Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
kemsy spune:
La multi ani Radu Mihai!
La multi ani Mattia!
La multi ani Matei!
Sa cresteti sanatosi, voiosi si sa aveti parte de mult noroc!!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
Buna dupa-masa
La multi ani Radu
La multi ani Mattia
la multi ani Matei
Mada, bine ai revenit este minunat pititcul tau. m-a frapat parul, frate! grozav par are. este atat de sa-ti triasca si sa fiti fericiti
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
x_ggg spune:
LA MULTI ANI RADU MIHAI, MATTIA GABRIEL, ANDI MATEI!
Azi e o zi deosebita pentru voi, pasiti pe o noua treapta a vietii.Eu va doresc sa mergeti vrednici pe drumul vietii, sa aveti parte de noroc, sanatate si dragoste. pentru mamicile voastre.
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Buna dupa-masa La multi ani Radu La multi ani Mattia la multi ani Matei Mada, bine ai revenit este minunat pititcul tau. m-a frapat parul, frate! grozav par are. este atat de sa-ti triasca si sa fiti fericiti Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
sarumana ,daca ai sti tu ce mi-as baga eu foarfeca in parul lui dar am scandal cu familionul ca tund baiatu inainte sa-i tai motu.Acum nu mai tine nici mot,il ia din cap cu tot cu par si il baga in gura si face aaaaa, ca sa-mi arate
crissbebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Pentru cine vrea sa ne vada,va las cateva poze D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Doamne ce baietel frumos...mi-au dat lacrimile cand am vazut cu cata inversunare isi apara mama.......Sa-ti traiasca Mada si sa te bucuri in fiecare clipa de el...
Ioanna81 spune:
miha74 La multi ani, numai bucurii si sanatate cu duiumul! te
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
lylyana.ion spune:
Mattia de mami Danangie,viitoare soacra cu 3 nurori
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
miha74 spune:
sper ca nu ati uitat, nu-i asa?
ioanna- merci
sunteti invitatele mele astazi:
va rugam poftiti cu incredere
o zi excelenta!