Cati dintre voi au iertat cu adevarat...???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

1,Nu sunt nervoasa absolut deloc!

2.Tu citesti ce tzi se spune?Eu tzi-am spus clar ce am facut,tu insa nu trebuie sa faci ca mine,deci ai 2 alternative,le repet pentru ultima oara:ori mergi mai departe stergind cu buretele,ori nu potzi sa iertzi si atunci divortzezi!

3.Nu am spus pina acum,dar parerea mea e ca mai bine-tzi vezi d edrumul si viatza ta,eu nu te vad capabila sa mergi mai departe cu el,nu te condamn!

4,Fa o lista cu cele ce vrei sa scrie la subiectul tau!

5.Toate cele bune ca eu aici nu mai scriu,ca-mi pierd timpul !

editez sa adaug si punctul 6!Tu ai vrea(ca la majoritatea subiectelor tale)ca lumea sa intre sa-tzi spuna...vaaai ce martira esti Zina ,cum de te-a putu insela ,sunt cazuta pe spate de admiratzie!Sorry ...dar nu se poate sa gindim totzi la fel!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Inca ceva, un om este iertat DOAR daca isi doreste iertare, nu poti sa mergi pe strada sa spui in gura mare: te iert ca m-ai calcat pe picior, pe tine te iert ca mi-au suflat fumul in fata, etc, daca omul nu doreste iertarea ta.

Ori sotul Zinei nu si-a dorit iertarea pana acum vreo 2 luni (cand cine stie ce s-a schimbat). Asa ca eu n-as fi asteptat 4 ani sa se simta el vinovat, daca isi dorea iertarea si eram capabila de asta o faceam, dar cum sa ierti un om care nu o doreste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Exact Andacos, nu se poate sa gandim toti la fel, aici ar trebui sa chibzuiesti mai bine, cand ma condamni pe mine cum ca as fi in felul in care ma descrii (adica astept sa fiu martirizata, ce doamne iarta-ma te-a facut sa ajungi la concluzia asta? ). Nu trebuie sa ma explic cum sunt eu, doar spun ca perceptia ta asupra mea este total eronata. Vezi, asta se intampla cand nu cunosti omul, ca ce poti cunoaste aici? Mai nimic, cateva randuri scrise, si alea la modul general.
Ce vroiam sa aflu pana la urma urmei: daca aici exista un cuplu (doar unul macar care sa-mi confirme), ca a fost bine, poate si mai bine, de ce nu, dupa o aventura a partenerului/partenerei. Simplu, asta am intrebat, ce tot ma acuzati pe degeaba de una si alta, ia scrieti voi trairile voastre, viata vostra de cuplu, si sa vedem pe urma cu cate "castane" va alegeti?
Ca pana la urma urmei, nimeni nu a raspuns la ce am intrebat, doar s-a ofensat ca eu vai doamne, de 4 ani (nici macar nu s-a citi bine ce-am scris) il tin in sah pe sot, ii aduc reprosuri, ma razbun pe el, si cate si mai cate.
Si da, inca o data Andacos, citesc tot ce mi se spune, dar ce mi se spune? Ca pana la urma eu sunt zgripturoaica aia nebuna, ca ar trebui sa-l las naibii sa plece, sau sa plec eu, sa nu mai chinui copilul (pana la genul asta de aberatii s-a ajuns aici) s.a.m.d.
NU ASTEPT BATAI PE UMAR, APROBARI FALSE, CI DOAR SA AFLU MAI MULTE DIN EXPERIENTELE CELORLALTI. GREU NU?

P.S. Andacos, din cate vad subiectele mele te cam enerveaza, te rog alta data, cand mai vezi numele meu in dreptul unuia, nu mai citi, ca oricum ti-ai facut o parere despre mine, nu mai conteaza ce vreau de fapt, ci astept ca tu sa "ma plangi" cat de mult sufar eu, cat de buna sunt eu si celalalt este un rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Exact Andacos, nu se poate sa gandim toti la fel, aici ar trebui sa chibzuiesti mai bine, cand ma condamni pe mine cum ca as fi in felul in care ma descrii (adica astept sa fiu martirizata, ce doamne iarta-ma te-a facut sa ajungi la concluzia asta? ). Nu trebuie sa ma explic cum sunt eu, doar spun ca perceptia ta asupra mea este total eronata. Vezi, asta se intampla cand nu cunosti omul, ca ce poti cunoaste aici? Mai nimic, cateva randuri scrise, si alea la modul general.
Ce vroiam sa aflu pana la urma urmei: daca aici exista un cuplu (doar unul macar care sa-mi confirme), ca a fost bine, poate si mai bine, de ce nu, dupa o aventura a partenerului/partenerei. Simplu, asta am intrebat, ce tot ma acuzati pe degeaba de una si alta, ia scrieti voi trairile voastre, viata vostra de cuplu, si sa vedem pe urma cu cate "castane" va alegeti?
Ca pana la urma urmei, nimeni nu a raspuns la ce am intrebat, doar s-a ofensat ca eu vai doamne, de 4 ani (nici macar nu s-a citi bine ce-am scris) il tin in sah pe sot, ii aduc reprosuri, ma razbun pe el, si cate si mai cate.
Si da, inca o data Andacos, citesc tot ce mi se spune, dar ce mi se spune? Ca pana la urma eu sunt zgripturoaica aia nebuna, ca ar trebui sa-l las naibii sa plece, sau sa plec eu, sa nu mai chinui copilul (pana la genul asta de aberatii s-a ajuns aici) s.a.m.d.
NU ASTEPT BATAI PE UMAR, APROBARI FALSE, CI DOAR SA AFLU MAI MULTE DIN EXPERIENTELE CELORLALTI. GREU NU?

P.S. Andacos, din cate vad subiectele mele te cam enerveaza, te rog alta data, cand mai vezi numele meu in dreptul unuia, nu mai citi, ca oricum ti-ai facut o parere despre mine, nu mai conteaza ce vreau de fapt, ci astept ca tu sa "ma plangi" cat de mult sufar eu, cat de buna sunt eu si celalalt este un rau...

Zina,ai confirmat exact ce am spus mai sus!

Inca odata-ca s epare ca n-ai intzeles nici de data asta,toate cele bune si o viatza asa cum itzi doresti!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Luna, asa este, in ceea ce priveste iertarea.
Eu inca nu stiu ce s-antamplat, de sotul de putin timp este asa de schimbat.
Cum am stat 4 ani? Stii ce repede trece timpul, eu primii 2 ani am stat acasa, am avut ce face, nici nu mai stiu, relatia a mers asa din inertie, apoi am revenit la servici, postul meu cere multa munca, m-am concentrat pe asta, au trecut inca 2 ani, relatia intre timp a mers cum a mers, parca nici nu am dat asa mare importanta, de cat de bine imi este. Doar acum spre sfarsit, cand am "ridicat ochii" si m-am intrebat daca sunt fericita sau nu.
Uite, asa au trecut anii, ce sa fac? Poate daca as mai trece inca odata prin aceasta experienta, as proceda altfel.

Mergi la inceput

Andacos, ne pierdem timpul. La revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

1. nu exista oameni care pot ierta si altii care nu pot...ci doar moduri diferite de a gandi/simti/cedea lucrurile.
2. eu cred ca tu ai "reactionat" mai greu la soc. si ti-ai reactivat simtamintele, tocmai pentru ca el s-a apropiat de tine. cred ca raceala aceea, de ani de zile, ti-a prins numai bine. de ce? pentru ca nici tu, oricat de inconstienta era reactia ta, nu iti doreai sa te apropii de el. si cand in sfarsit, totul ar parea ca intra pe un fagas normal, simti nevoia sa fugi.

3. esti prinsa intre ciocan si nicovala. exista ZINA cea care l-ar lasa in secunda 2, care, din punctul ei de vedere, al FEMEII, nu s-ar uita in urma...si exista ZINA cea care a fost probabil educata pentru familie...exista ZINA mama care nu poate renunta la casnicie...si uite asa, toate ZINELE astea se lupta. vei divorta in final, pentru ca structura ta e altfel, pur si simplu tu nu poti.

4. nu mai cauta raspunsuri in altii. nu vei gasi linistea decat cand vei face ceea ce structura ta personala ti-o cere.

numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc Dov.

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

zina,tu il mai iubesti pe sotul tau? scuze daca ai mentionat in posturile anterioare.
vreau sa te mai intreb daca exista certuri frecvente si mai ales in fata copilului sau aveti o relatie pasnica, indiferenta?
daca te deranjeaza intrebarile mele imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

zina, si daca apare cineva si spune da, eu am iertat si traim o viata mai minunata decat la inceput, problema ta se rezolva?
cu ce te incalzeste ce poate sa faca altcineva? importante sunt limitele tale si daca in 4 ani nu ai reusit sa iti reiei legatura cu sotul tau , mai mult ca sigur ca nu o vei face in viitor.
te invarti in jurul cozii, cauti scuze si acuze, dar tu nu poti sa ierti si sa mergi mai departe, indiferent daca o sa afli ca altcineva a putut face asta.

p.s. mama ta sta in continuare la voi?

Mergi la inceput