***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Continuam si noi lista bolnaviorilor, Rianna tuseste (din nou!) si muceste usor. Bine ca am scapat de febra. Imbratisam colegii de suferinta (copii si parinti deopotriva) si asteptam un val de vesti bune/lucruri pozitive in colectie!

Cami, am admirat si eu pozele de la nunta, tare mi-a placut cum ti-a stat cu rochia mov Ai asa un aer... misterios de linistitor, nu stiu exact cum sa-l numesc.

Alinush Mai e putin pana la intalnirea cu bb2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor, nici nu stiu cu ce sa incep la cate s-au scris.

Aseara am fost la ziua lui Victor, fratele Alexiei si am intalnit-o acolo pe o mamica pe care o stiam de anul trecut de la after-school, are un copil in clasa a II-a si unul in clasa I (fata-baiat) si acum e gravi (cu fetita). Tare dragut. Diferenta mare dar e frumos si asa. Invidiez toate familiile cu 3 copii pe care le vad, sunt defecta, e clar. Sper sa fiu OK cu sanatatea ca sa iau o decizie in aceasta problema apasatoare.

Meems sanatate Riannei!

Alinus bafta cu bebelina! Nu pot sa nu recunosc ca mie mi-ar placea sa se nasca de ziua Nataliei .
Next este si in Bucuresti sub forma de magazin fizic, in mall Baneasa + in Liberty Center (mall-ul de pe Trafic greu).

Operatia mea e tot in suspans, m-am plictisit deja de suspansul asta. Ziua Nataliei - am incercat sa gasesc un club pe ultimii metri dar tot ce am cautat era ocupat, asa ca o vom tine vineri seara acasa in cadru foarte restrans. Joi e ziua ei de fapt dar nu poate nasa ei sa vina.
Nati nu s-a suparat cand i-am zis ca nu-i facem ziua in club dar a zis ca vrea neaparat sa aiba tort.

Roxi of, sanatate multa prietenei tale! Ii inteleg si pe medici: hemoragia interna e urgenta majora, nu stii de unde curge, deschizi si vezi ce poti sa repari. De obicei laparoscopia se face in operatiile "la rece", cand pacientul pleaca din starea OK si stii exact ce faci. Bine ca au salvat-o.
Si eu dupa ce am pierdut mult sange la nasterea Silviei mi-am revenit greu, la vreo 10 zile dupa nastere cand am iesit prima oara din casa pana la colt m-a luat ameteala, dar pana la urma mi-am revenit.
Eu nu-s abatuta decat putin , vreau sa se lamureasca treaba cu sanatatea mea.
Bafta la controale si Alexiei la tratament!

Noki cum se numeste magazinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata colectie,

nu am dat un semn de viata din vara( sa-mi fie rusine), momentan sunt in "stres" cu disponibilizarile cu care ne "ameninta" de vreo doua-trei luni incoace, saptamana trecuta ne-au testat nus ce mai urmeaza...

doresc sa le urez din suflet LA MULTI ANI primilor sarbatoriti Alexia si Krisztian ,sa aveti multa sanatate si multe bucurii!

Sorana e bine, merge la gradi cu mare placere si pb o voi inscrie la dansuri pt. ca zilnic danseaza prin casa si face piruiete, a inceput sa fie interesata "brusc" de litere, cifre, citeste tot ce vede pe strada, numere de masina, denumiri de firme, pana ajungem acasa ma zapaceste, aaa si mai nou vrea la calculator desene, jocurlete si isi doreste de ziua ei un animalut( sunt in mare dilema daca sa-i iau ceva sau nu).

sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Ma simt ca la revolutie cata jandarmerie am vazut pe strazi, tare ciudat feeling.

Lavi, habar nu am cum se numeste, dar e deasupra REAL-ului, in rand cu magazinul MiniBLu. E foarte mare magazinul, are jucarii fte dragute si haine si mai si. Au si pantofiori.Este intr-o zona de distractie de copii (alta decat zona cu patinoar si barca) unde exista pista de masinute, urmeaza sa se dea in folosinta saltea de-aia de topaiala etc. Plus niste vanzatori stil taraba cu chinezisme de jucarii de copii.
Update: am cautat pe site: se numeste SMYK.

Azi-noapte am avut un vis mega-ciudat: am visat ca am nascut o fetita. Eram super necajita ca m-a luat prin surprindere nasterea !!! nu aveam de niciunele in casa pentru bebe si in cele din urma mi-a picat fisa ca nici nume nu aveam pentru micuta. apoi m-am decis ca o s-o cheme Ingrid.
Morala: cred ca m-a socat Pico cu bb4-le ei!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki aha, e magazinul de care zicea si Anda!

Mistooo vis! Ingrid e un nume care imi place - ca nume de nemtoaica :)

Soanso bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mie nu-mi place ingrid. nu ca ar conta:) apropos de ingrid. aveam o colega care ne povestise cum i-au ales parintii numele. initial au zis s-o cheme iris. p-orma s-au gandit: daca iese (creste) urata, ar fi total nepotrivit s-o cheme iris. lumea ar rade si mai tare de nepotrivire. atunci s-o cheme ingrid. dar daca iese proasta? nu s-ar potrivi s-o cheme ingrid si sa fie proasta. mai bine ii zicem irina.:) si irina a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda ... s-au gandit oamenii la toate posibilitatile!

Multumesc pentru aprecieri la adresa pozele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, si eu voiam sa-ti spun ca am fost impresionata de cum ati pozat cu totii, mai ales tu si Daria . Frumoase pozele & fetele & rochitele.

Ok, o sa ma cuget la lipiceala noastra . Pe de o parte aveti dreptate, pe de alta tare ma tem ca Mara are dreptate - voi uitati cum e la stat. Si decat intalnire nashpa cu psihologul gratis de la stat, mai bine lipsa. Drept care o sa ma duc personal s-o cunosc pe doamna, inainte sa semnez au ba.

CristinaMh, cum fu aniversarea cea cu motz de la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Multumesc fetelor pentru primire, sunteti dragute ! V-am descoperit recent ,intru de obicei pe " parintii intreaba ... "
Sint in grupa mare la gradinita , incet-incet invat sa scriu si imi plac locurile de joaca unde sunt multi copii .
Despre mine ? Uf, cam multe a indurat ai mei cu problemele mele de sanatate , cu bronsite astmatiforme , apoi cu descoperirea astmului propriu zis , spitalizari cu masca de oxigen si aerosoli , antibiotice , radiografii ... anii au trecut si iata ca sunt la aproape 5 anisori tratament preventiv !
Acum astept sa-mi povestiti voi despre aniversarile voastre , " la 5 ani " , ce ati pregatit bun pentru puiutii vostri .
Va pup si ne mai auzim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, cat optimism la respectivii parinti!!

maria, luni e petrecerea. i-am spus tatalui ca iris nu vine, ca nu mi se pare corect deloc... mi-a dat dreptate si a sunat apoi la directoare, si iar revenit la mine cu tf. si cica dupa ora 4 are oricine voie sa-si serbeze ziua, a fost inteleasa ea gresit, fructele si apa sunt doar in timpul programului.... dar ca trebuie sa stie si ea inainte, sa ai aviz de la cofetarie, si sa te ocupi de curatenia de dupa.
scuip si eu in san de 3 ori, ca bunica, si astept sa vad, mai ales ce inseamna "discutia" cu ea.

ps. in caz ca se poate, are cineva acasa rochie de printesa masura 42 ? ca animator sunt excelenta, facepainting am mai facut. costum imi trb. e bun si clown

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput