FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

valy bine ai venit

nenea Albu nu face comisii
analize le poti face oriunde
preturile sunt cele de pe prima pagina
rel la tratament, daca amh ul e ok, vei primi numai menopur, daca nu, vei primii si puregon,
nenea Albu nu e adeptul dozelor mari, deci nu vei primii doze de cal cala giulesti
de obicei lucreaza cu protocol lung, in cazuri execptionale aplica protocol scurt

vei gasii din partea lui nenea Albu rabdare, intelegere

bafta multa

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

maria 52 mil tratament????????????????????
eu n am platit mai mult de 1000 lei, ma refer la cel folosit in procedura fiv, merional si diphereline

110 mil m a costat tot fiv ul, si a fost cu icsi si am si congelat 4 puiuti

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Mire,tu ai facut doar merional,noi insa am avut si puregon pe langa menopur care este extrem de scump,pe400ui de puregon parca am dat 700 lei
Tu faci parte din categoria celor care au raspuns foarte bine la stimulare,pe cand eu...de trei ori mi-a schimbat medicatia
Pupacei la toti trei

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

multumesc pt raspunsurile prompte.
eu mi-am calculat o medie de 3000 euro.
amh-ul facut in iunie la bios era de 4.7( 2-6.8) si fsh-ul ok. problema mea e ca foliculii mei nu ajung la maturitae,doar14mm-16mm in ziua 14,iar luna asta nici unul
comparativ cu giulestiul doar ecografiile ar fii mai scumpe...
mi-ar placea sa ne cunoastem "face to face"...am citit ca v-ati mai intalnit
in goana nebuna dupa un bebe...facem orice
m-am programat la dr albu pe 12.11..cred ca o sa fiu pe ciclu dar macar sa ne cunoastem.
bafta si sanatate maxima tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor si ,

valy si eu tot 4,7 sau 4,8 am amh, iar schema mea a avut puregon 75UI si menopur 75UI si au costat stimulentele in jur de 30 mil.

Eu cu lumi venim pe 8 nov la dl. dr. dar poate la urmatoarea eco ne potrivim.

pe toate, fara exceptie

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

fetelor este pe aici careva care este la primul fiv din cariera reusit?

Mergi la inceput

vad ca se vehiculeaza sume pe aici. pe noi ne/a costat 145 mil, asa cum a mai spus cineva, am avut puregon (de la inceput, apoi doza marita mereu dupa eco), menopur marit dupa prima eco. puregonul este destu de scump.o fiola de 100 / 200 lei noi.

Mergi la inceput

cum sa fac si eu sa va vad in timp real? dupa ce scriu si trimit imi spune ceva de moderator de verificat. e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Lyly ce mai faci?

Mikaia, eu cu Lumi suntem la primul fiv reusit. Lumi a mai inceput un protocol de stimulare, dar l-a oprit din cauza infectiei cu e-coli. Deci tot asta a fost primul si reusit.

Tinem pumnii fetele.

MULTUMESC DOAMNE.

Mergi la inceput

lumimar........la synevo craiova exista posibilitatea de a face beta la urgenta, adica exista vreo sansa sa am rezultatul in aceeasi zi. eu am facut de mai multe ori la ei beta dar o singura data am avut de rezultat nevoie repede (cand eram suspecta de extrauterina) si nu am putut sa il iau in aceeasi zi.mersi

Mergi la inceput