***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi apropos de calmul dinaintea nasterii....pai daca ma apuca sa zic azi sau maine ( dar nu ma apuca ca nu vreau!!!) io ce fac, ma strecor printre muncitori ca sa ma duc sa ma aranjez prin baie, nici nu as sti de ce sa ma apuc mai intai. Ah, ba nu, cred ca as urla la ei sa iasa din casa in urgenta....Problema cea mare ar fi ca nu as avea unde sa il aduc pe bebe....la hotel cu noi. Zau ca sunt intr-un mare shit....

Cu AC-urile, nu stiam ca protejeaza impotriva cancerului ovarian, eu am tot vazut stiri alarmante cum ca ar favoriza cancerul la san. No acum chiar ca sunt in dilema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, cand m-am nascut eu, ai mei au aranjat cu doctorii sa ne prelungeasca statul in maternitate (am stat o saptamana desi eram foarte OK) ca tata sa termine zugravit/vopsit/amenajari. Deci s-a mai intanit situatia
Asta in conditiile in care m-am nascut dupa termen.

Deci dilema e ce cancer alegem
Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Neatza!
Asta cu "AC-urile protejeaza impotriva cancerului de blabla" facea parte din propaganda pro-AC. Mai nou au inceput sa se auda si vocile contra AC, care incep sa le invinovateasca de diverse, inclusiv cancere.
Parerea mea pe care mi-am format-o eu e ca AC-urile nu fac nici un bine la sanatate, dar daca consideri ca nu-ti fac prea mare rau si te protejeaza ok... e decizie personala .

Lavi, focuseaza-te pe partile pozitive: doctorul are un feeling bun in ceea ce priveste cazul tau .
Te inteleg ca nu e placut deloc sa stai de azi pe maine cu ma opereaza/nu ma opereaza/daca am ceva grav . Daca tot se lungeste treaba, nu puteti organiza ziua lui Nati si sa te operezi dupa aceea?

Alinush, spor la evacuarea mesterilor .

Noi avem centrala noua si azi am si femeie la curatenie. Boierie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi nu stiu cum sa facem cu cartea, noi la 5 mergem la engleza pana la 6.30, deci nu am cum sa ajung in zona sa ne vedem E urgent acum pe we sau ne putem vedea si duminica, luni? Ca vad ca si voi plecati...

Cat despre cealalta problema, te-ai gandit sa mai vezi un dr? Stiu ca ai mare incredere in al tau, dar uite ma gandeam ca si nasa mea a avut o problema asemanatoare, a fost la mai multi dr care i-au zis ca sansele sa fie cancer sunt maricele, apoi a ajuns la Peltecu care a bagat-o in operatie ( a pacalit-o ca-i recolteaza pt biopsie) si cand s-a trezit i-a spus ca i-a scos cele 2 chisturi si ca in proprtie de 99% e ok. Si asa a fost. Am inteles ca-i foarte bun in cazuri din astea...ciudate, sa nu zic complexe. Tu faci cum crezi..sanatate multa!

Ref la Nichita si scoala, de acord cu Lavi

Fug la bucatarie ca mi se ard clatitele , m-a luat o pofta de mor. Si ma mai plang ca ma ingras . Paaaaa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau multumesc pt carte!
Hai s-o lasam pe luni, mai am un coleg care zice ca se uita daca nu o are el.

M-ai linistit ca si nasa ta a patit la fel, totusi 2 cazuri nu-s la fel, dar e bine sa stii ca au mai trecut si altii printr-un stres de-asta si a fost OK. Dr meu mi-a propus aceeasi chestie: laparo pt scos chisturi si facut biopsie si asta mi se pare cea mai inteleapta varianta. Daca m-as duce la altul si mi-ar zice altceva (de genul stai linistita, nu te opera) nu as avea tupeul sa-l cred.
Mie mi se pare f f rezonabil si logic ce mi-a propus el. Inca o data in plus pt ce a patit prietena lu Roxi.

Maria din cate am inteles ma pot opera doar in prima saptamana dupa ce trece ciclul. Asa ca daca astept dupa ziua Nataliei mai trebuie sa astept o luna; cam asa e pb.
Da, tonul dr de azi a fost destul de linistitor pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darvla spune:

Daca Ana ar fi azi in clasa 1, la nici 5 ani, ar fi prima la invatatura. fara sa exagerez.

Esti chiar atat de sigura ca fiica-ta este cel mai mare geniu si nu ar mai putea exista un altul in clasa aceea?

doar marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui darvla

Daca Ana ar fi azi in clasa 1, la nici 5 ani, ar fi prima la invatatura. fara sa exagerez.

Esti chiar atat de sigura ca fiica-ta este cel mai mare geniu si nu ar mai putea exista un altul in clasa aceea?

doar marea

nu stiu cine esti, dar pici un pic ca musca in lapte aici. fiecare are dreptul sa-si considere copilul pui de bufnita, dar pe subiectul asta nu e locul potrivit pentru polemici obosite.
reciteste regulamentul, si daca vrei sa porti o discutie, poart-o civilizat. sunt sigura a poti comunica acelasi continut pe un alt ton.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hey darvla, ai scos din context ce-a spus fata si doar incerci sa provoci o cearta. banuiesc ca ori ai ceva de impartit cu utilizatoarea morgano in viata reala ori te plictisesti. pentru adrenalina la acest nivel iti recomand www.cancan.ro , vei vedea ca acolo comentariile te satisfac fte bine.

fetelor, suntem iar in pom. azi am tras si o portie de plans p-acasa, ca m-au ajuns putin treburile. multe si complicate. acu' m-am linistit, o iau de la capat.
am fost la orl cu nic, de data asta la spitalul Sfanta Maria. i-au facut niste teste. mai aude/foloseste 25% din capacitatea auditiva. are polipi iar. cica demult, de-aia s-a agravat. acum juma' de an o orlista de la g. alexandrescu a zis ca nu s-au refacut polipii. anyway, polipii blocheaza drenarea unor lichide prin ureche. din cauza ca cica are de ceva timp polipi, s-a acumulat foarte mult lichid in urechi. problema e ca acesta s-a facut cleios.
in cazul in care dupa operatia de scoatere a vegetatiilor, programata pe 4 nov, nu se dreneaza singur cleiul acela de pe canale (nu e ceara, nu confundati) trebuie sa intervina chirurgical pe timpan, cu anestezie generala.
inainte de operatia de polipi trebuie sa aiba vreo 10 zile de ne-raceala. noi mai avem antibiotic 9de la tratamentul pt otita) pentru inca 2 zile. deci pana in 24 oct. nu avem muci. polipii produc muci. dupa data de 24 oct, pana in 4 nov, ce fac? este posibil sa mai faca inca o otita! aproape nu mai aude si are timpanele in lichid. daca mai face o otita este pericol ca lichidul sa perforeze timpanul. ca e mult rau. in afara sa-i suflu nasul des sa nu coboare multi muci in gat, nu am nimic de facut, doar sa ma rog. aceasta este o tara de rahat. punct si nu mai vreau sa comentez de ce zic asta, in legatura cu orl lui fiu-meu, ca mai scriu 3 pagini. pagini cu mai multe motive.
ganditi-va la noi pana in 4 nov. daca trecem de perioada asta, fara medicamente (nu i s-au dat ca sunt cu totii tampiti patentati. o sa-l ajut eu cu ce sprayuri pot) si nu facem tuse, bronsita sau otita de la lichidele care i se plimba prin nas/gat/urechi, atunci am facut un pas. daca nu trecem cu bine, trebuie sa amanam operatia pana cand vom putea indeplini 10 zile neraciti!!!! ca altfel nu ne primesc. dar ei vad in ce stare e el si nu-si pun problema ca fara medicamente nu pot sa-l tin neracit! alta problema e ca noi nu avem voie sa mai amanam operatia ca e in stare fte proasta care se agraveaza (pentru timpane).
25%.....stiti cum e?...mi-a data aia foaia de la audiometrie si mi-a aratat unul din grafice (ca la ekg, sunt niste linii care arata intensitati). era aproape orizontala linia si trebuia sa arate (la sanatosi) ca un munte de 3 degete! orizontala... asa aude fiu-meu.
ma scuzati daca am fost cam haotica in exprimare, nu stiu daca ati inteles de ce spumeg acum. sau am amar in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Anda, inteleg ce e in sufletul tau si nu pot decat sa va transmit sanatate multa si o imbratisare calda.
Eu zic sa nu il mai duci saptamana viitoare la gradi, evitat aglomeratiile si contact mai la distanta cu copilul sa nu ia ceva virusi plimbati de tine.
Apoi vine o saptamana vacanta si numa bine scoateti polipii.

Lavi santate multa si tie. La pb de chisturi chiar nu ma bag. Sunt convinsa ca va fi bine si nu mai lasa gandurile negre sa iti intunece viata.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offf, Anda, nasoala problema! Eu zic ca Gabitaco are dreptate - stat acasa saptamana viitoare (daca se poate), evitata aglomeratia + saptamana de vacanta si ar trebui sa fie bine.
Tinem pumnii sa fie totul bine!

Lavi, tin pumnii si pentru tine! Ma bucur ca discutia avuta astazi cu medicul te-a mai linistit ! Doamne ajuta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput