Cati dintre voi au iertat cu adevarat...???

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99
si.. ar mai fi o dilema a mea personala, o intrebare la care inca nu am gasit raspuns, desi se prefigureaza din ce in ce mai mult unul negativ: oamenii imaturi emotional sunt oare capabili sa iubeasca?

da, sunt capabili sa iubeasca ... se iubesc pe ei , mai mult decat pe oricine altcineva ... sunt foarte egoisti: "mie sa-mi fie bine, si dupa mine, potopul"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Da, Ilia, iubesc si ei, in felul lor, dar isi vor gasi intotdeauna motive care sa-i impinga in bratele alteia/altuia.
Uite, de ex., stiu pe cineva care si-a inselat sotia, dar ea nu stie (asa cred eu), dar el nu a facut tam tamuri pe tema asta, pentru el sotia este sotie, casa casa. Nu stiu daca a avut o relatie cu respectiva, dar stiu ca a inselat. Si mai cunosc inca pe cineva care pentru el sotia este mai presus de orice, dar totusi a inselat-o, ca era o "alta", si nu a putut sa se abtina. Dar si aici, nevasta nu stie, nu simte, pentru el ea este "regina".
Nu toti vor inapoi viata de familie, uite ca, din nou, o cunostinta, care isi insela nevasta, periodic, dar nu cu aceeasi tipa, pana la urma de ultima s-andragostit si a divortat de sotie, acum fiind super fericit cu amanta (amanta care stiau toti ce pramatie era, stia si el, dar nu l-a interesat, ea se culcase cu n barbati din oras). Ce mai poti spune? Uneori nu gasesti explicatii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zina
Nu toti vor inapoi viata de familie, uite ca, din nou, o cunostinta, care isi insela nevasta, periodic, dar nu cu aceeasi tipa, pana la urma de ultima s-andragostit si a divortat de sotie, acum fiind super fericit cu amanta (amanta care stiau toti ce pramatie era, stia si el, dar nu l-a interesat, ea se culcase cu n barbati din oras). Ce mai poti spune? Uneori nu gasesti explicatii...

pana la urma ajung sa trag concluzia, poate pripita, ca pramatiile au noroc

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nop... egoismul nu e iubire!

"Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul." .. asa scrie in Biblie si eu cred ca asta e iubirea.

si asta o sa te doara, cum m-a durut si pe mine cind am recunoscut in fata mea, cu glas tare... cind iubesti nu poti sa inseli!

Mergi la inceput

Ioana, nu-ti vine sa crezi cum era vorbita acea tipa de catre toti barbatii, stia si el, de aceea s-a dus la ea, binenteles ca a "marcat" si el, dar prostu', s-andragostit de ea....

Ilia, stiu asta, si ma doare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Ioana, nu-ti vine sa crezi cum era vorbita acea tipa de catre toti barbatii, stia si el, de aceea s-a dus la ea, binenteles ca a "marcat" si el, dar prostu', s-andragostit de ea....

daaaa, cunosc si eu niste pramatii dinastea, norocoase

_

Mergi la inceput

Una dintre prietenele mele a spus ca o va intreba odata si-odata pe tipa, ce naiba i-a facut, de l-a innebunit asa...
Oare de ce astfel de femei au noroc, iar cele sincere si fidele, au parte numai de necazuri?

Mergi la inceput

poate pentru ca cele sincere si fidele isi dau prea mult silinta, sa fie totul bine, si atunci mai si gresesc pe cand celelalte n-au nici o treaba, nu le pasa, "daca nu e asta o fi altul, are balta peste, pana la urma imi cade si mie unul in plasa" ... asta e parerea mea, dar eu sunt o naiva

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

n-am inteles care e norocul respectivei.. ca a reusit sa-si ia si ea un barbat imatur, care si-a parasit nevasta? si daca ii va face si ei acelasi lucru?
casatoria e o reusita efemera si nu e garantul a nimic. iar uneori - din e in ce mai des, vad - nici nu mai tine o viata. chill, girls

Mergi la inceput

norocoasa ca a gasit un fraier sa-i plateasca facturile, sa o plimbe, sa o scoata la restaurante, sa-i cumpere cadouri ... ca nu tine o viata? who cares? poate nici nu-si doreste asta .... cum am zis: are balta peste

_

Mergi la inceput