ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
ai mei au plecat acum in Vacaresti..
da mah, lucreaza si azi tipul asta(care vreau sa spun ca e superok ca meserias, a facuit o treaba excelenta, plus ca e cu bun simt si serios, mai rar..)ca e 'imprumutat' de la vecinul ce-si renoveaza toata casa... si 'ni l-a dat' doar pana azi, deci musai azi trebuie sa termine p-aici, ca daca nu, Dumnezeu cu mila cand mai poate..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
hello evribadi!
Sovi sa iti raspund la intrebare
sunt 29 inscrisi dar nu sunt mai mult de 15 o data
saptamana trecuta l-am dus 1 zi la gradi cand a plouat
si cine credeti ca e cu mucui de azi dimineata?
Eric bineinteles
de cand a inceput gradinita ba unu ba celalalt sau amandoi
sunt raciti
daca ia si Marc din nou fac cu nervii
Eric isi sufla ca lumea nasul dar cel mic
nu il mai duc pana in primavara la gradi
m-am saturat de muci
ii dau a 3 a tura de imunogrip junior si parca atunci
ii ies mucii mai tare asa ceva nu ati vazut
nu inteleg de ce nu se da concomitent cu vaccinuri
aveti vreo ideea?
nu stiu cine m-a pus sa le dau imunogrip dar daca am
inceput am zis ca le dau pana la sfarsit
niciodata nu am fost de acord cu chestiile astea pt. imunizare
numai ca am zis ca poate sunt eu depasita
ca toata lumea da ceva pt. imunitate
cred ca la noi e pt. ultima data
Livi sanatate va doresc,treeti si voi!
Sovi idem
Mimo unde ati fost la ski anul trecut?
pupescu
Nicoleta spune:
Blanka, Imunogrip e ok. Eu sunt contra alte chestii, alopate. Dar cele din plante, rau nu au cum sa le faca, daca respecti dozele. Pe Stefan mereu l-au ajutat. La Matei folosesc acum miere cu propolis. Incearca sa vezi cum le merge fara... Dar nu cred ca de la ele au racit. Poate ies mai multi muci fiindca se elimina mai repede virusul? Zic si eu... Sanatate multa!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Seara buna!
Am fost la film cu gagicile-Luny, Kya, Vali plus Mimo cu care n-am apucat decat sa ma pup ca apoi a sters-o (niciodata nu apuc si eu sa vorbesc cu ea ca lumea
) si Teo cu care n-am facut prezentarile, era cu un "el" si cred ca oricum nu m-a recunoscut.
Am vazut deci "Eat, pray, love"-citind inainte despre el a fost exact cam ce asteptam, o peltelutza siropoasa dar mie fix asta imi trebuia si cautam, plus ideea de iesire asa ca ma declar multumita. Pacat ca apoi n-am mai lungit-o mult pt ca pe Luny au apucat-o rau durerile de ovulatie iar pe mine ma durea tot corpul, cred ca iar ma ia o viroza, abia acum dupa Modafen, Movalis, Oscillo si Codamin P
ma simt oleaca mai bine.
Asa ca m-am intors acasa unde-l lasasem pe husband cu Iulia si...na, ce sa zic acuma? Mersi ca m-a lasat sa ies si eu 3 ore? Sau ca am gasit copilul fara pampersul de la somnul de pranz scos, mustind de pipi si in picioarele goale ca era greeeeu sa o incalte? Si toate vasele, lasate de mine nespalate la pranz ca nu mai aveam timp, zacand tot acolo in chiuveta
Uf! Dar na, am zis ca mai important a fost ca am iesit...
Blankar, toate imunostimulatoarele, crescand puterea de aparae a organismului, pot produce uneori la boli, in mod paradoxal, reactii mai puternice. De regula insa asta traduce faptul ca boala va si trece mai repede. Si sper asa sa fie si la voi! Uf, mi se face parul maciuca cand va citesc cu gradinitele astea!
Lyvy, sanatae si tie si ai grija, mami! O sa slabesti dar n-in momentul asta nu e neaparat lucrul cel mai bun!![]()
Asa ca va doresc o saptamana usoara tuturor (la mine exclus sa fie
) si ma bag intr-o baie fierbinte cu sare si apoi in patucean. Pupici!
mimonix spune:
Bau ![]()
Tot pe fuga ca azi parca a dat cineva cu biciul in urma mea , asa mi-au sfarait calcaiele 
Blanka, scuze , am crezut ca am raspuns dar pare-sa ca-s dusa
La Ischgl am schiat dar am stat in Galtur la Hause Irma . Ti le recomanda din toata inima pe amandoaua adica si partia si cazarea care e la vreo 3 km de Ischgl dar nici nu ii simti.Cazarea e langa centrul de sport cu piscina, sauna , toate alea (langa inseamna fix poarta in poarta) si intrarea e gratuita.Noi am avut un apt cu doua camere in care puteai intoarce carul de mare ce era, cu bucatarie complet utilata...super!
Naty, asa e...imi pare rau, o fi si o fi odata si data aia! Imi cer scuze pentru Teo, eu nici n-am fost de fata cand v-ati intalnit, nu stiam daca v-ati prezentat , daca vi l-a prezentat...oricum, aia erau
O aiureala totala a fost ziua mea, multa munca si alergatura dar in final toata lumea multumita..SPER!
Mie mi-a placut filmul, mesajul simplu si valoros ...o sa incerc sa-l tin minte
Ba chiar mi s-a parut un pic cam profund, cam psihopupu pentru dispozitia mea duminica la pranz...mi-a stors si vreo doua lacrimi...asta e, o sa citesc si cartea desi trebuia citita inainte.Lumea zice ca e mult mai buna cartea !
Va pup, noapte buna, o saptamana minunata si sanatate tuturor!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Neata!
Huh, am scris cu picioarele mesajul de aseara dar il las asa ca sa vedeti si voi ce face serviciul din om 
Macar o cafea sa las ca va vad tare adormite 

pupiu 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Oau, iesire la film cu randunici!
Sa va fie de bine!
Noi am luat ieri cheile de la casa cea noua... ce sa zic... daca ar fi sa plecam azi la Brasov mi-ar fi mult mai usor. Mi-e dor de acasa. ![]()
Ma intorc la impachetat. Sa aveti o zi de luni frumoasa. La noi este week-end. Si maine la fel. 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
uu-uu![]()
inca p-casa ca intru de noapte
.. da, tare bine fu la film, mi-a placut mesajul, a avut momente dragute, dar si momente in care m-a pierdut, plictisitoare.. si lung, mai bine de 2 ore!.. as mai fi bananait nitel prin mall, dar ma luara durerile de ovare de simteam ca pic din picioare
..
ar trebui sa o facem in fiecare luna, sa avem o zi de movie intre fete!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Antonia