FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
lumi sper sa nu ma bati, dar te am trecut la gravidute
daca nu vrei, te scot
+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 lumi sper sa nu ma bati, dar te am trecut la gravidute daca nu vrei, te scot +27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) |
Este ok Mitela ,nu-i nici o problema
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
didi32 spune:
Multumesc fetelor, sunteti niste dragute
Flo, eu am ajuns destul de tarziu, sigur nu mai erai acolo, dar lasa ca daca incepi si tu cu FIV sigur ne mai vedem pe-acolo!
fetelor, deocamdata nu am prea multe intrebari ca inca n-am primit schema. O singura chestie nu-mi pace: a zis ca facem punctia pe 6 decembrie, de unde stie asa sigur?
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
lumimar spune:
Didi,o sa-ti dai seama dupa schema de tratament pe care ti-o va trimite.Este usor de calculat ai sa vezi ,doctorasul le calculeaza din ochi,
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lyly_mar spune:
Buna fetele,acum am ajuns acasa.
Au fost 5 foliculi,au iesit 2 ovocite de calitate medie dpdv al maturarii.. a zis ca le mai lasa in laborator pana pe la 12-13 poate se mai matureaza si pe urma le lucreaza...a zis ca tinde sa faca ISCSI ,asta mi-a zis embrioloaga ,ca dr plecase la un curs cu studentii...nu stiu cat mai este endometru ,a zis ca il masoara dar nu mi-a zis cat este....ce sa zic ..dupa val estradiolului (1300)ar fi tb sa fie 3-4 foliculi vigurosi....dar e altceva
mi-a dat 5 zile sa iau antibiotic si sa iau utrogestanu...de rest nu mi-a zis ,dar eu m-am gandit ca pot sa iau femibionu si Mg6B si acidul folic,cred ca Arginina nu pot sa o mai ,ca parca mi-a zis ca pana la punctie...
Lumi clexanele nu il iau acum ,nu?se ia de la ET,nu?
Va multumesc pt gandurile bune si pupici la toate fetele
ce o vrea DD,eu am facut tot ce a depins de mine...sunt destul de realista la ce sanse am
lyly_mar spune:
Si am uitat sa va zic,ca se face si sambata /duminica, punctie /ET.
Si acum la ML face FIV-uri si dr Codreanu(de la Giulesti).
maria81 spune:
lyly_mar bafta multa si Doamne ajuta sa se formeze 2 embrioni lipiciosi
clexanele incepi sa il faci dupa ET o sa iti spuna si dr.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
3 IA, FIV 1 nereusit
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Didi,o sa-ti dai seama dupa schema de tratament pe care ti-o va trimite.Este usor de calculat ai sa vezi ,doctorasul le calculeaza din ochi, Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
Din ochi? Pai ne-a intrebat de ce-am venit, i-am spus si a zis pe 6 decembrie e bine? Am zis da si m-a trecut pe o lista. Si eu de colo: da' nu vreti sa stiti in ce zi sunt? Nu conteaza? Si zice:nu, si mi-a dat sa iau anticonceptionale. De-asta nu sunt lamurita, nu conteaza ciclul meu, de m-a trecut pe-o lista pe care o avea deja?
Lyly, tin pumnii stransi tare, Doamne-ajuta!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!