Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana-ioana

nu stiu cite mesaje am scris pina acum, dar merg putin la bucatarie, sa termin salata Caezar. Revin

Cred ca ai scapt de moderare. BINE AI VENIT!!! Si mie la eco imi spune ca DPn'ul e pe 15.12, fata de 24.12... Acum la noi cum as vrea sa nu fie cezariana trebuie sa asteptam sa vedem cand vrea titiri mica, care e cu capul infipt in col si in pozitie de nastere, dar sper sa stea cat mai mult

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana-ioana

si al meu ursulet sta in pozitie craniana, dar cu funduletul pe ficat, de unde cu greu se mai misca, dar asta e suportam.

, Vlad Andrei

Bine ai venit printre noi, Roxana! Sa ai o nastere usoara si bebe sanatos!
Suportam, nu e problema, mai ales ca mai am vreo 10-12 zile pana la ceza, dar voiam sa stiu daca durerile astea infioratoare sunt ok si daca mai sunt fete cu problema asta. Acum bine ca misca muult mai putin,il simt mare si simt ca nu mai are loc de tzopaiala, ca daca mai era si ff miscacios,cred ca lesinam de durere.
Ral eli, sa treaca !
Simona +38 cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Despre noi:
Instalat, totul curat si frumos, personal amabil si saritor. Poate eu sunt subiectiva, avand doctorii prieteni. Insa sunt f multumita de tot. Mai am sa incerc mancarea!
Bebe e miscacios si burtica prezinta contractii dese(prea dese, zice dr.). Capul e in pozitie, de aia il simteam eu in chiloti, nu am exagerat, dr. estimeaza o greutate de 3.5 kg la nastere, lichid putin, spre foarte putin, placenta "batranioara", aproape grad 3. Voi fi monitorizata in fiecare zi si cam atat. Nu l-am lasat sa ma controleze nud, ca am iar probleme dorsale si pana nu "linistesc" zona, nu ma uit nici eu la mine. I-am promis ca maine dimineata il las sa-l pipaie pe domnul col, dar cu o conditie, sa nu mai fie nimeni prin zona.
Abia astept sa dorm, insa mi-a dat vestea ca dimineata am vizita! Si cu somnul meu mult cum ramane?!
Asta e, n-am decat sa recuperez pe zi. Daca s-o putea, ca asa plang bebeii dupa mami lor..... In rezerva mea a fost o mamica cu bebe mic, care-au plecat si bebele ala era atat de mic, mie-mi venea sa-l mananc. L-am pupat de la distanta, cu grimase de om handi, ca ma topisem in usa, uitandu-ma cat de mic era... Abia-l astept si eu pe Daviducu...

Raportez schimbare de stare! Ma simt in siguranta, bebe e bine, imi ramane emotia asteptarii.
Beatrice, sunt trista din cauza lui iubi, dar nu pt. ca nu e aici, eu nu am vrut sa vina. Am alte nemultumiri, insa nu doar el a contribuit la starea mea sufleteasca, ci mai multi factori. Important e cand totul se termina cu bine, nu?

In alta ordine de idei, iar gatiti????? Si goblenuri???? Mai, fetelor, vreti sa luam toate premiile din lume, adica odiseea noastra??

Sunt si eu de acord cu aparitia bebeilor... ceva nu "da" bine acolo. Trebuie decisa o zi in care sa se faca niste modificari, cu acordul celor care sunt active all the time. Trebuie schimbat ceva in lista aia si intr-adevar, ar fi bine sa trecem ziua, prima data, si apoi numele bebeilor, tipul nasterii(scris simplu, "natural" sau "cezariana", nu "nastere naturala" sau "nastere prin cezariana", asta ca sa castigam spatiu)... In fine, trebuie decis unanim, dar sunt de acord ca trebuiesc facute niste modificari acolo, fara suparare!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Felicitari MSymo!Refacere usoara si laptic din belsug. Bine ai venit Diana Nicole
Felicitari Dis si bine ai venit Victoria!
Lidia_p ma bucur ca sunteti sanatosi si ati trecut cu bine peste incercare
Sugubina ma bucur ca esti mai bine
Cristuletzule stai in pat, ieri ai cam exagerat cu statul pe scaun toata ziua...
Mirunam superba camera si hainutele pt bebe
Hai ca mi-a luat 2 ore sa scriu mesajul si deja am uitat ce vroiam sa soun si cui Revin

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Felicitari, Symo! Bine ai venit pe lume, Diana! Sa fii sanatoasa si fericita! Symo, refacere rapida si mult laptic !

Sugubina, pe mine erorile astea ma incurajeaza Glumesc, oricum, mi se pare strange ca in 10 zile sa ia 600g...sper ca i-a tremurat mana lui nea' Iosup Care mamica a nascut? De-a "noastra"?

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca vorbeste Sof cu mine si nu ma pot concentra

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

A, inca ceva, bebe si-a pastrat DPN. 30-31 oct.

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

intr-o ora imi vine sotul acasa , flamand si eu nu am gatit nimik.
de fapt nu am facut nimic azi, am stat cocotzata (vb lui beatrice) in varful patului!
la cat m-a suparat saptamanile astea acum sa manance ce si-a pregatit, sa vada cum este cand nu fac nimik!

ma declar in greva !

34+

Pai de acum trebuie el sa te roage sa nu mai faci nimic! pai...pune-l la respect,trebuie sa fii super protejata, iubita,ocrotita acum!Si eu am zile (multe) cand nu fac nimic,dar al meu sot ma cearta daca fac ceva.Acuma venit de la job, imi repara o tzeava la apa calda si a zis ca se apuca sa faca ceva si de papa.Pai de ce e barbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sunt aici ... ca o floricica...nu ma doare nik ..
Avem vesti de la Mairis?
Felicitari Msymo , bine ai venit Diana Nicole !

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Deci nu sutn singura pro wrap CE BINE!!! Si mie mi se pare sper interesant, dar acum la baby expo cand am fost eram speriata de tot ce insemna produse de bebei si nu m'am interesat. Singurul lucru care a a fost save la expo a fost mobila .
Cat despre uitat si alte vorbe incep sa ma lecui si eu... Ma dispera o "ia o pauzare", ca nu'i pot zice altcumva, de fiecare data cand ma vede si ma intreaba:"unde o sa doarma?", eu:" cu noi in camera ca nu avem cum in alta parte, dar in patutul ei." , ea:" daaa... o sa se invete prost, o sa urle... o sa... o sa"... Ultima oara ne'am certat, cred ca nu mai insista... Fiecare dupa posibilitati si daca eu nu am posibilitatea sa'i fac camera separat ce ar trebuii sa'i fac? s'o tin in baie? sau pe balcon... Goood...
Nu mai zic de alta tanti cand am zis ca mai trebuie sa'mi iau sutien de alaptat si s'a socat ca "m'am tampit, ca eu cum alaptez daca port sutien? si in plus o sa'mi curga si sanii, ce o sa fac atunci?"
si preferata mea inainte de sarcina cand am intrat la facultate:" La constructii?! chiar asa de prost inveti?!"
asa ca ma consider semi pregatita pentru uiaturi ciudatte si comentarii tampite.. so cred ca o sa'mi iau si eu...
aaa...si cea mai tare o sa fie mama care o sa se uite stramb si o sa zica ca pe mine sarcina m'a tampit

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

daca tot ne-ati certat ca nu suntem active sa va mai povestim ce am facut azi

am fost pana la banca si putin prin piata dupa arici rosu sa imi prind la camasa de alaptat ca e o marime mai mica si ies doamnele pe afara si numai bine ca nu am gasit rosu sau roz ci alb, am rugat soacra din dotare daca gaseste sa imi ia, apoi am fost cu fratioru meu drag dupa casti tocmai in crangasi si numai bine ca nu am gasit si asa am fost plecata de la 14 pana pe la 18, ne-am intors cu durere de spate si durere in partea de jos

acum asteptam sa vina tati sa mancam si ne bagam la tv

a si neuronu gravid a uitat

felicitari noilor bebei si mamicilor si numai bine

si ne vb maine

AMR 3 SAPT

36+ sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput