Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citeam ieri in MAMA SI COPILUL si ma amuzam ca cica la 8 luni UNII copii pot incepe sa mearga de-a bushilea..Deci fiecare cu evolutia lui si e absolut normal sa nu mearga pana la varsta asta. Apreciez mult mamele relaxate si care nu se streseaza ca strumfii nu merg inca de-a busilea!

Ce-am mai citit interesant:
- jocurile agitate si excesul de impresii inainte de nani de seara pot da tulburari de somn;
- inainte de 11-12 luni incaltamintea nu este necesara si nici utila;
- de la 8 luni se poate da albush de ou sub forma de zdrentze in supe dar ca nu aduc nici un aport sugarului.Numai galbenushul este un element nustritiv esential la aceasta varsta;
- branza d evaci intrata in traditia culinara a sugarului la noi in tara nu este absolut necesara...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Nici eu si nici sotul meu nu am mers niciodata de-a busilea .. asa ca eu una chiar nu ma strezes. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Asa si acum:

Avem 3 dinti urmeaza al 4-lea in cateva zile ca se simte zdravan .. of ce ne-am mai chinuit cu dintii astia vreo luna cam asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Seara buna si de la noi!

Am citit rapid ... nu va mai faceti probleme daca piticii/piticutele nu sunt in graficul minune! Daca sunt plini de voiosie, mananca, se joaca, au ei timp si de mers intr-un fel sau altul, si de luat in greutate, si de zis toate alea.
Acum le ies dintisorii, dupa cate vad! Bravo pitici voinici! Si noi ne inscriem pe linia asta. Lui Kiti ii iese un dintisor sus, sotul a vazut cum a spart gingia. L-am pipait si eu, ca io-s mai chioara si n-am vazut mare lucru. Azi mi-a facut kk de 5 ori. Nu moale dar cate putin si des. Deja stiu ca e de la dintisor.

Eu am avut o zi mai cah si am stat cuminte in locul meu. Maine seara plecam la tara. Parastas de 1 an bunicii mele. Dar e cavalerul cu noi si ne face sa uitam de tot ce nu se mai poate schimba.

Finutul Andrei, papa 15 ml LM la o masa, mai are un pic si face si el o luna, pe 29. Intelesesem gresit cu 40ml/masa mai demult. Erau pe zi. Chiar ma miram. A scapat de septicemie si mai are de tras cu meningita. DD sa il ajute sa se vindece repede si mamica lui sa scape de depresia post-natala (o sacaie si eu imi dau seama).

VA si va doresc o noapte lunga si linistita!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lorex felicitari pt bona.

bubu bu am citit si eu despreioana act. mai citream din cand in cand odiseea d eiepurasi si am vazut ca ea era mereu in centrul atentieie sau asa se credea ea. pacat ca e sotie d epreot

eyme am vazut si eua seaara oprah dar eram prea ovbosita si am adormit la prima publicitate. ce mai zicea mamica aceea de 14 copii?!!??!?!

voiam sa va mai intreb ceva: colajul cu pufuletii la facut o gargaritzoalcholica nu? acum cand vor face un anisor cine se ocupa de un alt colaj? tare miar place si va fi super fain. lorexule te bagi? sau miremia ca sunetti tehnicutzele nr 1

gata acum chiar plec.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Daca nu se ofera altcineva ma ocup eu de colaj., numai sa hotaram ce punem in el.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

multumim. sa ne hotaram ce si cum , alegem fiecare ce poza ni se pare mai ochioasa... vorbim

Mergi la inceput

neata!
dau o cafeluta calda mamicilor..

Mergi la inceput

decenuela ink o data mami eroinapt tn. eu azi noapte lam avut pe jiji bis cu mn. nu stiu cum rezisti. deci sa trezit din jum de ora in jum de ora si chitaia.nici pe picioare nu sa linistit.nu stiu cum rezisti toate noptile asa. aseara lam luat de 2 ori in brate si am ridicat tonul la el lam intrebat ce vrei? se uita saracutul la mn si am numarat pana la 10 si mam calmat. darsunt zombie acum.
onitza eu sunt intro mare dilema cu dormitul astael adoarme singur , dar pana adoarme se foieste ca pestele pe uscat, si se intoarce cand pe burta cand pe spate can d intro parte... chin.. daca il pun pe perna adoarme instant. si sar putea sal invat iar pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

myky de cafea

si eu sunt un pic obosita..azi noapte la 2:30 s-a trezit Dragos urland si dai si urla si urla...nu se linistea deloc...ceva il supara ca incerca sa doarma si nu putea...cand in final a adormit vreo ora tot a mai icnit in somn, l-am luat sa doarma cu mine in pat si l-am mangaiat pana s-a calmat...
acu e fresh...eu sunt un pic zombi..ma duc sa fac o cafea

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Neatza si de la noi.
Am intrat sa va facem cinste.
Cand s-au dus doamne 9 luni?
offf
FAcem cinste cu tort; de data asta tort de mere, mai light asa, si tot ce va mai pofteste inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi..saruma de coffe myky,...mergeeeee

ieri n=am fost activa deoarece am avut o noapte di vis, ca sa zic asa, adik nu mai vedeam luminitza de la capatul tunelului...si cred ca de oboseala..aseara nu mai adormeam io...asa ca am MARI RESTANTE la somn..de fapt nu mai stiu exact cum ea dormi 2 ore legate,...dar asta e....or veni si vremuri mai bune....

n-am apucat sa recuperez...am citit doar intrebare onitzei...cu dormitul singuri....din punctul meu de vedere..ce scrie in carti si ce recomanda [pediatrii e teorie curata....
da poate daca ii pui in pat si-i lasi sa planga.1-2-3...10 nopti...poate la un moment dat adorm si ei saracii...nu stiu...zic asta pt ca la jiji nu functioneazaik...gen.,...mangaieri...leganari....vb frumu..etc..decat tt....tt si iar tt....iar pe mine nu m-a lasat inima sa -l las vreodata sa planga mai mult de cateva secunde...
astept si eu raspunsuri minune....
am vz la alexutza...da...dar la ea doarme de la inceput in patutz...el asa stie....

cat mai trag de cafea ma duc sa mai recuperez.....

sa avetoi o zi superbaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!
multumim de cafea(cafele)
doamneee a iesit soarele in sfarsit si la noi......de duminica tot urat si ploaie...poate reusesc sa scot cupchilul asta afara ca-s tare grelute zilele in casa

imi pare rau ca aveti nopti de genul asta(a la jijelul lui dece)trec sin dintoci si sa ne vezi atunci ce relax o sa fimvise stiu dar trebuie sa ne incurajam cumva nu?

lml teodor

ce idee buna cu colajul myky....daca tehnicutele noastre sunt de acord

miki ma bucur ca finutul andrei isi revine incet incet doamne ajuta...si sper ca mamica lui sa-si revina si ea din depresiea asta urat....offf cate sentimente sunt in noi.....pentru ei

al3csa felicitari pentru dintoci.....uite ce bine ai merge mini-ului

vazt poze..iuria domnisoara in toata regula....si ce mai seamana cu tatie o frumoasa.....si burtica a fost tare frumoasa.....cavalerul alexandru...un scump si el e cu cablurileam impresia ca nu ofera zambete gratuite ca raul....chiar trebuie sa te placa baiatul sa primesti putin din zambetul ala frumos....stefan.....stefan e terminator de fetite.....parca-l si vad cum clipeste de 2,3 ori cu ochii minunati si sa le vezi pe fetite cum se topesc.....crsti....e un total....si andreea la fel...cum se joaca ei doi acolo...o cam inghesiue pe sora-sa...ai cu ce mamico....am ajuns si la dariutao papusa si o frumoasa si afce niste mutrite de chiar iti vine sa o papil-am vazut si pe teodor....mai da ce torturi are maidar si ce ochi are mai copilul astaseamana leit cu mami...2 frumosi

hai sa mai bem cafea si sa avem o zi frumoasa

Mergi la inceput