Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele as vrea sa mai intru sa ma mai chetuiesc cu voi dar nu ma lasa deloc luta..Cum ma vede la calculator ba vrea ea sa vada video cu gummy ba nu ma lasa pur si simplu.Si chiar nu am ce sa-i fac.Seara vrea sa stea guri cu mine iar cand doarme Stefi mai fac si eu mancare curatenie si strang dupa ea.Ce sa fac?
Cand ne mutam la scutece?Sau ne-am mutat

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Monikus, iti multumesc pentru buchetul de flori. Foarte frumoase, mai ales astea de toamna acum, miros asa de bine.

DA, eu am schimbat parolele. NU din ciuda sau oftica sau mai stiu eu ce cum ar spune unele persoane ci din urmatorul motiv: ceea ce a insemnat dovlecei de sept-oct 2009 NU MAI EXISTA. PRin urmare, pentru faptul ca acel cont este facut pe numele si mailul meu, iar denumirea de dovlecei tot ideea mea a fost, consider ca am tot dreptul sa modific la el ce si cand vreau. REpet nu am facut-o din rautate. Mi se pare mai corect ca nici o tabara nici cealalta sa nu se foloseasca de ceva ce a fost candva frumos iar acum a denaturat. CRed ca e mai corect ca fiecare grup sa isi vada de drumul propriu, voi la scutece , noi la prieteni, fiecare sub alta denumire, cu alta lista etc. DEsigur, fiecare poate copia ca link capitolele din odisee si de aici pentru ca acel parcurs a fost comun.
CE m-a facut sa schimb parola? SIncer nu o schimbam, nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva dar cand am vazut unde s-a dus din nou mailul trimis de Uka cu colajul de dovlecei… am luat decizia asta pentru ca nimeni nu are dreptul sa-si bata joc de munca altuia. NU stiu cine a facut lucrul asta si nici ca ma mai intereseaza. Daca aveti nevoie de ceva de pe acel mai va forwardez cu mare placere. SI ca sa fiu corecta voi sterge mesajele cu linkuri la poze pentru a nu mai exista si alte discutii.

Nu mi-o luati in nume de rau, eu am pus mult suflet in aceasta odisee si imi pare rau sa vad ca s-a ales praful de ea. Dupa ce a murit Andrei singurul lucru pe care mi-l doream a fost sa deschid odiseea de sept-oct 2009 si asa s-a si intamplat. AM intalnit aici fete minunate, am petrecut clipe de neuitat, au fost cei mai grei si cei mai frumosi ani din viata mea si sincer nu vreau sa vad cum munca mea se duce de rapa. Sincer eu as vrea sa scriu in continuare aici, la odisee,pentru ca aceasta odisee este copilul meu, dar din pacate o reuniune nu se poate face pentru ca in continuare se vor isca discutii si certuri si e pacat. Imi pare rau deoarece pentru mine aici mai exista fete care imi sunt dragi, sunt fete care nu au mai scris deloc din cauza certurilor. Sincer, stiti ca eu nu am mai vrut sa scriu deloc pe forum dar chiar ma doare sufletul pentru ca am investit mult si atunci prefer sa scriu intr-un loc unde imi face placere. PErsonal nu am nimic cu nimeni si nu port ranchiuna nimanui pentru ca nu sunt genul si nici nu va cunosc personal.

Cam asta am avut de spus. Voi scrie si la moderatori/admini decizia mea si vom vedea ce vor hotari si ei.

VA doresc sa aveti dovlecei sanatosi si sa petreceti clipe minunate alaturi de ei toata viata. Sincer

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Azi am fost la agatat in parc. Priviti ce am prins.

Sper sa le puteti vedea ca nu sunt in picasa ci pe facebook.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2093182&id=1261682701

A fost frig dar soare si frumos.

pup

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Monica eu nu te invinovatesc de nimic, Doamne fereste dar as fi vrut si eu ca si alte fete sa mai luam o carte ceva de acolo. Se putea inchide incepand din data de..... Stiam toti si se termina totul frumos. Asta e. Buchetul de tot ti-l ofer pt ca il meriti indiferent de treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monica_Dicut tu vorbesti serios? Ma refer la colaj...L-a pus Uka si pe mail si a ajuns tot ca si linkul cu pozele Carinei? Eu am vazut colajul citind la "dovlecelul vesel" ,nu am mai intrat pe mail de un secol. Nu imi vine sa cred! Pe cuvant ca toata chestia asta ma face sa ma gandesc ca ori avem pe cineva foarte rau-voitor printre noi ,ori nu stiu,a aflat cineva din afara grupului parola si si-a facut de cap . Asta ma enerveaza rau de tot [acru] ,da' rau. Nici nu am apucat sa citesc tot ce ai scris...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Monica eu nu te invinovatesc de nimic, Doamne fereste dar as fi vrut si eu ca si alte fete sa mai luam o carte ceva de acolo. Se putea inchide incepand din data de..... Stiam toti si se termina totul frumos. Asta e. Buchetul de tot ti-l ofer pt ca il meriti indiferent de treaba asta.

Cum am spus, va trimit orice vreti de acolo, chiar si toate mailurile, chiar nu e nicio problema

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Cum am spus, va trimit orice vreti de acolo, chiar si toate mailurile, chiar nu e nicio problema

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Monica stii cum cred eu ca e cel mai bine? O sa facem un user nou, o adresa noua, o vom scrie aici si apoi vei putea trimite acolo ce se poate ce nu...asta e. Nu cred ca o sa fie o problema prea mare doar ca va trebui sa ai tu timp sa trimiti ce e acolo. Eu iti multumesc de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Monica sincer imi pare foarte rau ca s-a ajuns aici..dar din cate vad exista o persoana care isi doreste sa nu mai existe dovleceii...si sincer eu cred ca acea persoana se afla printre voi...daca era printre noi, fetele care au ramas aici, nu cred ca se mai emotiona vreuna la vederea acelui colaj...Mai ales ca dovleceii nostrii au fost inclusi in colajul acela...chiar daca noi nu suntem binevenite dincolo...asta ar trebui sa-ti dea un pic de gandit si sa nu iei decizii atat de pripite,sa nu pedepsesti pe cineva ptr ceva ce nu a facut?
Asta ce inseamna acum ca noi nu vom stii nimic de celelalte fete?ca nu vom mai vedea poze cu dovleceii alaturi de care am fost alaturi inca din primele clipe de viata? Ca vom fi date uitarii?
Nu vezi ca intentionat s-a facut asta ptr a nu mai avea acces noi,cele care am ramas aici?
Daca iti aduci bine aminte ultima persoana care a intrat aici ptr a pune jar pe foc a fost Suede..care nu a vrut decat sa vada ce se intampla daca da nastere la conflicte....Urat din partea ei...nu inteleg nici acum ce a vrut sa rezolve cu asta...
Deci raman la parerea mea ca o persoana dintre voi...de la dovlecelu vesel a facut lucrul asta urat...
Si iarta-ma ca iti spun dar daca tu ai facut acest topic..daca tu ai dat nastere acestei odiseei...nu inseamna ca poti sa ne si iei ce am construit cu toate..ptr ca toate am avut cate un aport la "cresterea dovleceilor" mai mic sau mai mare...tu i-ai dat nastere, toate dar absolut toate l-am dezvoltat...
Ma doare ca suntem tratate asa...dupa 2 ani de zile in care am fost alaturi una de alta...

Mergi la inceput

Criss, poate nu m-am facut inteleasa. Nimeni nu ia nimic si toata lumea ia tot. Adica userul actual dispare si fiecare isi face user nou cu lista si toate cele si poate linistit sa copieze linkurile catre odisee si primul an din viata bebelusilor. La fel si cu mailul, eu va voi trimite catre noul mail tot ce este acolo iar linkurile cu poze le voi sterge pentru ca asa mi se pare corect.

In alta ordine de idei, daca nu se intam[pla treaba cu pozele Carinei care au ajuns in trash am fi fost bine merci toate aici. POvestea s-a repetat cu colajul facut de Uka si atunci mi-a dat de gandit.Prima data am zis ca o fi fost o intamplare dar avand in vedere ca e un lucru care s-a repetat eu sunt convinsa ca cineva o face special. Nu stiu cine, dar persoana este cam diabolica, parerea mea. Pentru ca daca iti aduci aminte, fetele se intorsesera aici, se terminasera discutiile si totul era ok. Daca cineva avea ceva cu Uka, eu cred ca trebuia sa-i trimita PM sau sa-i spuna verde in fata. IAr daca unele persoane nu erau de acord cu ideile si parerile altor persoane, la fel, trebuia spus frumos si nu ironic sau in zeflemea. La fel cum cred ca sunt persoane care stau in umbra si apar doar atunci cand e rost de zazanie.

Este intr-adevar tare trist ce s-a intamplat, este trist faptul ca nu vom mai fi impreuna, ca sunt fete de care nu mai stim nimic si care probabil daca vor vrea sa intre nu vor sti unde. DAr sunt si convinsa ca multe nu mai scriu din cauza la ceea ce s-a intamplat aici. Treaba cu ignore si scroll down nu cred ca mai merge pentru ca deja s-au creat simpatii si antipatii.
Si acum pe bune, tu chiar vrei sa mai citesti posturi scrise de persoane care nu iti plac? Eventual sa se inceapa iar cu bascalii si discutii? Sa se ajunga si mai departe sau si mai urat sa sara moderatorii pe noi?

Ideea mea initiala a fost sa inchidem subiectul asta si sa ne mutam TOATe la scutece sub o noua denumire, cu o lista noua,doar cu fetele care se vor pe lista nu cu persoane care apar doar in lista dar nu au scris niciodata(nu ma refer la cele care scriu rar ci la cele care nu au scris niciodata pt ca lista actuala este plina de astfel de persoane), sa o luam de la zero. Din pacate nu se poate. MI s-a dovedit in ultimile zile foarte clar lucrul asta.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu tot sper sa se poata Monica,si intradevar asa ar fi fost. Uite ca cele de aici nici nu stiau ca este colajul acolo,daca stia careva dadea de veste chiar si descoperind intamplator,nu mai spuneam eu ca este colajul la dovlecelul vesel. Sincer imi e ciuda si daca as afla cine a facut magaria asta i-as spune cateva de dulce chit ca mi s-ar inchide contul. Cat de lovit la creier sa fii sa faci asa ceva,sa bagi zanzanie cu buna stiinta?! Era clar ca daca se face asa ceva nu mai intra lumea de lehamite,asa ca cine a sters pozele si colajul a facut-o cu cea mai rea intentie. RUSINE! Am mai spus si o repet,asa ceva nu am vazut in viata mea,atat cat am trait eu pana acum!
Eu cred cu tarie ca daca am fi toate la un loc nu s-ar mai face mancatoriile astea,nu s-ar mai jigni lumile,dar asa fiind doua topicuri tentatia sa "duci vorba" e foarte mare,pentru ca fiecare dintre noi vrea sa stie cate ceva de cele care sunt in cealalta parte,si atunci aruncam cate un ochi si in ograda altuia. Nu stiu daca sunt coerenta,sunt tare mahnita si trista de ceea ce s-a intamplat,nu m-as fi gandit nici o clipa ca cineva a facut cu intentie,si eu in naivitatea mea chiar credeam ca a fost din greseala ,si am rememorat toate datile cand am intrat pe mail in perioada aia,sa nu cumva sa fi sters eu din greseala. Acum,cu chestia asta ,nici nu ma pot gandi cam cine ar fi putut face asta.

Eu am facut un alt user,sper din toata inima sa nu fie nevoie sa il folosim,eu inca mai sper la o reuniune in "Dovlecimia".

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput