Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
La multi ani Biaz!!!
uka, nu ma lasa sa comentez la colaj. Vroiam sa te felicit pentru idee si pentru gandul bun!!Filmuletul este emotinant iar melodia aleasa merge de minune!
x_ggg, gimnast se face . Pupam sa treaca!

L ieri a executat o cazatura simpla si s-a lovit la arcada . In cateva zile a executat nu stiu cate cazaturi, toate lovituri la cap.

O zi buna!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

La multi ani biaz, mamica si OM deosebit!

Ioana, ce drag imi este de Carol cand spui ca face la olita. Ai baiat mare.

Danuta, ochisorul Ioanei.

Danangie, sper sa fie mai bine cu spatele.

Lali, am vazut zambetul lui Paul in colaj.

Uka, .

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Voiam sa vad si eu pozele cu Ebru si cine mai are poze pe mail,dar nu mai poooot ,s-a schimbat parola cred,ca nu ma pot loga . Selen,trimiti si mie linkul pe pm,te rog ,sa iti vad dulceata ?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Cum adica s-a schimbat parola? Cine a schimbat-o? De ce? Si mai ales..o mai primim pe cea noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Nu mai comentez ce s-a discutat aseara caci mi-am spus odata parerea si mi-o mentin.

Fetelor, ce ne facem cu puiutii nostri cu loviturile astea? Ca vad ca in fiecare zi mai apare vreo lovitura... off. Pupam loviturile sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Voiam sa vad si eu pozele cu Ebru si cine mai are poze pe mail,dar nu mai poooot ,s-a schimbat parola cred,ca nu ma pot loga . Selen,trimiti si mie linkul pe pm,te rog ,sa iti vad dulceata ?

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Cum adica s-a schimbat parola? Cine a schimbat-o? De ce? Si mai ales..o mai primim pe cea noua?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Nu stiu ,raspuns universal... De ce mai,de ce se fac lucruri de astea asa aiurea? Da stiu,e facur mailul de Monica,ea nu prea mai scrie aici,dar chiar asa? Daca tot a fost lasat dovlecelul de isbeliste de ce s-a schimbat parola de la mailul facut pentru acest topic? Doamne fereste cate chestii aiurea se intampla pe aici,cate caractere de copii ies la iveala. Si mai spuneati de mine si de Crissbebe ca am instigat la cearta si ca am facut forumul sa se desparta in doua. Bine ca nu mai este decat o zi. Atat zic,cata prostie si ciuda si nici nu mai stiu ce sa spun ,am vazut pe forumul asta nu am vazut in viata reala. Poate ca in viata reala oamenii pe care i-am ales sau i-a ales soarta sa fie pe langa mine imi sunt prieteni? Eu nu ak vazut nici macar printre oamenii care se dusmanesc atata rautate cata am vazut aici.Nu mai stiu ce sa zic,zau! Va place asa? Va place cearta inutila,fara motiv,asa? Va place sa zambiti si sa faceti rautati gratuite?

Mergi la inceput

Ba da, vroiam totusi sa zic ceva.
Eu nu consider ca exista dovlecei de rangul 1 si dovlecei de rangul 2, unii cu mai multe drepturi si cu mai multe stele in frunte decat altii. Unii care au dreptul si altii care nu au dreptul.
Si, Monica, nici sa sai la panda cum stai tu ca sa mai arunci cu acid nu mi se pare ok. De parca pt. tine toti cei care scriu la dovleceii veseli sunt automat prieteni si cei care scriu la vechii dovlecei sunt automat dusmani. Serios acum, lucrurile nu au cum sa fie atat de simpliste.Si nici tu, nici dovleceii veseli nici noi nu detinem adevarul absolut si nu suntem neprihaniti.
Mai corect mie personal mi se pare ca sa ne reunim la scutece si sa ne vedem frumos de ale noastre cu totii.
Si ca sa te citez, nu astept un raspuns din partea ta, ci mai degraba as aprecia sa te gandesti putin la ce am scris. Poate am si eu undeva un dram de dreptate.

Mergi la inceput

Si acum dupa ce mi-am asigurat injuraturile pe ziua de azi, va pup si ma scuzati azi, dar am zi grea: fac pregatirile pt. parastas pt. maine (ii fac de 9 luni socrului meu) si am de gatit: sarmale, snitele, chiftele, coliva, ceva dulce plus de facut cumparaturi plus ca dupa-amiaza vin ai mei parinti in vizita (vor sapt. viitoare la doctor ca tata e cam cu inima..)si trebuie sa stau dupa ei.

Nu stiu cat voi avea timp sa intru in weekendul asta, dar daca nu voi mai avea, va pup si va doresc weekend placut! Si ne vedem la scutece, intr-o forma sau alta.

Mergi la inceput

Cu loviturile...cred ca trebuie sa ne dam silinta sa nu se loveasca prea tare si prea des. Cand ma gandesc ce genunchi si coate zdrelite aveam eu cand eram mica, ma gandesc cu groaza ce ma asteapta.. Eu l-am mai prins de vreo 2 ori pe Rares asa din zbor cand se indrepta cu fruntea de vreo mobila...am incercat sa "securizez" zonele unde are acces: mai multe covoare, mai o perna pe ici pe colo, mai legate usile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si Paul cade aproape zilnic,ieri a cazut in cabinetul medical,de pe cantar .Am fost cu el ,i-am facut unul diintre vaccinuri,am uitat cum se numeste,ROR-ul nu il facem,am eu o presimtire naspa cand vine vorba de el,si am ales asa.L-a cantarit,are 10.850 kg ,inaltimea nu am intrebat,l-a ascultat la plamani,s-a uitat in gatut,si a zis ca e perfect . Nemaifiind nimeni in cabinet am stat mai bine de juma' de ora de s-au dragalit copilul meu cu o asistenta. Asa ce a luat-o de gat si a vorbit cu ea de ziceai ca o cunoaste de o viata. Si dupa vaccin o certa pe doctorita si ii arata palma,desi noi nu ii facem asa,dar asa o certa sora-mea pe fii-sa ,aratandu-i palma . Ziceam de cazatura... Asistenta a pus cantarul jos,copilul in fund pe cantar,copilul marait ca nu stiu ce nu-i convenea,si dupa cantarire s-a aruncat pe spate intr-un mare fel de nu am apucat sa il prind,a zburat cu tot cu tavita de la cantar. Nici macar nu s-a inrosit pentru ca doar a atns putin podeaua. A plans putin si i-a trecut. Prin casa am incercat si eu sa leg usile,doar cea de la mobila de bucatarie mia e legata,la haine sunt eu atenta si i iau de la usi,dar mai scapa si scoate cate ceva.

De ieri tot incearca sa faca pasi singur ,a facut la Dana doi pasi,acasa inca doi .

PS. Si parola userului comun a fost schimbata ,of doamne . Ma scuzati,dar eu chiar rad , nu se poate asa ceva .

Mergi la inceput

Si cine a modificat titlul capitolului pentru ca dimineata se numea altfel.

Mergi la inceput