Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 19
philip spune:
Lauraaaaa, bun revenit, sa va fie de bine casa. eidtez ca m-am uitat la poze, a iesit tare frumoasa casa, bravo, nu mai zic de Maya iar tu arati excelent, ai slabit...
Coraly, la multi ani si pupici.
La multi ani de Sf Dumitru, pt mine ziua asta e asa speciala pt ca pe bunicul meu din partea tatei il chema Dimitrie si a fost cel mai bun bunic. de altfel, lui Nick am vrut sa-i pun si un nume derivat din Dumitru dar suna prea ruseste si am renuntat ![]()
Ioana, e frumoasa masina, seamana designul cu a sotului
va pupez cu mic cu mare, am cartof dulce la cuptor, asa simplu, am sa-l stropesc cu ulei de masline si sare. garnitura? gratar de vita
laurraa spune:
cris, philip, multumesc
fetelor voi mai dati vigantol caci eu l-am intrerupt pe vara si ma gandesc ca trebuie sa-l reiau
pupici
fac niste clatite
poftiti cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
strunfita spune:
Laurraa, bine ai revenit
M-am uitat la poze, super v-a iesit casa, Maya e scumpa tare 
Ioana, sa stapaiti sanatosi si fara incidente masina! Imi place tare mult 

Coraly, pe Andreea am dus-o ieri la homeopata ca tusea urat de tot, ragusit, ca un latrat si mi-era frica sa nu fie laringita. Azi am dus-o si la pediatra pentru un check, chit ca urmam remediile homeopate. Azi e mult mai bine decat ieri, tot mai tuseste zdravan, dar nu asa de des si latrator ca ieri.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ertina spune:
coraly

Lauraaaa, bine ai revenit !!!..Felicitari pentru casutza, chiar ca e de vis !!! 
Maya e scumpa foooc !...asteptam mai multe povesti 
Sanatate bolnaviorilor 
otiliap spune:
neata fetele!! va invit la o cafeluta buna...
beca, ati facut proba la masinuta?? cum vi se pare?? cat despre tina si sara, ff frumos. ![]()

laurraa, bine ai revenit!! cum sa nu te reprimim?? oricand, cu mare drag si cu bratele deschise. 
am vazut pozele in mare, e super, iar maya tot mai frumoasa. la amiaza ma voi uita cu atentie la poze. 
te asteptam cat mai des.
sori, multumesc pt reteta. am notat-o, dar de acum tocmai la vara o voi face, ca nu mai sunt in gradina fasole pastai. suna bine reteta. 
Bebe Beca spune:
Pup fetele si urez un bun venit cu mult drag LAUREIA, ti-a luat ceva timp sa-ti amintesti de noi
Felicitari pentru casa, este o frumusete!!!!
Am luat masina, este foarte faina, cutia automata face toti banii in orasul acesta imbacsit si mult prea aglomerat, este excelent sa nu mai freci ambreiajul intr-una. Si, acum ceva ani, am spus ca nu as da manuala pe o automata niciodata. Si uite ca m-am razgandit...
Mi-au iesit analizele, tsh-ul a crescut peste 2 si ft4 a scazut sub limita normala, deci este de mers la medic. O sa mai fac si ecografia de tiroida si apoi fug la endocrinolog.
Rebecai i-a oesit ASLO la 390, deci trebuie sa investigam mai departe, plus ceva aspartaminotransferaza tot aiurea.
Astept si rezultatele Sarei...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
22+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Serialbastre spune:
Lauraa, bine te-am gasit in casa ta! E o frumusete, sa o stapaniti sanatosi!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
laurraa spune:
bunaaaaaaaa fetele dragi!!!!
imi incantati sufletul cu aprecierile voastre si ma bucur din inima ca va place!
ertina, strunfita,serialbastre,beca, otilia, multumesc mult

si anul acesta mi-am luat ore la universitate, mai nou avem si o bona trei zile pe saptamana, este ruda de a noastra in care am incredere ca in mama; se ocupa de copii de vreo 7 ani si Maya a indragit-o ffff mult! am nevoie pentru a pleca la ore, a-mi termina teza si din ianuarie incep un proiect care ma va tine destul de ocupata
In primele zile cand ne-am mutat la casa,desi aveam doar canapeaua in living si ea cu folie desupra si 40 de saci de despachetat, doamne ce mai era, Maya mi-a dormit 3 ore pe noapte in primele 3 zile si in fiecare seara facea PA si vroia sa plece; a trecut, a fost greu si noi eram speriat de nou, de ce trebuie sa facem etc etc....
strunfita, sanatate multa piticei si sa fie bine bine
philip, multumesc de compliment, am mai slabit un pic dar inafara de raritul mancarii seara nu am facut altceva pt slabit ci doar muuuuuuuuuuuulllttttt "smotru" in casa;![]()

Maya are iesiti cei 2 canini de jos si sunt "pocniti" un pic si cei de sus; inca dormim impreuna, de fapt de la 4 dimineata cand se trezeste cautandu-ma prin pat si o aud in interfon si vin la ea; inca ne acomodam si poate reusim sa doarma singura singura; Radu e cel care nu vrea
sa o lase sa doarma singura![]()
cred ca au mai aparut burtici cu al doilea, treilea s.a.m.d insa nu am apucat sa citesc
acum fug la universitate, va pup si va urez o zi frumoasa in continuare
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
clodyac spune:
buna fetele
lauraaa felicitari pt casuta sa fiti sanatosi si fericiti in ea
noi am fost cu tati acasa si nu am mai avut timp sa va citim azi a plecat iar am ramas singurei asta e
va pupacesc si sa aveti oz i frumoasa
ps lauraa nici eu nu i-am dat vigantol pe timpul verii dar am reinceput cu picaturile deoarece nu mai stam asa mult afara

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic