Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
petrean - si daca-i sti ce zi aiurea cu nervi, urgente si alea-alea am avut...
dar m-am mobilizat ca devenise presanta problema umidificatorului
nu mai stiu daca v-am povestit cum stau cu umiditatea in casa - ca daca am super scula performanta de masurat, monitorizez tot
in mod normal am 42%
dimineata cand aerisesc - 32%
pana sa am dovada, nici prin cap nu mi-a trecut ca pe asa o vreme, aerul tot nu e suficient de umed pentru a fi ok de respirat
acum pot da consultanta pentru cine mai e interesat de achizitionarea de umidificatoare - stiu tot -marci/performante/ aburi calzi-reci/ aromoterapie/ mp acoperiti/ debite de vapori...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Azi nu stiu prin ce minune a adormit si Giulia la ora decenta,2.30.Ne incadeam si noi in trend si avem un program de somn,15-16 la amiaza,23seara!
De saptamana viitoare ne mutam la casa noua,poate reusesc sa "lucrez"la program!
Pikka bine ai venit printre noi.Giulia este mare fan Pocoyo,Hopla si Telettubbies!In rest total dezinteres pt tv.
Georgiana super tari fazele,a doua mi s-a intamplat si mie...am intrebat viitoarea mama daca mai are mult pana naste...si mi-a raspuns ca bebe este acasa de o luna!
De Giulia ce sa povestesc: legat de vb.:mama,tata,apa,caca,nenea,Pocoyo(apropo de desene),baba,pa-ciao...suntem la stadiu de "incepatori".In rest la prostii
e campioana:se catara peste tot,masa,scaune,scara,sare din pat,patut,se urca si coboara singura din carut si scaunul de masa,se leaga cu centurile,a desfacut multe taste la laptop,si-a sucit o vena la mana de am ajuns la urgenta,s-a spalat pe ochi si manute in wc,e vesnic plina de vanatai pe picioare,nu merge de mana...in concluzie am un baietoi de fata,care nu sta o secunda.
Sa mai adaug ca e si cam "rautacioasa"cu copii?Ufffa!
Adrisimo:noi am reusit sa ii facem Giuliei vizita neurologica si EEG..din fericire nu sunt probleme neurologice si nu ni s-a dat nici un fel de tratament.O sa ii mai repet EEG peste 6 luni pt siguranta.In tara fara EEG ,dupa o conversatie de 5minute cu dr.neurulog deja ni se pregatise reteta cu anticonvulsive.
Voi ati facut vizita?Dragos a mai avut probleme?
Va salut ...poate reusesc sa incarc vreo 2 poze,nu de alta dar ne-am luat aparat nou ca pe cel vechi la "scaldat"Giulia in wc!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
Gianina34 spune:
georgiana - m-am luat cu ale mele si am uitat sa spun ca-s de mare efect "fazele" tale
Gianina34 spune:
imi fac datoria de onoare si va prezint meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale Tartine cu unt si dulceata
11-Fructe asortate
12.30-Supa crema de legume cu crutoane;Budinca de macaroane cu piept de curcan si sos de rosii; Strudel cu mere
16-Batoane cu branza de vaci
Ilinca_M. spune:
Floric, pacat, ca esti bestiala cu machiaj, mi-a picat falca de cate ori te-am vazut in poze!! (nu ca n-ai arata bine si fara). Pai tocmai sa nu dai bani degeaba ti-as fi trimis io fardul, tufato, de ce-mi frangi irima cu refuul tau?! Interesant si ce zice Geanina, ca ea n-a suportat nici fardurile minerale...e de incercat, clar.
Cu vorbitul e clar: sunt ghiocei care nu vorbesc, da' mamele stau mai in umbra:))). Io am incredere ca Phiphi va vorbi mult si bine, cand va dori- are pe cine mosteni. Deocamdata obtine tot ce vrea prin gesturi si priviri:)). Sigur ca mi-ar placea si mie sa aiba performantze lingvistice, sa spuna atatea chestii ca alti copii de pe forum sau din parc, dar ma multumesc cu talentele pe care le are acum. Dansul e pe primul loc, clar (pacat ca n-o poate filma pe ascuns:(((. Si e la faza ca s-ar cocotza pe orice. A invatzat sa care obiecte pe care sa se urce sa ajunga la ce-si doreste! Are o cartzoiaie extrem de groasa, primita la un an si cu bucurie a descoperit ca daca o cara pana la dulap (si are o fortza-n ea, piticania!!!) se poate urca pe ea astfel incat sa ajunga la tot felul de chestii atractive
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Gianina34 spune:
ilinca - mie imi rastoarna una din cutiile de la jucarii si se suie pe ea sa poata butona cuptorul cu microunde
Gina2008 spune:
ILINCA !!!!!!!!!1
A, si ceva mai potrivit varstei (mele):
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Monnvas spune:
Buna, tufete!
Azi dau de baut iarasi: - sarbatorim primul kk la olita. Adica o sarbatoare de kkt
L-am vazut ca se screme, l-am intrebat: "faci kk?", "da". Zic: "Si nu vrei sa-l facem la olita?", el de colo: "da". Am golit repede olita, ca era plina cu jucarii, am despachetat gagiul, l-am pus in fundutz (cu avertisment inainte: "dam jos pantalonii si ne asezam"), am luat 2 piese de puzzle sa il tzin ocupat, in 30 de secunde s-a ridicat, dar "obectul" era deja acolo Si mi s-a parut ca nu prea i-a placut "obectul"
Oricum, nu imi propusesem nimic, poate de acum ar trebui sa fiu mai atenta la faza asta cu olita...
Cat despre vorbit... mai e si aspectul asta, ca daca va intelegeti nonverbal (din gesturi etc.) omu' nu se mai chinuie sa vorbeasca. Important e sa va intelegeti.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
pikka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele!!! Azi nu stiu prin ce minune a adormit si Giulia la ora decenta,2.30.Ne incadeam si noi in trend si avem un program de somn,15-16 la amiaza,23seara! De saptamana viitoare ne mutam la casa noua,poate reusesc sa "lucrez"la program! Pikka bine ai venit printre noi.Giulia este mare fan Pocoyo,Hopla si Telettubbies!In rest total dezinteres pt tv. Georgiana super tari fazele,a doua mi s-a intamplat si mie...am intrebat viitoarea mama daca mai are mult pana naste...si mi-a raspuns ca bebe este acasa de o luna! De Giulia ce sa povestesc: legat de vb.:mama,tata,apa,caca,nenea,Pocoyo(apropo de desene),baba,pa-ciao...suntem la stadiu de "incepatori".In rest la prostii e campioana:se catara peste tot,masa,scaune,scara,sare din pat,patut,se urca si coboara singura din carut si scaunul de masa,se leaga cu centurile,a desfacut multe taste la laptop,si-a sucit o vena la mana de am ajuns la urgenta,s-a spalat pe ochi si manute in wc,e vesnic plina de vanatai pe picioare,nu merge de mana...in concluzie am un baietoi de fata,care nu sta o secunda. Sa mai adaug ca e si cam "rautacioasa"cu copii?Ufffa! Adrisimo:noi am reusit sa ii facem Giuliei vizita neurologica si EEG..din fericire nu sunt probleme neurologice si nu ni s-a dat nici un fel de tratament.O sa ii mai repet EEG peste 6 luni pt siguranta.In tara fara EEG ,dupa o conversatie de 5minute cu dr.neurulog deja ni se pregatise reteta cu anticonvulsive. Voi ati facut vizita?Dragos a mai avut probleme? Va salut ...poate reusesc sa incarc vreo 2 poze,nu de alta dar ne-am luat aparat nou ca pe cel vechi la "scaldat"Giulia in wc! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) Giulia! |
anamariame spune:
Monnvas, felicitari pt primul kk, cat pe ce sa il sarbatorim si noi, dar nu, a fost alarma falsa Si pe mine m-a intrebat cineva la 2 luni dupa ce am nascut cat mai am pana la termen , nu va puteti imagina cat e de deprimant.Gaza mea doarme la ora asta, cred ca ma duc sa imi caut treaba pe langa ea ca e cam tarziu, poate se trezeste.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)