Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 21
kemsy spune:
Nu credeam ca ar putea exista un tradator de asa maniera dar uite ca m-am inselat.Nu stiu cine are de castigat cand face porcarii de astea si baga zazanie.
Eu voi scrie la scutece, indiferent cine deschide capitol.
lali, ce user?daca ati facut mail il vreau si eu, si parola.Vroiam sa va trimit poze.
Haideti sa o terminam o data ca devine obositor si foarte neplacut.
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
Buna fetelor,
Am venit si noi de afara. tare, tare frumos a fost!
MAi frate, cine mama lui proces verbal ar fi atat de lovit in cap sa faca asa ceva? Nu pot sa cred ca exista asemenea subspecii umane! gandaci bipezi!
Ieri cand a zis Criss de colaj m-am apucat si eu sa-l caut. frumos, frumos,. frumos... mi-a placut teribil si este si minunea mea acolo filmuletul nu l-am vazut ca nu mai am trafic de internet dar sper sa-l vad.
pana la urma cum ramane cu scutecele? facem noi user? mergem toate? mergem fiecare cu topicul lor? punem linkuri comune? nu punem? ati decis ceva?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Nu credeam ca ar putea exista un tradator de asa maniera dar uite ca m-am inselat.Nu stiu cine are de castigat cand face porcarii de astea si baga zazanie. Eu voi scrie la scutece, indiferent cine deschide capitol. lali, ce user?daca ati facut mail il vreau si eu, si parola.Vroiam sa va trimit poze. Haideti sa o terminam o data ca devine obositor si foarte neplacut. Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Inca nu imi da voie sa il deschid,habar nu am de ce. Am trimis intrebare la moderatori si astept raspuns.Eu nu vreau sa se termine dovlecimea aici,ma apuca toate alea cand stiu ca maine se incheie luna. Nu stie nimen icum se poate descoperi cine a facut magaria? Eu inca stau si ma gandesc cine ar putea fi atat de josnic . Eu as propune sa facem in ciuda acelei persoane si sa continuam impreuna. Pana la urma isi va da arama pe fata.
Monica,ne deschisi un ultim apitol cu "Septoct2009"? Hai te rog,ca nu vreau sa ne taie moderatorii postarile.
Dimineatza eram chiar binedispusa,si ma gandeam ca cele care nu mai intra aici vor separarea noastra totala de grup,odata cu schimbarea parolei,dupa postarea ta mi-am dat seama ca de fapt e doar o persoana care se bucura tare ca s-a ajuns aici si face o tampenie urata de tot ,sper sa se afle in final cine e .
Haideti sa redevenim un grup frumos, sa incercam sa facem sa fie iar pace,ce dumnezeu,doar nu suntem copii.
Copiii nostri au crescut un an impreuna, stim fiecare al cui este,cand i-au dat dintii sau cand a facut febra,cand a facut fiecare cucui sau fiecare vanataie.S-au cerut sfaturi,s-au oferit sfaturi,am povestit si am ras impreuna,am plans si ne-am bucurat.Ne-am certat,ne-am impacat,haideti sa o mai facem o data,mai ales ca acum de fapt nu a fost nici o cearta.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Inca nu imi da voie sa il deschid,habar nu am de ce. Am trimis intrebare la moderatori si astept raspuns.Eu nu vreau sa se termine dovlecimea aici,ma apuca toate alea cand stiu ca maine se incheie luna. Nu stie nimen icum se poate descoperi cine a facut magaria? Eu inca stau si ma gandesc cine ar putea fi atat de josnic . Eu as propune sa facem in ciuda acelei persoane si sa continuam impreuna. Pana la urma isi va da arama pe fata. Monica,ne deschisi un ultim apitol cu "Septoct2009"? Hai te rog,ca nu vreau sa ne taie moderatorii postarile. Dimineatza eram chiar binedispusa,si ma gandeam ca cele care nu mai intra aici vor separarea noastra totala de grup,odata cu schimbarea parolei,dupa postarea ta mi-am dat seama ca de fapt e doar o persoana care se bucura tare ca s-a ajuns aici si face o tampenie urata de tot ,sper sa se afle in final cine e . Haideti sa redevenim un grup frumos, sa incercam sa facem sa fie iar pace,ce dumnezeu,doar nu suntem copii. Copiii nostri au crescut un an impreuna, stim fiecare al cui este,cand i-au dat dintii sau cand a facut febra,cand a facut fiecare cucui sau fiecare vanataie.S-au cerut sfaturi,s-au oferit sfaturi,am povestit si am ras impreuna,am plans si ne-am bucurat.Ne-am certat,ne-am impacat,haideti sa o mai facem o data,mai ales ca acum de fapt nu a fost nici o cearta. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monica_dicut spune:
Lali dureaza ceva pana iti aproba userul. Daca l-ai facut tot pe mailul tau personal posibil sa nu ti-l aprobe niciodata ca nu aproba 2 useri cu acelasi mail. Asta stiu sigur ca eu dupa ce m-am inscris pe forum am vrut sa-mi schimb userul in ceva mai undercover si nu priimeam niciun raspuns de la ei si am intrebat si mi s-a raspuns cu ce ti-am zis mai sus.
Hai ca fac capitol
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Lali dureaza ceva pana iti aproba userul. Daca l-ai facut tot pe mailul tau personal posibil sa nu ti-l aprobe niciodata ca nu aproba 2 useri cu acelasi mail. Asta stiu sigur ca eu dupa ce m-am inscris pe forum am vrut sa-mi schimb userul in ceva mai undercover si nu priimeam niciun raspuns de la ei si am intrebat si mi s-a raspuns cu ce ti-am zis mai sus. Hai ca fac capitol Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Am facut si alt mail,nu doar user,dar nu pot sa folosesc userul inca. Eu as vrea nici sa nu fie nevoie.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
diamar78 spune:
Sal!
Monica, Lali are dreptate, ar trebui sa ne unim pt ca e clar ca dam satisfactii cuiva daca ramanem tot separate. Cineva cu coarne si cu infatisare de om a pus astea la cale. Ma inspaimanta ca poate sa fie printre noi o astfel de persoana.
Esti multumita?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)