FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI
Raspunsuri - Pagina 16
rica69 spune:
Lylymar amh meu este mic 1.35 dar eu am 41 de ani. Mult succes si vino cu beta mare.
Mikaia multa bafta haide haide cu beta mare
Lumi am inteles cu AC. Noi venim acasa pe 10 dec, iar pe 11 imi vine CM, as fi vrut sa incepem un nou tratament in decembrie, dar este luna de sarbatori, asa ca as tinde pentru ianuarie. Sa vedem ce spune si dr albu.
Pup toate fetele.
lyly_mar spune:
rica si eu am 41 de ani si AMH=1,2... mie mi-a zis ca am rezerva mica si daia am facut protocol scurt
Multumesc si bafta multa si tie!
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Lylymar amh meu este mic 1.35 dar eu am 41 de ani. Mult succes si vino cu beta mare. Mikaia multa bafta haide haide cu beta mare Lumi am inteles cu AC. Noi venim acasa pe 10 dec, iar pe 11 imi vine CM, as fi vrut sa incepem un nou tratament in decembrie, dar este luna de sarbatori, asa ca as tinde pentru ianuarie. Sa vedem ce spune si dr albu. Pup toate fetele. |
didi32 spune:
Buna dragelor, stiu ca n-am scris de ceva vreme, abia azi am fost si eu la Albu. De azi incep anticonceptionale si maine primesc schema pe mail. Inca nu era gata analiza de amh, si mi-a mai recoltat sa vada daca n-am vreo infectie aparuta dupa analizele din iulie. A, si mai face si sotul o tura. Apoi sa-i trimit toate rezultatele pe sms.
Abia astept sa primesc schema si sa va-ntreb toate cele.
Floflo, ai fost si tu azi? Eu am intarziat destul de mult si mi-a fost rusine sa intreb pe-acolo cine e Flo de pe forum
Mos Nicolae imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
flo.flo spune:
'neatza fetele
vad ca sunt prima asa ca dau eu cafelutza in dimineata asta
Aseara am fost si eu la dr Albu si am demarat proiectul FIV
Mai intai mi-a dat sa fac toate analizele pentru ca nu le mai aveam, iar astazi am sa merg sa fac o ecografie
Asa ca incepind de acum o sa incep ofial sa va stresez cu intrebarile
Mai intai vreau sa va intreb unde ma sfatuiti sa merg sa fac analizele - cele de secretie le-am facut aseara acolo dar restul... nu stiu unde sa merg
Si AMH-ul asta, vad de la voi ca este f important dar ce reprezinta el?
Deocamdata atat
Zi frumoasa
flo.flo spune:
citat din mesajul lui didi32 Buna dragelor, stiu ca n-am scris de ceva vreme, abia azi am fost si eu la Albu. De azi incep anticonceptionale si maine primesc schema pe mail. Inca nu era gata analiza de amh, si mi-a mai recoltat sa vada daca n-am vreo infectie aparuta dupa analizele din iulie. A, si mai face si sotul o tura. Apoi sa-i trimit toate rezultatele pe sms. Abia astept sa primesc schema si sa va-ntreb toate cele. Floflo, ai fost si tu azi? Eu am intarziat destul de mult si mi-a fost rusine sa intreb pe-acolo cine e Flo de pe forum Mos Nicolae imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |
'neatza DIDI
Eu am ajuns aseara mai devreme, pe la 18.30 si nu era nimeni acolo asa ca am intrat imediat. Cand am iesit si eram cu sotul la receptie (a durat vreo 10 min), m-am utitat si eu la toate persoanele care asteptau in speranta ca imi voi da seama care esti. Dar parca se uita toata lumea la mine si imi era la fel rusine sa intreb "care din voi e DIDI? Imi pare rau ca nu am vorbit ieri mai devreme sa vedem cum ne recunoastem
Sper sa ne vedem cu alta ocazie ca se pare ca incepem amandoua cam in aceeasi perioada
lumimar spune:
Buna dimineata,va invit sa savuram impreuna cafeluta de dimineata,lapticul cu biscuiti,ceiutzul ,3in 1,sau ce va doreste sufletelul
Va doresc sa aveti o zi buna
Pupici
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Lili,bafta azi la punctie
Didi,succes la procedura si sa fie cu noroc
Vei fi colega cu Inna la usa doctorasului grizonat pt monitorizari
Pupici la toate fetele
honeys spune:
Neatza fetelor,
Lumi, mc pentru cafea, azi nu prea intra, dar e gustoasa.
Lyly, bafta multa azi, e prima zi cand vei fi gravida.
Didi, te asteptam cu intrebari.
Inna, nu mai zici nimic?
Mirela, cand ai timp si nu te dor mainile asa tare, ne treci si pe mine si pe Lumi pe prima pagina, asa, ca sa mai dam sperante urmatoarelor gravidute. Multumim.
Maria81, spor la citit bibliografie pentru examen. O sa-l treci, am eu o presimtire.
Mikaia, eu stiu ca cosurile sunt de bine, asa ca stai cumintica.
Rica, imi place ca esti din nou optimista, asa si trebuie.
Aristica, tu ce mai zici?
Amacuba pupicei multi
Pup fetele pe care nu le-am amintit, dar si pe cele din lista de mai sus.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui honeys Neatza fetelor, Mirela, cand ai timp si nu te dor mainile asa tare, ne treci si pe mine si pe Lumi pe prima pagina, asa, ca sa mai dam sperante urmatoarelor gravidute. Multumim. Pup fetele pe care nu le-am amintit, dar si pe cele din lista de mai sus. |
astept date despre tine si te trec in listuta
fetele care vor in listuta sa mi lase datele cu rosu si eu le pun in listuta
pupici si multa bafta
+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
astept date despre tine si te trec in listuta fetele care vor in listuta sa mi lase datele cu rosu si eu le pun in listuta pupici si multa bafta +27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) |
Mirela,eu mai astept putin pana dupa eco si apoi iti trimit date
Pupacei la toti trei