La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
LA MULTI ANI RADU
LA MULTI ANI MATTIA
La multi ani MIHA
Si sa stiti ca va pup pe toate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Buna dimi!
La multi ani Palamentarul meu frumos!Sa fii sånåtos si så ai o viata plina de bucurii!!
La multi ani Mattia!!!
La multi ani Miha!!Iti doresc o zi frumoaså alaturi d efamilia ta minunatå!!!
Am vazut pozute asa frumoase cu o Kitty tare tare frumoaså.Este o fetita tare cocheta si care iti vine så o pupi prin computer.
Am vazut si filmuletul cu plimbårici.
Mary am ras aseara cand am vazut pozele cu pricina.Distractie , ce mai.Bine ca nu s-a speriat si ca a iesit usor.
Techilo am vazut filmuletele cu bobocul Andrei si am ramas tare frumos impresionata ce multe stie el.Mi s-a facut asa dor de tine cand ti-am auzit vocea.
Miha mami asa cum spun si fetele un mare DA pt masina de spålat vase.Eu nu am loc deloc nici macar pt una mica din aia( desi nu imi place ca e prea micå).La noi seara de seara se aduna un rand mare de vase pt ca al meu sot e un mancau de seara si normal ca nu sta nimeni så spele vase seara asa ca raman pe dimineata cand nu e tocmai pofta mare de spålat vase.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulia despre ce vorbesti ? ca eu nu am inteles nimic. Mai mult decat atat m-ai facut sa fug sa caut si tabelul crezand ca e ziua lu' Ucu si nu a lu' Raducu' Sper ca esti in ordine si nu ai baut nimic de dimineata Si mai sper ca stii ca glumesc Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Ba da,draga mea,niste sirop de tuse.te pup.Uite ca o sa-ti zic.Am primit niste mesaje libidinoase ieri pe pm in care cineva ma acuza si apostrofa ca scriu aici,ca m-am dat cu ''raul'',ca tin partea cuiva fara sa tin cont cine a ainceput...etc.niste scarbosenii,mai ales ca sa dea draq daca stiu cand am tinut partea.E drept ca eu de cand s-a scindat forumul eu am fost cu Uka &co dar numai din pura placere.Mie imi palce stilul ei ,asa-s si eu si ma regasesc un pic.Pai cand vezi prostia cat casa sa nu profiti?!Uki Poate mi-o iau de la moderatori.Ei si? nu mai rabdam ,zau!Lumea asta in care traim nu e sanatoasa la cap!Nu erau de ajuns problemele pe care le-ama avut eu ca trebuia sa ma ia la ....si neicanimeni de la coltul strazii!Am zis!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
La multi ani,Mattia!
La multi ani,Miha!
Sanatate si tot ce va doriti.numai bine
Bebe voios de mami Iulia
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia0807
Ba da,draga mea,niste sirop de tuse.te pup.Uite ca o sa-ti zic.Am primit niste mesaje libidinoase ieri pe pm in care cineva ma acuza si apostrofa ca scriu aici,ca m-am dat cu ''raul'',ca tin partea cuiva fara sa tin cont cine a ainceput...etc.niste scarbosenii,mai ales ca sa dea draq daca stiu cand am tinut partea.E drept ca eu de cand s-a scindat forumul eu am fost cu Uka &co dar numai din pura placere.Mie imi palce stilul ei ,asa-s si eu si ma regasesc un pic.Pai cand vezi prostia cat casa sa nu profiti?!Uki Poate mi-o iau de la moderatori.Ei si? nu mai rabdam ,zau!Lumea asta in care traim nu e sanatoasa la cap!Nu erau de ajuns problemele pe care le-ama avut eu ca trebuia sa ma ia la ....si neicanimeni de la coltul strazii!Am zis! Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Hai måi, chiar pana aici s-a ajuns????!! Sa isi dea doo palme cine ti-a trimis mesajul.Cred ca mai trebuie så copilareasca putin.
Mami tu sper ca nu bagi in seama rautatile astea, ai tu destule.Cine ti-a trimis mesajul så ii fie rusine si daca citeste så stie ca e o persoana care nu are ce face si så isi vada de trebusoara ei cå nu face bine deloc.
Ma duc så må mai culc putin.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
aricelul spune:
Buna fetelor si noapte buna !
LA MULTI ANI RADUCULE !!!
LA MULTI ANI MATTIA !!!
LA MULTI ANI MIHA94 !!!
multa sanatate si multe bucurii !
_
Maria (28.08.2009)
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui happy_uka ...recunosc.. she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Pai ce acum ai aflat,soro?!hai te pup
Bebe voios de mami Iulia
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana Uka e bestiala Carina cu bundita, se poarta draga in toamna asta...orice cojocel si bundita. Stie ea ce stie. E o frumusete, nu mai pot de dragul ei. |
multumesc dear
daca tu de acolo din capitalele modei zici ca e trendy , cu atat mai bine.. noi doar am tuns o oita pe care o crestea mama pe balcon ..
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Iulika nu cred ca am reusit sa-ti spun multa sanatate, sa ai o sarcina usoara in continuare fara probleme
Uka dupa plimbarea cu masinuta era de asteptat ca e timpul sa faca si cativa pasi...ca doar pana la masina cum o sa se descurce Felicitari !!!
Techila cat de simpatici sunt micutii
Mary asta e doar inceputul...sper totusi ca prostioarele pe care le va mai face sa nu-l afecteze in vreun fel.
Luto cat de placut trebuie sa fie la gradinita...
Monikus
Iulia
_
Maria (28.08.2009)