***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
Crissy, off off, sanatate multa fetelor !
(Si noi am patit-o, pe la 2 luni a luat Ana de la Cristi o raceala urata, "de gradinita", de care ne-a fost teama - a trebuit sa amanam si botezul . Am trecut cu bine...)
Pentru muci de toate culorile noua ne-a recomandat pediatra picaturi cu solutie cu gentamicina (garasone) in nas sau in aerosol. Eu ii mai dau si sinupret, dreneaza fff bine si e din plante.
Intr-adevar site-ul cu bam binni intelligenti e in vacanta din motive se securitate, se pare. Am fwd prezentarea de la ei in contul comun, daca aveti chef. De acolo se intelege metoda: facute cartoane cu cuvinte scrise cu litere mici de tipar sau de mana si prezentate copilului 5 min pe zi, exact la incheierea mesei. Cunosc fetita de 2 ani care "citeste" astfel o gramada de cuvinte. Asta daca va pasioneaza sa creati mici genii.
lavi02 spune:
Stiti un magazin de jucarii misto in Bucuresti?
Cu jucarii diverse.
Pt ziua ei vreau sa o duc pe Nati intr-un magazin sa-si aleaga ce-si doreste de acolo. Pt ca efectiv nu stiu ce sa-i mai iau, parca are de toate si nu-mi dau seama ce i-ar place din ce n-are.
La fel, sunt in pana de idei si pt sarbatori.
Maria va anunt eu cand am vesti cu operatia.
In we am fost la voi la Sibiel , ne-am plimbat prin padure pana la schit, foarte frumos a fost.
Am stat la pensiunea Lunca Sibielului, f dragut, recomand.
madau spune:
Neata...pe la pranz
Lavi magazin misto cu jucarii e in Sun Plaza, magazinul Imaginarium, au jucarii mai diferite decat restul magazinelor. Daca nu..vesnicul Noriel.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Noki_Lara spune:
Hello la inceput de saptamana!
In primul rand, o uratura pentru cel mai "vechi" baietel al colectiei, Kriszti cel frumusel si intelept! Sa ai parte de o copilarie plina de bucurii si o viata norocoasa!
Alinus, maari felicitari pentru izgonirea muncitorilor! Asteptam pozele!
Crissy, sanatate multa fetelor! Wooow, ce avansata la mate mi se pare Elise!
Noi am petrecut fain week-end-ul, am avut petrecerea de 3 ani a gadinitei, am admirat natura d etoamna prin parcuri si am beneficiat la maxim de zilele insorite!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
lavi, Imaginarium pentru ales de capul ei (nu e nicio jucarie dubioasa) sau smyk (afi palace cotroceni)
mai este in Cocor un magazin de jucarii (nu-mi amintesc ce e, dar am vazut inauntru si cateva pe care le au la imaginarium, plus alte jucarii lemn sau plastic produse in austria, nu chinezesti). intreaba in cocorul, sunt fte putine, unul sau doua cu jucarii. vezi ca n-ai unde parca la cocorul, decat daca stii stradutele din spate fte bine. eu am parcat langa biserica sf ghe nou (mergi cu masina pe linia tramvaiului pe mosilor vechi pan'la biserica unde faci dreapta 50 m. gasesti mereu loc acolo)
camelia_daniela spune:
Hello!
LA MULTI ANI KRISZTI!!!! Sa cresti mare sanatos si sa ai parte numai de bine si noroc!!! Cuscra, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
Crissy, sanatate multa fetelor!!!
Anda, sper ca Nichita e mai bine! Va tinem pumnii si voua!
Fetelor, am trimis in contul comun o selectie din pozele de la nunta finilor nostrii.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
cristinamh spune:
la multi ani, kristi!!
eu is tare necajita azi... ma enerveaza regulile. stiti fabula, "egalitate, dar nu pentru catei"
cam asa si la noi la gradi.
ca in multe gradinite, la aniversari copiii au voie cu fructe si apa plata. regula functioneaza de 3 ani, copiii au acceptat-o. dar acum prietena lu fi-mea, cu tatic cu trecere mare la directoare, a obtinut aprobare sa-i faca ziua de la 4 la 7 seara, cu tort, suc si toate cele, plus 2 printese "invitate".
desi e cea mai buna prietena a lu' fi-mea, ma gandesc la modul cel mai serios sa nu o las la petrecere. i-am zis ca nu mi se pare deloc corect ceea ce a facut, cei care si-au serbat deja ziua au venit cu fructe, cei care urmeaza vor veni la fel. raspunsul a fost ca... cine ma impiedica sa ma duc sa cer voie, orice parinte se poate duce. asta dupa ce altora li s-a refuzat si o banala de cutie cu bomboane... de ce nu ma duc? pentru ca nu imi arde nici s-o pup in fund pe directoare, la cat m-am certat cu ea in toamna asta, si nici n-am de gand sa ii dau ocazia sa ma refuze. dar pe de alta, nici nu vreau sa vada iris ca o regula pe care toti o stiu poate fi incalcata. daca s-ar scoate regula de tot, ar fi altceva...
ce-ati face in locul meu?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
anda77 spune:
cristina, las-o la petrecere. traim in romania, trebuie sa se adapteze si ea. plus prietenia cu sarbatorita. in paralel, insa, i-as face zile foarte grele directoarei. razbunare!
corap spune:
daca as fi in locul tau eu as lasa-o. noah, nici cea mai buna prietena a ei nu are nicio vina ca o sarbatoreste tac'so la gradi (copiii nu au nicio vina pt parintii lor dobitoci).
si viata nu e corecta/dreapta si nu suntem egali.
important e sa echilibram situatiile in care suntem "dulai" cu situatiile in care suntem "catei".
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
maria_alexia spune:
las-o la petrecere
e prietena ei, a fost invitata, merg probabil toti copiii, nu are pentru ce sa sufere Iris...
aranjamentul pentru petrecere e treaba parintilor, nu trebuie sa aiba copiii habar care e regula si ce s-a intamplat cu ea. asta e problema voastra, intre adulti. sper sa o puteti si transa, la cat de hotarata esti ai mari sanse .
petrecerea e dupa programul de gradinita, probabil directiunea are dreptul sa prezinte chestiunea ca inchiriere de spatiu pentru activitati & venituri suplimentare... nu e acelasi lucru ca si cand ai duce tort la gradinita in timpul "orelor".