Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_fota spune:
Lorex ff frumoase,sa fiti sanatoase si iubite.In unele poze parca imi vad Ucuta mea
Apropo de un sub discutat,vreau sa multumesc tuturor fara nici o nominalizare ca nu as putea ,pt primirea facuta la inceput in odisee,pt sprijin,pt intelegere si ajutor,eu chiar nu stiu ce m-as fi facut daca nu va aveam pe voi fiind sg,aici mi-am spus oful,bucuriile,ingrijorarile si mi-ati fost alaturi deci
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
Azi am fost sa iau paine si-am lasat-o pe Maia in carut in fata magazinului, cu geamuri mari, ii faceam cu mana, totul ok. Pana am luat eu sacosa cu paine o tanti era deja cu mana pe manuta ei, am iesit cam zburlita din magazin si cand am ajuns langa carut tanti era cu lacrimi in ochi si-mi spune:" sa va bucurati de ea, stiu ca sunt multe greutati cu copil mic, dar sa vedeti numai partea buna a lucrurilor, sunt atat de dragalasi copiii"....am ramas fara cuvine si cu un nod in gat. Nu stiu prin ce trecuse saraca femeie de-i venea sa planga, da' asa mi-am strans in brate puiul....
ma bag la un film ca n-am sot acasa, imi fac de cap
Sa aveti o noapte linistita
mami de fetita mica
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Azi am fost sa iau paine si-am lasat-o pe Maia in carut in fata magazinului, cu geamuri mari, ii faceam cu mana, totul ok. Pana am luat eu sacosa cu paine o tanti era deja cu mana pe manuta ei, am iesit cam zburlita din magazin si cand am ajuns langa carut tanti era cu lacrimi in ochi si-mi spune:" sa va bucurati de ea, stiu ca sunt multe greutati cu copil mic, dar sa vedeti numai partea buna a lucrurilor, sunt atat de dragalasi copiii"....am ramas fara cuvine si cu un nod in gat. Nu stiu prin ce trecuse saraca femeie de-i venea sa planga, da' asa mi-am strans in brate puiul.... ma bag la un film ca n-am sot acasa, imi fac de cap Sa aveti o noapte linistita mami de fetita mica |
Of! Imi pare rau de biata femeie, cateodata e bine sa ni se mai deschida ochii. Mi se intampla si mie faze care ma fac sa simt nevoia sa o iubesc si mai mult.
Ce face modeluta mica?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
miremia spune:
Am vazut si eu pozele.
Maria Dalia bine ai venit in album scumpa mica!
Stefan, C si Alexandru sunt 3 cavaleri superbi.
PS: Ana, parca Stefan nu e dat asa-i?
Iuria s-a transformat si ea in copilas si mi-a facut placere sa-mi reamintesc burtica de Lorex.
Mara este si ea fan cabluri, tastaturi, mousi si absolut tot ce nu e recomandat varstei. Primul lucru pt care a facut o pasiune a fost imprimanta, acum este cu fierul de calcat.
AMR 3.5 kg
miremia spune:
Azi ne-am vazut cu Yannis si cu Luca (jiji mic).
Doamne cat sunt de simpatici! Yannis e baietel mare, sta singur in leagan si se tine de lanturi. In plus priveste asa, foarte serios de iti vine sa-l mananci. Mami de Yannis....supla si sexy, nu mai zic.
Pe Luca imi vine sa-l pap de fiecare data cand il vad. Este asa cuminte, azi a adormit cu capul pe umarul gazelei si motaia tare dragut. Iar gazela.....era sa nu o recunosc de gazela ce s-a facut!
Poate mai puneti si voi (alexutza si dece) poze noi in album....sa vada fetele ca nu vb prostii.
AMR 3.5 kg
gratiana77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
SUBSCRIU si eu...Felicitari!!!!!!!! |
Si eu. Felicitari!
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
Aveti activitate,nu gluma !
Pupam modeluta Ariana si pe mami ei sa nu fie ingrijorata Pai cum ti-au spus si fetele,cu cine sa semene Ariana daca nu cu parintii,unul mai model ca celalalt
Ochii bobitei m-au fermecat
Pufii sunt minunati Toti !!!!!!!!!!!!! papa cabluri
Al meu ,ca Alex de MP,numai ca nu papa nimic,nimicuta decat tzitzi nici nu face kk la oala ca Jijelu mic,nici nu avem dinti,nu stim mesteca,ne inecam cu un amarat de dovleac,deci nu avem cu ce ne lauda
...doar cu o dragoste mare,foarte mare
de 2 zile nu mai doarme ziua...dar nici noaptea ca e ocupat sa se dragosteasca cu tzitzica
mai vroiam sa zic multe dar ...mor de somn
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Noapte linistita !
Va pupam !
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Felicitari Bubu mic!!!!!!! Fetele eu sunt cu capul, stiu, dar nu pot sa ma fac ca nu aud...Ieri am iesit cu piticul la plimbare si ma intalnesc cu o cunostinta si ma intreaba cat are bb. 9 luni face peste cateva zile, raspund eu....Vai, dar e mare de varsta, e el f. mic de statura.. Asa o fi? Are 73 de cm, 8800g si 45 perimetrul cranian. Voua vi se pare mic? Mie mi se pare un copil normal. Pufuletii vostrii cat sunt de lungi? |
E normal copilul, stai linistita! Nu te mai lua dupa toti nestiutorii!