La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_ana spune:
Lucia, da, Irina e bine acum, slava Domnului! Ca am suferit eu cred ca mai mult dect ea.
Ma duc sa ma infig in tortul lui Miha! Asta de draci, ca mi-am pus ieri baterie la cantar si dupa ce nu ma mai cantarisem de o luna am descoperit ca am mai luat un kil. Ce sa zic, sa fie primit!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Iulia, fara a vrea sa provoc o noua cearta, mie nu mi se pare deloc ca mesajele lui Monikus sunt "libidinoase" si "scarbosenii". Ar trebui sa avem mai mare grija la felul in care ne exprimam. Daca doar atit ti-a scris (si dupa cum o cunosc eu sunt sigura ca nu e genul de persoana care sa vorbeasca urat) ar trebui sa-ti ceri iertare ca ai denaturat adevarul. Libidinos inseamna cu totul altceva decat am citit eu in mesajele ei. Discutia voastra pe privat ar fi trebuit sa ramana strict pe privat, parerea mea. In rest sunt de acord ca fiecare scrie acolo unde se simte confortabil. Nici eu nu o sa mai scriu in partea cealalta, si nu pentru ca am ceva cu fetele de acolo, ci pentru ca nu ma mai simt deloc in largul meu. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Daca vrei o discutie sincera despre ce s-a scris o sa vorbim in privat cum zici tu bine ca ar trebui sa se vorbeasca dar mai ales pentru ca aici ,in topicul asta cred ca nu ti-ai dat seama:LUMEA NU INTRA SA SE CERTE!Vrei polemici,hai dincolo sau pe privat.
DA,MIE MI SE PARE LIBIDINOS SI SCARBOS SA JUDECI PE CINEVA UNDE SCRIE,CE FACE SI CUM FACE!Nu sunt eu Dumnezeu si nici tu!Si cu atat mai putin altcineva!Ca ce chestie,cu ce drept ma chestioneaza cineva si ma invinovateste chiar si voalat ca tin partea cuiva?Cand am tinut partea? Mai fato,tu nu ai ce face? sau voi,ca vad ca sunteti mai multe,cel putin doua? ce aveti cu mine? eu n-am intrat atata timp1M-ati gasit calda,proaspatra si cu nervii buni?tine cineva cont si de starea in care ma aflu? Pai daca intr-o tiganie si mahala s-a transformat forumul asta eu nu fac ca Alex sau mai stiu ca cine care ameninta ca nu mai scrie,eu nu mai scriu deloc.Pe nervii mei,pe timpul meu sa ,ma judece fistecine!Tu ce-ai fi zis daca primeai mesajul initial? Ti-a dat si mesajul meu initial? iti spun eu ca o pupam si ii multumeam ca se gandeste la noi(eu asa credeam) si daca e o doamna il arata si pe ala!Si in acest context il scrie pe al doilea!Ce mama zmeului am gresit? Eu nu sunt Lali sa ma justific!Atat am avut de zis.
O zi buna si scuze celor pe care le-am bruiat sau ofensat cu mesajul asta scarbos.PENTRU MINE TOT CE E CEARTA E SCRABOS!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
L.e Daca s-a scindat forumul ,s-a intamplat din cauza unora ca voi care nu cauta decat zazanie,cearta ,etc.Aici eram pentru copiii nostri nu sa ne judecat si jignim intre noi.
MangaGirl spune:
alooo doamnelor, ce draq se intampla si aici? haideti, mai cu calm si cu rabdare ca ajungem ca dincolo si nu vrem asta, nu?
in alta ordine de idei, am vb cu doc si pentru ca e racit, nu-l pot opera macar 2 sp dupa ce i-a trecut raceala. cica e riscant cu anestezia. deci va trebui sa revin in tara pentru o sp cand se face el bine si hotaram impreuna. of, of, of si-un pantof si-o rochita mov.
altfel, tortul e minunat.
ziua lui David la gradi e super, asa cum e si el.
fotografia lui Radu de la Luci e minunata si afara e senin, lacrima.
mada am vazut si eu filmuletul cu Iri. e bestial. auzi, dar voi cand ii luati motul?
techi Stefi merge!!!!!!! iar tancul cu galeata are un ambet de pus la rana.
hai va pup
mai voiam sa o pup pe crystina si sa-i spun ca suntem la stadiul urmator: ne plac pufuletii, covrigii si vreo 2-3 bucatele de ficat. atat. dati-mi un pistol. ai mei, care credeau in sinea lor ca nu stiu eu sa iau baiatul ca sa manance, isi fac si ei cruce si zic intr-una ca asa ceva nu au mai vazut. dar noi sa fim sanatosi, ca restul se rezolva. ce daca mancam lapte de mami pana la armata?
ah ca mi-am amintit in tonul reflectiilor lui ralu de zilele trecute cu alimentatia nesanatoasa...ce ma mira super tare la noi in tara e cum se minuneaza si oripileaza lumea ca eu inca mai alaptez. ca e rusine si ca nu e normal. ma asteptam la o reactie din asta in Uk, dar vad ca aici se emit mult mai multe judecati de valoare decat acolo. si nu zic de prietene apropiate care-si pot da cu parerea despre motivul pentru care nu mananca Aidan...pe astea le accept ca poate si eu mai imi dau cu parerea, dar persoane pe care abia le cunosc...
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
He he he Mangulici , pe-aia o stii ?
Auuuu, ce rusineee, baiat mare si inca suge
Aici pe mine una nu m-a intrebat nimeni ce si cum in schimb in Romania am fost privita extrem de stramb.
Si crede-ma ca oamenii aveau ochii drepti
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
monique02 spune:
Raluk sa sti ca am visat azi noapte un uscator de fructe (nu am vazut niciunul in realitate, ala care l-am visat era industrial ) si mi-a venit ideae geniala sa ii cumpar mamei mele (de ex de Craciun) ca ea poate sa faca din fructele din gradina.
Mi-am notat linkurile sa studiez.
Am cumparat zi peste si pe subiectl asta vroiam sa zic ca si aici sunt o gramada de probleme cu pestii din crescatorie ca le dau de mancare tot felul de aiureli si antibiotice. Ei iau de la Metro tot timpul ce ga sesc captura su ni acvacultura.
Techila ii pup pe frumosi
Uka super cocheta Carina!
monique02 spune:
Scuzati incurcatura de litere din mesajul anterior, intelegeti voi ce am vrut sa spun.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Scuzati incurcatura de litere din mesajul anterior, intelegeti voi ce am vrut sa spun. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
daaa, mie chiar imi place sa fac asta, e ca si cum as deslega rebus
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
daaa, mie chiar imi place sa fac asta, e ca si cum as dezlega rebus Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
inseamna ca la posturile mele e distractia si mai mare.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
lutoniana spune:
Iulika vezi ca in mesajul meu am modificat dezlegat cu deslegat ca sa nu creada lumea ca sunt si analfabeta pe deasupra