***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristina, am zis eu ca asta va fi forma in care va coafa "afacerea" (si urasc sa am dreptate in chestiuni dintr-astea ).
Chestia cu tortul in timpul programului le-a impus-o sanepidul, din cate cunosc, e valabila prin toate gradinitele de stat. La noi e voie cu chesti preambalate (se duc ciocolatele de obicei).
Dupa program au voie sa inchirieze spatiul. Sunt curioasa ce conditii iti va prezenta. Bafta la discutia cu directoarea si spor la gasit costumatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

ajunsei la pag 11 unde spunea Anda de magazinul din Cocor. E cel al firmei noastre, v-am trimis mai demult site-ul pe mailul comun.noi importam majoritatea jucariilor, evitam sa luam chinezisme sau de la alti imporattori din tara.
noi suntem varza de raciti, de la mic la mare, merg la orl cu amandoi la 18,30, stef e deja pe antibiotic de vinerea trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Cristina, am zis eu ca asta va fi forma in care va coafa "afacerea" (si urasc sa am dreptate in chestiuni dintr-astea ).
Chestia cu tortul in timpul programului le-a impus-o sanepidul, din cate cunosc, e valabila prin toate gradinitele de stat. La noi e voie cu chesti preambalate (se duc ciocolatele de obicei).
Dupa program au voie sa inchirieze spatiul. Sunt curioasa ce conditii iti va prezenta. Bafta la discutia cu directoarea si spor la gasit costumatie .

si cat sunt eu de curioasa...

azi a venit iris acasa.
mami, stii, m-a invitat la ziua ei, face la gradi. si o sa aiba si tort, si o printesa.
:pai aveti voie?
daa, ca e dupa program, si atunci se poate cu tort, nu mai trebuie fructe. am si eu voie??

deci, copiii simt foooarte bine nuantele... sunt curioasa ce-au spus ceilalti.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La muuulti ani plini de veselie Nataliciului-lipicios si mare-zicator de perlute haioase!
Bufnita si cu mine iti dorim sa ai o copilarie plina de bucurii, veselie, calatorii frumoase, iubareala celor din jur si desigur bebelacul mult visat!
Lavi draga, sa-ti traiasca mezina si devina cat mai curand mijlocia!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki acum 5 ani la ora asta eram tot pe net, descarcam pozele de la intalneala si mai browse-am si eu ca omul iar pe la ora 1 m-am culcat. Pe la 3 m-am trezit sa merg la toaleta, cand colo - aparaia nu curgea de unde credeam eu. La 5 eram deja in maternitate, internata. Imi amintesc ca a luat-o Virgil pe Silvia pe sus, adormita, a pus-o pe bancheta din spate unde a dormit in continuare (nu aveam cu cine sa o lasam acasa iar singura la 3 ani si 8 luni nu mergea). Nu stia ea ce sora iubitoare avea sa-i vina acasa. Mai departe stiti, la 10.15 a scos capul la iveala Natalia.

Alinus acestea fiind zise iti urez nastere usoara de surioara iubitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Natilici drag, sa fi iubita mereu, sa te bucuri de bine si de frumos, si sa ai parte de multi ani fericiti!!
Lavi, sa-ti traiasca Nati si sa iti aduca multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Nati!!!
Sa cresti mare, sa ai parte de tot ce-i mai bun, numai veselie si fericire!
Lavi, frumoase amintiri - fie sa le reeditezi cu la fel de multa bucurie! Sa va traiasca Natalia cea dulce si lipicioasa, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii!

La multi ani, Maya!
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa ai o aniversare fericita alaturi de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tot eu:

La multi ani Maya de monet! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
Monet Mai asteptam vesti si poze cu fetele tale frumoase! Ce mai faceti?

Se pare ca ma va opera saptamana viitoare. Sper.
Se precipita toate dar ma bucur. Daca e de rau, am o luna in plus la dispozitie sa ma tratez. Daca e de bine, scap de o grija si ma pot concentra pe lucruri mai placute cum ar fi planificarea vacantelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani Nati!!!

La multi ani Maya!!!

Lavi + Monet, sa va traiasca mandrele, sa fie sanatoase si sa aiba o viata plina de noroc si fericire!

Multumesc din suflet pt recomandarile de magazine, azi e greva la Miruna la gradi si deci e acasa, motiv sa profitam si sa dam inca o tura de magazine. Vedem ce-om gasi.

Ieri am terminat cu trusoul si hainutele pt bb mic, am cautat de-am innebunit, peste tot gaseam numai costume, cu cravata, sacou, etc....dar din pacate nu erau asa mici cum imi trebuie mie, avand in vedere ca va avea 1 luna si o saptamana la botez, va dati seama ca e mititel ca o sarmaluta, abia are 52 cm. I-am luat un set haios pana la urma, din bumbac, alb cu niste ursuleti argintii brodati. E haios tare. Si miiicc

Fug la spalat si la imbracat maimutza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

ce habauca sunt: La multi ani plini de bucurie si impliniri, noroc si sanatate pentru fetita cu ochi albastri, Maya! Dam un pusy virtual!

Lavi, hi hi hi, eram sigura ca dimineata recitesc cronicuta nasterii de acum 5 ani!

Madau, spor la shoppinguiala!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput