Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Acum vin cu barfa,dar asta este,trebuie ,zic eu ,sa se rezolve pana la urma conflicul asta care pana la urma nu exista.
S-a vorbit dincolo despre chestia asta si s-a propus luarea de la zero cu numele de mamici ,adica sa se prezinte fiecare acolo cu numele,nume copil,stiti,ca atunci cand ne-am adunat toate pe aici, si sa fie trecute linkurile de pe prima pagina de aici,plus linkurile catre "dovlecelul vesel" ( adica pe jumatate ce am propus si eu,plus partea cu numele ). O solutie buna,zic eu . Hi va pup,revin dimineatza cu o penultima cafea .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
kemsy spune:
Am zis sa nu mai comentez dar uite ca nu pot. Acum, la final de odisee imi vars si eu off-ul ca sa o pot lua de la capat.
Ma deranjeaza ca se discuta deschderea unui topic la scutece de catre persoane care nu mai activeaza la odisee. Ma deranjeaza ca nu se discuta aici, sa luam hotararea in comun.
Ma deranjeaza cand vad comentarii gen am vazut dovleceii au fost lasati de izbeliste, sau faptul ca fetele care au plecat au pus umarul la construirea odiseei, iar cele care au ramas nu.
Eu nu am lasat de izbeliste nici o odisee si chiar daca nu am avut o contributie majora la construirea odiseei, mereu am fost alaturi cu sufletul. Personal consider tradare a odiseei ceea ce s-a intamplat. Inteleg ca uka a deschis topic nou, foarte corect si nimic de comentat. Inteleg ca unele fete scriu in ambele parti. Ok.
Insa disparitia completa a prezentei aici a multor dintre fete m-a lasat masca.
Seara placuta!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
monica_dicut spune:
kemsy, nu te inteleg, care-i problema ta ca ne deschidem topic la scutece?
IUbita mea, e un forum liber, fiecare scrie unde vrea. POate vrem sa scriem si la scutece desre cati pampersi schimbam pe zi si ce dam la copii s amanance si la prieteni sa ne veselim.
SI da, dupa parerea mea e un topic cam lasat de izbeliste pt ca va numar pe degete cate mai scrieti aici iar cand scrieti va dati eventual buna ziua si noapte buna.
Ai aceasi reactie pe care a avut-o danuta,c are m-a scos din minti si m-a facut sa scriu mesajul in seara aia.
Chiar nu inteleg de ce tineti cu dintii de ceva ce nu mai exista. O reuniune nu se va intampla in vecii vecilor. Asa ca move on...
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
[/quote]O reuniune nu se va intampla in vecii vecilor. Asa ca move on...
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
[/quote]
Monica orice ai spune tu...gestul care l-a facut UKA pentru mine una a insemnat foarte mult..imi da speranta ca se poate reintregi grupul...Eu una inca mai am lacrimi in ochi...chiar daca nu activez la dovlecelu'vesel Uka nu m-a uitat... in fata ei ptr gest...
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut kemsy, nu te inteleg, care-i problema ta ca ne deschidem topic la scutece? IUbita mea, e un forum liber, fiecare scrie unde vrea. POate vrem sa scriem si la scutece desre cati pampersi schimbam pe zi si ce dam la copii s amanance si la prieteni sa ne veselim. SI da, dupa parerea mea e un topic cam lasat de izbeliste pt ca va numar pe degete cate mai scrieti aici iar cand scrieti va dati eventual buna ziua si noapte buna. Ai aceasi reactie pe care a avut-o danuta,c are m-a scos din minti si m-a facut sa scriu mesajul in seara aia. Chiar nu inteleg de ce tineti cu dintii de ceva ce nu mai exista. O reuniune nu se va intampla in vecii vecilor. Asa ca move on... Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
1.Nu e vina celor de aici ca am ramas "o mana de oameni".
2.Nu inteleg la ce te referi cand spui ca nu mai exista. Ba exista. Aici si dincolo, unde e aceeasi Marie cu alta palarie.
3.Nu ma mai iubi, te rog!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
Venisem bine dispusa de la cumparaturi
Mai, nu mai comentez nimica-nimicuta pentru ca nu am chef de discutii inutile si total neconstructive. in definitiv si la urma urmei cine este fara de pacat sa arunce primul piatra, ok?!?!?
nu voi raspunde nici acuzatiilor tale, Monica, pe care le-ai facut la adresa mea pentru ca nu ma intereseaza sa te conving de nimic!
una peste alta ceea ce spune Lali mi se pare politically correct (nu stiu cine a propus prima data si nici nu cred ca este important acuma).
Criss ma bucur tare ca a scazut febra lui Alex!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crissbebe spune:
BIAZ
Sa-ti dea D-zeu sanatate,fericire si implinire pe toate planurile...Esti o mamica tare deosebita..Calma,draguta,intotdeauna dispusa sa spuna o vorba buna...meriti tot binele din lume...
Lali_mete spune:
Buna dimineatza !
si trec la trebi,azi am curatenie de facut. Va pup.
La multi ani biaz,sa ai parte numai de bine ,te imbratisez strans !
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
x_ggg spune:
Neata!
La multi ani BIAZ!!
Esti o persoana minunata si sper ca intreaga viata sa iti fie asa cum esti tu: calda, calma, grozava. Te imbratisez cu drag!
Dau eu , daca altcineva nu o face si va urez o zi buna. Discutiile de aseara ...offf... mai bine nu.
Monikus, ce mai faci, draga mea? Ce face Rares?
Ioanna, si pe mine ma binedispun cumparaturile.Pacat ca nu le pot face prea des.
Fi-miu a facut ieri un triplu tulup si s-a ales cu o belitura pe nas.Ca doar ce trecuse ochiul vanat.
Lali_mete spune:
Voiam sa vad si eu pozele cu Ebru si cine mai are poze pe mail,dar nu mai poooot ,s-a schimbat parola cred,ca nu ma pot loga . Selen,trimiti si mie linkul pe pm,te rog ,sa iti vad dulceata ?