Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!

ramo multa bafta fratiorului tau sa-si gaseasca de munca.. daca aud ceva iti spun.. e o perioada naspa tare cu angajarile..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
no, fostam si venitam
Orl-istul tare de treaba, a controlat-o, i-am povestit tot istoricul, si a confirmat adenoidita cr, dar a eliminat si celelate afectiuni care ar putea da simptome asemanatoare, adica sinuzita, ne-a trimis la radiografie unde a fost megashow, randunoiul si asistenta nu au putut sa o tina pt radiografie, Iris era isterizata la maxim, ne-am intors la orl fara radiografie ca nu se poate, el zice cum sa nu se poata, si vine cu noi la raze, si trei oameni au tinut-o, eu nu am intrat pt ca alaptez, si asa au reusit sa prinda o imagine a sinusurilor pe ecranul aparatului, si sinuzita nu e.Amigdalita, laringo, faringo, otita nu e.
Asadar, marti dimineata suntem programati la operatie, inainte ne trimite si la o radioscopie pulmonara, si uite asa.
Orice consult e horor pt noi, e isterica, urla, se zbate, offff
Operatia trebuie facuta, simptomele sunt deranjante, sforaitul, tusea seaca permanenta si cea mai urata chestie, e mirosul ingrozitor de gura pe care il are de cdeva timp.
Dar om trece si peste asta, Doamne ajuta.
lyvy spune:
acuma am citit povestioara de la Nico de pe mail-ul comun, ce sa zic, socant, adevarat, fara cuvinte...
mihatp spune:
de aveti chef sa ma revedeti... in ultima zi de serviciu pe anul asta
de aici incolo
http://good-times.webshots.com/photo/2491079600103392202SNliJO
Ilinca s-a zbenguit pe toata derularea actiunii... voia si ea sa "ia cuvantul"
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar Vali ,ce ai zice daca ar veni o mamica la tine la gradi sa iti spuna ca isi duce copilul la gradi numai cand e vreme urata????? |
Depinde.
Din punctul de vedere al activitatilor/ experientelor : se face pauza si reluatul e mai greu ( la grupa mica insa nu moare nimeni).
Din punct de vedere al jocurilor cu copiii la gradi: in perioada in care acasa ar sta singur inauntru, sigur e un lucru bun.
Din punct de vedere al sanatatii, asta e exact perioada cu viroze si alte chestii pe care le va lua sigur.
Te gandesti sa faci asta cu Eric?
zozela spune:
Mihaa..si Ilincuta?! Hai,nu te zgarci,fa-i si ei o poza-doua
Eu nu vazusem fotografiile cu casuta voastra-privelistea de la fereastra dormitorului vostru,e de vis
Livi,sanatate multa lui Iris! Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atatea grele
Stela,va fi bine
Ramo,daca aud ceva,iti zic.
La multi ani Raluca din Grecia!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de familia ta draga!
Mihutzu
Daca tie iti pare mare,inchipuie-ti cum ni se pare noua cand punem mana pe el,dupa ce o luam de pe Maria-zici ca e urias! Are niste picioare,manoaice,o carne tare pe el si-i atat de drac
![]()
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
tonic spune:
LA MULTI ANI PUCCA!
LA MULTI ANI RALUCA!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Lyvy multa sanatate. Noi am amanat cam mult operatia la Antuca si asa ne-am trezit cu o minunata sinuzita (cel putin asa ne-a zis medicul de la ORL) Operatia nu a fost cine stie ce, anestezie generala, recuperare rapida si usoara.
La dr asa face si Luki, dar mai ales cand e obosit sau e aglomerat. Cred ca pt oricine e stresant mersul la medic, iar la ei manifestarile sunt pe masura! ![]()
Ramo multa bafta fratelui cu serviciul. Ar fi bine sa isi caute ceva in directia in care face studiile, cred ca i-ar fi mai folositor.
Miha Frumoasa si desteapta
o randunica adevarata!
Am o zi cam urata, tocmai am aflat ca un coleg de-al nostru a murit azi. Ne asteptam, ca stiam ca e bolnav, dar parca tot e greu de acceptat. 
blankar spune:
da,Vali asta vreau sa fac cu Eric
e asa de frumos afara,de ce sa il tin 5 ore inauntru cu altii care
tusesc la greu
am si tanti,si eu sunt acasa
ne-am gandit sa mai amanam pana in primavara
eu nu inteleg de ce nu ii scoate afara la gradi
au o curte mare,cu tobogan etc.
numai ca mi-e jena sa ii spun la educatoare ca noi venim
numai cand ploua,suna cam aiurea nu?
alauny ma bucur ca sunteti acasa si ca e bine Muffy
ce vaccin vrei sa ii faci,prevenarul?
pusi
VALENTINA C spune:
Blanka, De ce sa-ti fie rusine? Ii spui si gata!!Tu platesti, tu iei deciziile!!![]()
Si nu-i scoate mereu afara pt ca:
- pt unii parinti sunt mai importante activitatile;
- mai sunt copii mai raciti care n-ar trebui sa iasa afara;
- e greu sa-i imbraci/ dezbraci pe copii in perioada asta, iar daca ea o fi singura...
- e mai usor sa-i supraveghezi inauntru;
Iti raspund din perspectiva educatoarei.![]()

de trei zile ma tine
, orice mananc elimin, de mai tine mult ajung fotomodel