La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 17
miha74 spune:
intre timp mi s-a blocat si calculatorul, am deschis si yahoo si gasesc un mesaj: am vrut sa te sun, dar ai telefonul inchis. Ei da, si eu chiar ma intrebam de ce nu ma suna si pe mine nimeni asa ca de atunci stau pe tel.
uka- am toate vazele pline acum
cecilia- si multe flori de la mine pentru tine s ate simti mai bine
santorini, mada, monis, alex, iulika, iulia807, aricel-- multumesc din suflet, haideti la petrecerea de zi ( ca asa ii place ralukai)
luto- idem
uka- vazut si e fotomodeala umblareata! dar ce viteza are.
iulika- aranjeaza cu sabyna, faceti colete, trimiteti vasele la noi, ....si se rezolva
miha74 spune:
si acum: atentiune, atentiune... vine tortul, cu zahar, fara zahar, invertit sau nu, cu agave sau fara, sau poate cu sirop de tuse....
va invitez si la un pahar de rece ,mmmmm...
cristina ai grija mami, cu masura, da!
gata s-a sculat pitica, si daca nu ma ocup de ea, tipa si il scoala si pe Matei
va pupez pe toate
ps. iulia, ca mi-am amintit, imi spui si mie de la cine ai primit mesajul, dar aici pe forum, hai ca nu mai spun la nimeni, jur pe rosu!
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 si acum: atentiune, atentiune... vine tortul, cu zahar, fara zahar, invertit sau nu, cu agave sau fara, sau poate cu sirop de tuse.... va invitez si la un pahar de rece ,mmmmm... cristina ai grija mami, cu masura, da! gata s-a sculat pitica, si daca nu ma ocup de ea, tipa si il scoala si pe Matei va pupez pe toate ps. iulia, ca mi-am amintit, imi spui si mie de la cine ai primit mesajul, dar aici pe forum, hai ca nu mai spun la nimeni, jur pe rosu! Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Nu vreau s-o fac sa se simta si mai prost decat e cazul.daca va fi nevoie o sa spun si pun si mesageria mea privata la dispozitie.dau parola mea pe pm cui nu ma crede.
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
monikus spune:
Pentru ca vroiam sa ii zic Mihaelei la multi ani azi am indraznit sa mai intru o data.
Daca tot am intrat o sa va las si mesajele cele scarboase despre care zice Iulia sa va delectati cu ele. Mesajele astea au venit ca replica la mesajul ei de ieri in care ma acuza de ceva ce nu am facut. Asta m-a decis sa nu mai scriu.
Deci asa sunau mesajele:
Mesaj 1: Atunci sa te intreb altfel. Daca ai fi calcata pe cap o data, apoi inca o data ai mai inchide gura si ai ignora, sau ai da replica? Mie asa mi se pare ca daca taci o data esti luat de prost si altii se distreaza pe seama ta. Vai ce proasta...a tacut. De ce sa nu o mai calcam o data? Asta e impresia mea ca se intampla acum iar altii tin hangul cuiva care nu merita. Asta e tot ce mai am de zis pt ca deja gluma se ingroasa.
Mesaj 2: Sa stii ca nu am nimic cu tine. Si nu e vorba ca tu mi-ai facut ceva personal. Este vorba despre faptul ca nu e bine sa sarim in apararea cuiva inainte de a sti cine provoaca scandalul. Daca fiecare am fi mai atent la ce zice nu s-ar ajunge aici dar cand vezi ca cineva nu te lasa in pace desi tu nu i-ai adresat nici o vorba de cateva luni atunci nu stiu daca se poate sa nu iti sara mustarul. Sanatate multa va doresc si numai bine.
Mie nu mi se pare ca am scris ce a zis ea dar in fine. In rest… va doresc o viata frumoasa alaturi de familiile voastre si numai bine.
La multi ani Raducu, La multi ani Mattia.
Mada multi pupici lui Irinel.
Miha scuza-ma ca iti stric ziua dar era necesar sa intru pt ca se distorsiona adevarul.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ...recunosc.. she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
ii zic shi eu lui Miha74 LMA ...deshi nu-sh cine e , da' avem timp sa ne cunoashtem
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
cristina_ana spune:
Iulia, fara a vrea sa provoc o noua cearta, mie nu mi se pare deloc ca mesajele lui Monikus sunt "libidinoase" si "scarbosenii". Ar trebui sa avem mai mare grija la felul in care ne exprimam. Daca doar atit ti-a scris (si dupa cum o cunosc eu sunt sigura ca nu e genul de persoana care sa vorbeasca urat) ar trebui sa-ti ceri iertare ca ai denaturat adevarul. Libidinos inseamna cu totul altceva decat am citit eu in mesajele ei. Discutia voastra pe privat ar fi trebuit sa ramana strict pe privat, parerea mea. In rest sunt de acord ca fiecare scrie acolo unde se simte confortabil. Nici eu nu o sa mai scriu in partea cealalta, si nu pentru ca am ceva cu fetele de acolo, ci pentru ca nu ma mai simt deloc in largul meu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Din DEX:
libidinos=Care se lasa fara rusine stapânit de pofta placerilor senzuale, înclinat spre lascivitate
Si cu asta inchei subiectul
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Luci, minunata poza ne-ai dat cu sarbatoritul! Pupam noi puiul pe obrajori
Filmele techilei vreau sa le vad cu sonor daca zice Iulika ca se aud voci , asa ca le pastrez pe mai tarziu.
Am vazut filmul cu plimbareata lu mami . Ce scumpica e!!!
La filmul cu rotweillerul Irinel m-am uitat fara sonor, dar tot mi s-a parut scump bodyguardul lui mama
M-a distrat tare Luci cu bautul de dimineata, si Iulia cu siropul de tuse . Recunosc ca eram tare curioasa, acuma m-am lamurit .
S-a trezit, incerc sa scurtez. Miha94 esti bestiala! Eu cred ca intineresti in fiecare an! Am ras de numa la fazele cu telefonul inchis, cu petrecerea de zi, cu Cristina sa manance tort mai cu masura, ...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
lutoniana spune:
Cristina m-am uitat si eu la pozele tale si sunt superbe cele din concediu
Si m-am bucurat ca am vazut-o si pe Irina . Sper ca e mai bine si toate s-au rezolvat intr-un fel sau altul.
Miha iti dai seama ca la anul vei fi Miha 2004 ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra