La Dovlecelu' Vesel (12)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Raducu !
La multi ani Mattia !
Sa cresteti mari,sanatosi si sa le aduceti multe bucurii parintilor !
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina_ana spune:
La multi ani Raducu!!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa devii cel mai cumintel baietel din lume!
La multi ani Mattia!!! Sa ai parte numi de bucurii in viata, sa-ti iubesti fratiorii si sa iti faci parintii mandrii de tine!
La multi ani Miha!!!! Esti o mamica tare speciala si minunata, imi esti tare draga si iti doresc sa ramai toata viata asa cum te stiu eu acum! Sa te bucuri mereu de cei trei copilasi minunati ai tai pentru ca ai cu adevarat cu ce sa te mandresti!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
mary_07 spune:
Ma scuzati ca am disparut aseara ca magaru-n ceata,am adormit langa Alex .
Ma bucur ca v-a placut mocuta speriata si trista a lu' fii-meu .
Io citesc,ma panichez si apoi,din pacate,ma gandesc ca nu pot eu schimba lumea si tre' sa supravietuim cumva in tara asta de groaza...
Ma intristez mai mult cand ma gandesc la copiii si nepotii nostri,cat de "fake" va fi totul atunci...
O apreziez enorm pe Raluk pentru cat de mult se lupta pentru o viata sanatoasa.Cum mai spuneau si cateva fete de aici,chiar daca nu suntem la acelasi nivel de abordare a unor alimente & stuff,intotdeauna am gasit o cale de comunicare si un mod de a ne intelege.
Hai ,dati-mi in cap,aruncati cu rosi...faceti ce vreti voi , eu una ador sa spal vase
. O masina pentru mine ar fi bani aruncati
.
Azi merge Alex la teatru,abia astept sa il cicalesc la cap cu intrebarile .
Mi-e tare dor de Selen.Nu mai stiti nimic de ea,in afara de curtea plina de muncitori?
Btw,uitasem sa va aspun ca iar ii surge nasul lui Alex. Marti mi l-a adus tata ud,facuse pe el (pt prima data). Ieri am vb cu educatoarea si am intrbat-o ce s-a intamplat. Mi-a zis ca Alex nu s-a cerut deloc la baie si ca s-a jucat foarte frumos cu copiii(si acasa se mai intampla sa se scape pe el cand e foarte acaparat in jocurile lui). Inainte sa se termine programul cu 10 minute a vrut sa-i aseze hainele si a bagat de seama ca e ud. Nu a mai sunat ca oricum mergeam dupa el sa-l luam.Pantalonii erau inchisi la culoare si nu se vedea daca sunt uzi sau nu.Mi-e ciuda ca de atunci a inceput sa stranute si sa-i curga nasul.
I-am dat Imunogrip si Vit C,picaturi.Nu vad imbunatatiri .Azi am fost si am vb cu Doamna si i-am explicat ca l-am dus numai pentru teatru si ca de maine il tin acasa.
Mi-e ciuda cand vad cat de repede ii curge nasul...
Vai,ca mam intins cat o zi de post,se vede ca n-am nicio treaba de facut .
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
mary_07 spune:
La multi ani Miha ! Sa fii fericita alaturi de copiii tai minunati si sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata !
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
techila spune:
'neata!!
LA MULTI ANI, RADULESCO!!!
LA MULTI ANI, MATTIA!!!!
LA MULTI ANI, MIHA!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
MangaGirl spune:
neata,
urarea aia cu sa aveti o noapte buna a functionat la noi pe dos. Cred ca mai mult am stat treaza. oribil cu tusea asta si cu scancitul. anyway, tofay is a new day!
LA MULTI ANI RADUCULE! ITI DORESTE TANTI NUMAI ZILE FRUMOASE SI PLINE DE BUCURII SI NOPTI TACUTE SI LINISTITE IN CARE TU SA VISEZI LA INGERI SI MAMI LA CAMPII CU FLORI! TE PUPAM CU MARE DRAG!
MATTIA, LA MULTI ANI, COPIL SCUMP! SA CRESTI MARE SI CUMINTE SI SA-TI BUCURI MEREU PARINTII!
MIHA, LA MULT ANI! SA FII SANATOASA, SA AI PUTERE SA FACI TOT CE ITI PROPUI. SA-TI VEZI COPII MARI SI SANATOSI SI SA TE BUCURI DE CLIPE FRUMOASE ALATURI DE CEI DRAGI!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
techila spune:
http://www.youtube.com/watch?v=m-h4t_ce7vg&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=IRXe1v282uo
filmulete cu noi gasiti la aceaasta adresa, sunt mai multe filmulete, nu stiu daca tre sa dau link pt fiecare...ma rog
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata, mamici dragi! Zile aglomerate tare la mine. Am citit pe sarite ce ati scris si imi place tare tare atmosfera de la voi. ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am intrat special pentru un pui mic si energic de Liliac care e musai sa infloreasca azi, desi e toamna. ![]() ![]() ![]() La multi ani si tie, mamica draga! Desi esti candidata pentru premiul de cea mai nedormita mamica, iti doresc sa te bucuri enorm de comoara ce se ascunde sub ambalajul energic al fiului tau minunat. Si pentru fiecare noapte nedormita sa primesti in dar 100 de zile frumoase si impodobite de sarbatoare cu un zambet frumos de copil. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
de unde ai aflat ca eu am luat postul pe care nu a fost primita Lili?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Buna dimineata doamne dragi!
![](pupic.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
lutoniana spune:
Stau la pupat azi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ne, ne (adica nuuuu) |
sau "da, da" in greaca
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
first thing first:
La multi ani draga Raducu!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Mami drag, sa-ti traiasca, sa fie voios si fericit si voi pe langa el si dragutza de Andra!!!
![](pupic.gif)
buna dimineata dragi revolutionare
![](floare.gif)
Si eu incerc sa-mi fac temele din spate (tocilara si eu ca si Miha
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
Maria ma gandesc cu drag la voi si daca te pot ajuta cu ceva cand vii din nou la Bucuresti, tare m-ar bucura.
Iulika pupam
![](gravida.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Biaz te rog sa primesti "cele mai sincere felicitari" hihihihi - m-a lovit limbajul de lemn... cu un lemn in cap in dimineata asta - pentru sustinerea lucrarii. Ce mandra si usurata trebuie sa te simti acum!
![](olala.gif)
pup cu drag toate mamicile si dovleceii din dotare
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Monis
![](zzzz.gif)