La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia0807 spune:
Cat despre masina de spalat eu am luat Siemens-ca toate electrocasnicele de altfel.Sper sa nu ma dezamageasca-saptamana vitoare imi vine si mie mobila cu electrocasnice cu tot.Si ,apropos de masina de spalat rufe,la fel si specimenul din gradina mea,spala de mana pana am venit eu in familia lor si m-am indurat de i-am luat una cadou.Mi-a fost mila de draq ca spala cu mama si cand colo...ce-si face omu'cu mana lui?nu mai bine stateam eu linistita?
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
santorini spune:
LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI MATTIA!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI SI SA VA BUCURATI IN FIECARE CLIPA PARINTII!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 ce credeati ca scapati de mine?!? vin cu temele nefacute dar vin Deci in primul si primul rand :IMI ERA DOOOORRRR DE VOI,,sper ca sunteti toate bine si dovlecei din dotare la fel.Am citit astea 14 pagini,am vazut poze cu baiat de MELY cu capacul in jur,saracutul,am vazut pui de TECHILA unu care merge,alalalt in galeata ,oare cum s-a dat jos de acolo?!?Am citit o zi din viata lui Davidelul de LUTO,am mai aflat ca IULIKA are ceva probleme sper sa se rezolve si sa mearga sarcina bine,am vazut ca LILIAC primeste cadou o masina de spalat vase,ca CRISTINA e prietena buna cu alta masina,ca TECHILA isi ia mobila noua ,ca MANGA s-a intalnit cu fetele si s-a simtit bine,ca FRAM tot pe cola si Jack a ramas,ca e HEPI e noua Xena si ca azi e ziua lui MIHA careia ii urez LA MULTI ANI sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si pe Carinuta care e o scumpa ca de obicei si pentru mami e ei trimit un Noi suntem bine,din ce in ce mai ocupati,iesim mereu la locuri de joaca unde ne simtit minunat,ne certam cu lumea pentru mami,pasim si noi timid si suntem un rasfatat.Acum uploadez niste poze si filmulete sa-l mai vedeti pe piciu meu.Sper sa fiu mai activa,azi mi-am facut curatenie asa ca sunt libera si cred ca ies prin oras cu piciu Revin cu pozele,va dulce si sa aveti o zi frumoasa D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
si noua ne-a fost dor de tine!
ma bucur ca sunteti petrecareti si veseli
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Va salut
Miha la multi ani frumosi si fericiti, tare draga imi mai esti
Santorini draga mea, iarta-ma ca te-am sarit, sa fii sanatoasa si iubita alaturi de cei dragi.
Cecilia te pup, imi place mult ce scrii. Si da, cunosc si eu metoda de punere in carut cu forta .
Mai fetelor eu stiu si sunt de acord cu ce scriei voi pe aici dar zau ca e cam greu sa nu mananci putin purcel sau niste bombonele de ciocolata.
Foarte greuuu mai ales pentru unul fara vointa ca mine.
Dar cu toate acestea nu sunt o ignoranta asa cum par si apreciez enorm ceea ce scrieti si citesc cu mare atentie si interes.
Dana imi imaginez cum e acasa cu Ana, am trait asta pe pielea noastra. Te pup si te astept in strainatate ca sa-mi povestesti impresii
Uka e bestiala Carina cu bundita, se poarta draga in toamna asta...orice cojocel si bundita. Stie ea ce stie. E o frumusete, nu mai pot de dragul ei.
Si ce sa mai zic de Omul cu galeata si fratele lui. Nu am apucat sa vad restul filmelor ca nu am sonor la ora asta dar nu pierd eu asa ocazie.
Anomis, Cristina imi place ce active sunteti. As vrea si eu sa scriu mai mult...dar nu stiu cum.
Hepilica ceva povesti din gradina ? Sau nu e timp ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Iulia despre ce vorbesti ? ca eu nu am inteles nimic.
Mai mult decat atat m-ai facut sa fug sa caut si tabelul crezand ca e ziua lu' Ucu si nu a lu' Raducu'
Sper ca esti in ordine si nu ai baut nimic de dimineata
Si mai sper ca stii ca glumesc
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
am uitat ca am pus si eu ieri un www.youtube.com/profile?user=waxiba1#p/u/0/ucsPy_u1guE" target="_blank">filmulet cu maimutica mea umblatoare ...cine zicea ma ca nu va merge? cine? isterica aia de muma-sa
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
miha74 spune:
zi buna!
copiii dorm, sotz trebaluieste prin bucatarie (si-a luat concediu sa ma ajute, ca diseara vem invitati), si io hop la voi, nu de alta dar nu vreau sa o mai supar pe techila
monique- merci si tie de raspuns, acum l-am vazut, cand deja am luat decizia. Un AUDI sau poate VW, astea merg pentru un bosch de 60 cm, auto, t in n....
comandat la o firma on line, o au pe stoc, si maine vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mely- chiar speriat mititelul in poza, dar haioasa intamplarea s-a jucat cu el dupa ce i l-ati scos, sau a fugit de el?
luto - de fiecare data imi propun sa intru mai des...dar am casa grea, cu gatit n-spe feluri de mancare, curatenie la maxim, ca sunt astia mici cu mainile peste tot, cu teme de rezolvat, ca fiimea mare e clasa a VIIa, iar la scoala nu fac mare lucru.... of, of, mai, mai. O astept pe liliac cu impresii, dar dupa clasa I incolo
fraguta- nu cred ca ti-am marturisit , dar si mie imi place colica, dar cu JB in ea , si daca aprind si o tigare, mmmm, ....dar m-am lasat: si de una si de alta.
trimit si revin, am ajuns la pagina 10
miha74 spune:
zi buna!
copiii dorm, sotz trebaluieste prin bucatarie (si-a luat concediu sa ma ajute ca diseara vem invitati), si io hop la voi, nu de alta dar nu vreau sa o mai supar pe techila
monique- merci si tie de raspuns, acum l-am vazut, cand deja am luat decizia. Un AUDI sau poate VW, astea merge pentru un bosch de 60 cm, auto, t in n....
comandat la o firma on line, o au pe stoc, si maine vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mely- chiar speriat mititelul. s-a ajucat cu el dupa ce i l-ati scos, sau a fugit de el
luto - de fiecare data imi propun sa intru mai des...dar am casa grea, cu gatit n-spe feluri de mancare, curatenie la maxim, ca sunt astia mici cu mainile peste tot, cu teme de rezolvat,ca fiimea mare e clasa a VIIa, iar la scoala nu fac mare lucru.... of, of, mai, mai. O astept pe liliac cu impresii, dar dupa clasa I incolo
fraguta- nu cred ca ti-am marturisit , dar si mie imi place colica, dar cu JB in ea , si daca aprind si o tigare, mmmm, ....dar m-am lasat: si de una si de alta.
sunt la pagina 10, trimit si revin
miha74 spune:
LA MULTI ANI FERICITI!
RADU si MATTIA
sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parintii vostri pana la adanci batraneti!
si pentru ca este ziua in care si eu devin mai inteleapta cu un anisor, va spun, Lilia si dana, ca eu sunt o norocoasa...nu stiu daca tine de zi, de an... sunt inconjurata de oameni minunati, intotdeauna mi s-a intamplat ce mi-am propus (ramanand cu picioarele pe pamant desigur) am 3 copii MINUNATI, care ne umplu viata de bucurie si fara de care nu cred ca as putea trai.
raluk- s-a strecurat o greseala, mai nou este miha94 sar'na de urari. ti-as mai pune si eu vreo intrebare...dar are Cristina grija sa le puna pe toate
cristina- multumesc! si reciproca este valabila
mely, dana, maria- multumesc de urari.
trimit si ma intorc cu tratatia