Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

gata, plecam sa luam masinutaaaaaaaa

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 22+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

doar ce s-a trezit urlatica,nu a dormit mai mult de 30 min,dar sunt bune si alea
andata,coraly m-ati omorat cu "statutul de bab" pai incazul asta,bunica-mea de 82 ani unde sa o incadrez??ca la categoria fosila sigur nu merge ca inca mai are ceva depuneri
otilia cred ca usor-usor incep sa ma obisnuiesc si cu noul ei program de terorism absolut,inceputul e mai greu nu?
ioana ce fain si eu care credeam ca numai fi-mea are o pasiune pentu mancarea de animalute..noi degustm bobitele la pisic..sa ne spui cum merge masinuta

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

primiti un "dezertor"???? s scuzele de rigoare pentru absenta indelungata?

desi am lipsit atat de mult incat mi-am uitat si parola pe cont, -am gandit deseori la voi, la alynta ca a nascut printesa, la beca daca e baietel la toti puiutii de aici ce nazdravenii mai fac, ce mai mananca etc si la sarbatoritele fiecarei luni, mai ales ca luna aceasta stiu ca e maria_bunica si carla pe care le pup si le zic la multi ani precum si celorlaltor sarbatorite si tutror fetelor

pe 25 august ne-am mutat la casa, a fost o teama foarte mare de nou, insa incet cu incet ne-am acomodat si abia acum pe 16 octombrie la sfintirea casei pot spune ca s-au asezat cat de cat in casa lucrurile, mai sunt de facut,dar sa fim noi sanatosi sa ne dea Dzeu putere sa le terminam.

nici nu stiu cu ce sa incep, ce sa va zic, ce sa va intreb caci am muuuuuuuuuuuullt tare de recuperat;

va multumesc fetelor care ati intebat si gandit la mine, pentru urarile de ziua mea si imi cer scuze ca raspunsul meu vine atat de tarziu, sper sa ma intelegeti; uneori intram pe net doar sa citesc un mail rapid; daca nu aveam treaba, aveam oameni la montat in casa, daca nu era asta, plangea Maya din cauza celor 4 canini si tot asa.....

Maya este bine, vb din ce in ce mai mult, se exprima fffff bine in contextul in care doreste ceva si de cateva zile i-am introdus un pic de lapte de vaca.

va imbratisez cu drag si acum ca m-am linistit la casa MEA, satui fiind de attia ani de chirii, o sa revin la activitatea mea de odinioara

doamne ce dor mi-a fost!!!!!!!!!!!!!!!!

ma reprimiti, nu?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

si ca tot v-am zapacit de la prima caramida cu casa noastra cam asta a iesit http://picasaweb.google.com/laurraa14/CasutaNoastraSiALuiBB?feat=directlink

inca nu e terminat totul totul, dar Ii multumesc Lui Dzeu in fiecare zi pentru tot ce ne-a daruit pana acum

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

beca, deci e baietel; felicitari din inima si sarcina usoara in continuare

alynta, am reusit sa deschid o pagina din capitolul trecut unde pusesei tu poze cu printesa; felicitari si crestere usoara

cris, pitica tot cu nazdraveniile?

nici nu stiu de care sa intreb ce sa intreb si ce sa zic

merg sa mai rasfoiesc sa vad ce ati mai facut toamna aceasta se implinesc 2 ani e cand suntem impreuna

Mergi la inceput

beca, o masina superbaaaaaaaaaaaaaaaaa pe care si eu mi-am dorit-o; din cauza banilor am fost nevoiti sa vindem masina mea fiind mai mica si la casa era nevoie d euna de teren si am pastrat-o pe al lui Radu si acum stau si-mi clatesc ochii pe diverse site-uri cu masini si acum vazand-o pe a ta nu pot sa-ti zic decat sa o stapaniti sanatosi si este absolut dementiala!

citesc de la paginile curente la cele anterioare

Mergi la inceput

o poza cu Maya de acum trei zile; nu mai am aparat foto ca s-a stricat si ma folosesc doar de telefon si incerc sa le pun pe calc http://picasaweb.google.com/lh/photo/rAKeLjTQb8EegvfeMVLcUw?feat=directlink de aceaa doar una am camdeodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sunt tot pe fuga, asa ca raspund din memorie.

Otilia nu e salata, sunt pastai de fasole verde murate cu ardei iuteeee. Dar sunt dementiale. Eu nu am crezut pana nu am gustat, de aceea m-am hotarat sa-mi pun si eu.

BebeBeca s-o stapaniti sanatosi, imi place tare mult modelul...dar nu mi-l pot permite

Cris si eu am un motan in casa si Razvan ii manca bobitele. Asa ca am ajuns sa-l hranesc sus pe canapea, ca sa nu mai ajunga la ele

Lauraa bn ai revenit printre noi. Sa stapaniti sanatosi noua casa si sa va bucurati in ea. E tare frumoasa. Si grasunica mica e o dulceata

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Andata, Strumfita, Coraly ingerasi mici sa treaca viruseala.

Cris mi-ar mai trebui de 10 ori x cat am acum ca sa ma pot apuca de casa. Asa ca stam deocamdata cu terenul. Vb sotului, pana creste Razvan, poate reusim sa ne facem si noi o cocioaba in care sa ne ducem batranetile

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Otilia uite reteta:
-1 litru otet, 1/2 kg zahar, o lingura sare, 1 cana de apa, boabe de piper, 1/2kg ardei iute, 2 kg fasole verde si frunze de telina.
-se un toate ingredientele (fara ardei si fasole) sa fiarba. Cand a inceput sa coloteasca se pune ardeiul (spalat ,curatat si taiat pe jumatate). se lasa sa dea 3-4 clocote si se scoate. Apoi incepi si adaugi fasolea (spalata, taiata pe jumatate). Se lasa pana isi schimba culoarea. Se aseaza in borcane ardei, frunze de telina apoi fasolea oparita, dupa care sa toarna saramura fierbinte.
Asta-i tot .

Mergi la inceput