Gravide frumoase foc!

Gravide frumoase foc! | Autor: medeea76nou

Link direct la acest mesaj

Ma uimesc gravidutzele frumoase, imbracate cochet, care miros placut si sunt toate numai un zambet. Daca va regasiti in vreuna din situatiile de mai sus, m-as bucura sa ne impartasiti si noua, mamicilor mai obosite si cu alt bebe pe drum din secrete voastre.
Deci, ce putem face pentru a fi gravidutze frumusele?

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Si pe mie m-ar interesa, mai ales de unde va luati haine frumoase. Eu deja incep sa nu mai incap in hainele mele; am facut un tut pe la cateva magazine, dar nu am fost prea incantata. Ori erau urate (si imenseeee) ori erau mult prea scumpe. 13+Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

In Ploiesti exista un singur magazin pentru gravide, unde gasesti salopete-pantaloni sau haine office, cam uratele.
In schimb in Bucuresti, mi-am luat cateva hainute foarte dragute de la Waikiki, eu fiind adepta culorilor vii.
In strainatate graviditatea este egala cu frumusetea. Nu stiu cum fac fetele astea sa arate mai sexy si mai frumoase decat restul femeilor!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

La Kiabi am gasit blugi toate modelele. Am avut noroc si am gasit redusi la jumatate de pret aproape (o singura pereche). Foarte confortabili, si nu arat ca un urs in ei. Mi-am luat si o pijama si un pantalon de trening. Bluzele insa m-au dezamagit, erau urate si aveau niste culori groaznice... in plus erau ori foarte subtiri de vara, ori f. groase si "paroase", iar fuste nu am gasit deloc. Erau si multe modele de pantaloni din stofa sau panza, dar aveam deja. In rest, nimic deosebit. Poate am nimerit eu o perioada aiurea, de tranzitie toamna-iarna. Am cautat si lenjerie intima, sutiene - dar nu mi se pareau diferite fata de cele normale. Poate doar pretul Sutiene pt alaptat aveau, frumoase chiar. Am sperat ca gasesc o bustiera din bumbac confortabila, dar nu am avut noroc. Si pt copii aveau f multe haine, in special pt fetite mi s-au parut foarte frumoase. Pt baietei insa, ca peste tot, dupa 3 ani gasesti numai culori inchise. Si mi-a luat mult timp sa caut produse din bumbac 100%, o data cu inaintarea in varsta a copilului incep sa dispara si ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Momentan am gasit o solutie pe placul meu: am cuparat egari de la Waikiki din Cotroceni (cu burtica mare) si cateva pulovare peste fund, fara maneca, de la Londra (diverse modele si culori). Pe sub pulovare imbrac malete carora le asortez sosete groase (cum spuneam, imi plac culorile!), pe care le trag pe deasupra cizmelor (in general UGG-uri, caci sunt extrem de comode pentru perioada asta). In fiecare zi folosesc alt parfum si imi prind parul in moduri diferite, pentru a evita monotonia.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu tot de la kiabi mi-am luat blugii cu burtici, si sutien (asta normal, doar ca mai mare, si... cu sarma, pt ca imi place). bluze inca nu mi-am luat, pt ca venind la birou, pana acum am fost adepta camasilor, si ma bucur ince de faptul ca ma incap, dar aveau tot la kiabi, insa nu la gravide, niste bluze pe mov-lila.. o nebunie. nu va uitati numai la haine de gravide, pt ca la ce se poarta acum, sigur gasiti si "dincolo" haine pe placul vostru, bine'nteles, nu cand e burtica f mare :) eu cel putin am vazut, si nu doar la ei. mai e si c&a, la fel, am vazut chestii dragute si culori frumoase, vii.
eu nu sunt adepta "sacilor" pt gravide. refuz categoric aceasta "uniforma"-salopeta sau sarafan. :) nu imi plac si gata. nu ai pic de feminitate, dupa parerea mea.
din ce am observat eu, gravidele care lucreaza tind sa fie mai cochete decat cele care stau acasa. la fel, tot din obs proprie, gravidelor carora le e rau, le e mai greu sau nu au chef sa fie la fel de cochete/pedante ca inainte si ca cele carora nu le e rau.
as putea sa va mai spun ca eu azi m-am dat cu parfum, dupa 2 luni de pauza. nu puteam sa le suport, indiferent cat de mult mi-au placut si cat de mult le-am folosit inainte. eram si trista, pt ca am dat si o gramada de bani pe ele, si nici sa expire nu vroiam. dupa ce nasc, o sa fie mai greu sa ma parfumez (cel putin cu ce am acum) pt ca sunt tari, si poate o supara pe bb-lina.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Eu la primul copil nu am suportat parfumul deloc, apoi fiindca l-am alaptat destul de mult timp... iarasi nu l-am folosit ca sa nu il deranjeze pe bebe. Acum din nou nu il suport. Nici mirosul de la detergent pe haine nu il suport, am ajuns de le spal aproape fara.
Am acelasi parfum de vreo 3 ani, sigur e expirat, vorba lui Miris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu sunt 3 ani ca nu mai folosesc parfumul. Dar asta nu inseamna ca "put". Sau hai sa fiu mai draguta, ca miros urat. Eu mi-am luat blugii dela H&M , nu stiu daca prin Ro sunt magazine de astea.Tot de acolo mi-am luat si camasi faine ,elegante. Si totodata si malete super dragute. Acum nu a mai trebuit sa cumpar nimic deoarece mi-a ramas.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Iar eu, care pana acum, mergand la serviciu, imi faceam unghiile doar in culori pastel, sau le dadeam doar cu lac, mi-am facut azi manichiura si pedichiura cu un mov.... Imi place de mor. Tare dragi imi sunt. Nu mi-as fi pus culoarea asta aprinsa inainte, nici sa ma pici cu ceara!

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput