Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
multumesc pentru raspunsurile ref la alaptare versus greutate!
am citit ce vacabular bogat pot avea copilasii astia ai nostri
...abia astept s-o aud si eu pe Naty asa

Cris esti o bucatareasca desavarsitanu stiu de unde ai atata rabdare sa gatesti zilnic ce fel de burta folosesti? ciorba asta e preferata mea, dar nu prea ma impac decat cu un fel luat din comert...

OanaMsper ca esti bine! de la ce ti se trage starea de rau?
am salvat reteta, eu incerc sa mai fac cate ceva in casa

Beca, ce ritual ati facut voi acolo?
am vazut pozele, esti tare frumoasa si vorba fetelor, pur si simplu radiezi

Sorilea, sa stapani sanatosi masina/masinile! sunteti printre putinii carora va prinde bine criza

Otilia, multam! Naty e mai maruntica defel...si parca putin palida si cu cearcane, dupa parerea mea...dar achiar nu stiu ce sa cred, sunt momente si momente...

Carla, bine ca n-a patit ceva mai grav, doamne fereste! mai bine luati scaunele din zona pt mai multa siguranta

Philip, va pupam! te cred ca ti-e drag cu amandoi acasa...de-aia ma apuca pe mine gandurile uneori de inca unul...dar imi trec repede
frumosi copii ai...dar cred ca sunt de prisos complimentele deja

Alynta, cred ca-i sade bine Mariucai in galben, asa-i?

noi am trecut de indigestie...sau ce-o fi fost, acum natalia e foarte bine...incercam sa trecem la 4 feluri pe zi, desi nu prea reusim cu timpul...nu mai zic de inspiratie..ioc

avem un film cu www.youtube.com/watch?v=hEgXxPZPnBA" target="_blank">dansatoarea mica

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata dragele mele!! cine o doreste o cafeluta... va astept cu mare drag!!

cris, ia da-ne si noua reteta aia de pandispan pufos, ca m-ai facut sa . cum a iesit pieptul de pui la cuptor?? comestibil?? daca da, vrem si noi reteta...
eu nu is cu ciorba de burta, dar sotul meu e topit dupa asa ceva.

carla, asa e. ma bucur mult ca am gasit acest forum. aproape intotdeauna am gasit raspuns la problemele care ma framantau.

beca, frumos. dar ce a patit sara?? raceala?? multa sanatate!!!

oana mvt, multa sanatate!! si eu le fac copiilor fursecuri si biscuiti, chiar si amandine. incerc sa cumpar cat mai putine chestii cu e-uri.
multumim de reteta. am notat-o si sigur o incerc azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

sori, parca nu as crede ca de la bombonelele alea s-ar fi putut rupe dintisorul. dar esti sigura ca-i rupt?? oare nu-l doare??
sa stapaneasca tati sanatos masina!! ce marca e?? dar a ta ??

beca, bafta multa la dosarul de leasing, sa fie acceptat mai repede!! ce masinuta veti avea??

sori, acu am vazut ce masinute aveti. sa le folositi sanatosi!!

philip, si noua ne place tare mult puiul cu curry cu orez, insa il preparam dupa o reteta indiana (avem niste prieteni indieni inca de cand locuiam in germania).
nu ne dai si reteta de tarta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata.. si

mi-a tras-o fi-mea spre dimineata,de inca dorm pe mine cu toate ca in fata mea troneaza o cana de nes..acum domnisoara bubuie somn

oana oricum nu renunt la reteta de biscuiti,ircat as fi de obosita si tot o fac
sorilea sa stapaniti sanatosi masinutelesuper marcile..
philip dar te-ai bucatarit nu gluma..fata,ai 2 baieti super
ioana super fain,la noi proiectul a fost conceput cu un buget mai restrans,dar e bine si asa
philip pai speram si eu ceva la ora aia dar uite ca ne-am luat cu altele si s-a facut prea tarziucum sunteti??v-a ocolit tornada??
alynta vrem sa vedem si noi printesa galbioara
alic iau burta de vita din comert binenteles,di aceea pre fiarta..hi hi..ce funny e naty
otilia mulam de cafelutapoate imi revin si eu..6 oua reci le separi,albusurile le bati cu mixerul spuma si cu 1 plic praf de copt,pana poti sa intorci bolul invers si sa nu cada compozitia din el,adaugi o cana zahar,o cescuta ulei si galbenusurile frecate cu o juma sticluta de esenta de vanilie si 5 linguri de apa minerala,bati bine totul la mixer,si la urma adaugi faina si amesteci ca sa nu faca cocoloase pana devine totul ca o smantana groasaaaaa.In forme pui hartie de copt si torni compozitia.Presari deasupra praf de ciocolata si stafide si bagi la cuptor deja preincalzit.E gata cand pe o scobitoare nu se lipeste aluatul..chesti aia la cuptor cu carne a aiesit ok,zice soata:1 piept de pui mareee il dezosezi,il tai fasiute si il asezi intr-un vas de yena.Separat,amesteci 1 cana lapte cu o cana smantana cu are si piper.PEste pui,piui cam 6 linguri ulei masline si apoi torni compozitia cu smantana.Presari deasupra pesmet o cescuta de gris si dai la cuptor.E gata cand se rumeneste pe desupra

cred ca sunt la zi

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Am sa pun poze ca am fotografiato!
L-am pus pe Matei pe oala si a stat cateva secunde, succes de altfel! Azi mergem la bunica sa-si cunoasca stranepoata! Are 86 ani! Si acolo ii fac pomenire bunicului-era D-tru!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Philip ti-am vazut baietii! Faine pozele! Ce cald e la voi!
Pun poze! Cand le vad imi d-au seama ce bolfute a pus Maria! Asa live nu mi se pare ca-s asa mari! Dar avem chiscute la picioare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Asa creste Maria

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, ce copii frumosi ai !!! Daca as sti ca imi iese si mie un baiat asa frumos, acum m-as apuca sa-l fac.
Oana, asa am facut cu degetelul, dupa apa rece si miere l-am dat cu burt's bees res-q ointment, noi suntem fani, mereu ne-a rezolvat repede. In prima noapte am pus plasture ca sa stea cu crema pe deget, apoi l-am lasat descoperit.
Poate te simti rau si din cauza schimbarii climei sau din motive hormonale care trec repede.
Ioana, mie imi place mult modelul de Volvo ales de voi, sa-l stapaniti sanatosi! De ce ati renuntat la Audi?
Sorina, sa stapaniti sanatosi masinile!

Larisa mea a tusit azi-noapte aproape continuu, timp de 5 ore m-am plimbat cu ea, sa doarma la verticala. Sunt chioara de somn, am adormit pe la 7 si ea s-a trezit la 7:38, iar consortul nu a avut chef sa se trezeasca si sa stea cu ea, ca sa mai dorm si eu . I se pare normal ca el noaptea sa doarma si ziua sa se joace pe pc, iar eu sa am grija de copii zi si noapte, sa fac mancare, curatenie, sa conduc, sa duc/aduc copila de la gradinita, sa fac contabilitate si sa ma ocup de clienti si de organizat evenimentele urmatoare. Cica trebuie sa fie odihnit si relaxat ca sa faca bani . Men... asa nervi am azi, de-mi vine sa plec in Congo la maimute.

Mergi la inceput

Carla sanatate Larisei! Eu una m-am luat recent de sot,nu ca nu s-ar implica, dar era ceva de genu: imi d-ai un pampers, unde e cana de apa, suzeta etc si ma sacaia de numai... Am facut putina "rascoala" si s-a dat pe brazda! Eu eram terminata si vroiam ca macar seara sa am o ora de respiro... Se vede ca a priceput! Acum ma simt si eu putin mai bine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi fetelor!

Alynta, a crescut mult micuta!

Alice, tare dragalasa dansatoare aveti...

Otilia, un volvo am ales. Sara muceste de zor, a avut si putina febra, insa nu am doftoricit-o cu altceva in afara de aerosoli, si astia abia de aseara, ea fiind lovita de luni.

Carla, am renuntat la audi pentru ca ne ducea pe la 60000 eur. Mult prea mult. Intr-adevar, spatios, etc, insa prea scump, totusi. Nu ca asta ar fi cu mult mai ieftin, insa am scazut 20000 eur, totusi. Sanatate multa Larisei, iar la treaba cu sotul... cred ca stii foarte bine ce este de facut, nu sstiu de cand a devenit o optiune ajutorul oferit parteerului...

Fetele mele se joaca acum, na' ca sara s-a ofticat acu pt ca rebeca a lasat-o pt altceva...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 19+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput