Buuuun...
Vad ca incep nasterile!
Am asa emotii cand aud de cate-o chestie noua... Abia astept sa primim vesti de la Symo, am vorbit cu ea azi dimineata, plecase de-acasa, n-avea nicio emotie in glas. Sa tot nasti asa, ca o floricica!
Felicitari burticilor cu vesti de la dr., imi doresc sa ajungeti toate la termen si sa nu intampine niciuna vreo greutate!
Ana38+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
simona si bebelul meu la fel: in ficat si in stomac. mai isi schimba putin funduletul dar tot acolo in ficatii mei sta. azi cel putin am avut impresia ca vrea sa-mi iasa prin stomac. nu a gasit inca iesirea 34+
Va citesc inca de cind am aflat ca sunt gravida, dar nu rea am avut curaj sa scriu
Ne pregatim si noi sa plecam spre casa...
Lidia_P, felicitari pt bebe grasunel si ma bucur mult ca ai reusit sa tratezi problema.
FELICITARI MSYMO
Acum plec.. mai am de recuperat din ce ati scris azi.. dar poate apuc sa fac asta diseara de acasa.
Va pe toate.
33+
Tudor Andrei
si al meu ursulet sta in pozitie craniana, dar cu funduletul pe ficat, de unde cu greu se mai misca, dar asta e suportam., Vlad Andrei
nu stiu cite mesaje am scris pina acum, dar merg putin la bucatarie, sa termin salata Caezar. Revin