Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Fetelor... S'a gandit vreuna dintre voi sa'si ia un wrap? sau din mamicile mai experimentate, a incercat cineva vreunul?

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Vasari, m-am uitat acum in lista si tu ai DPN pe 7 decembrie. De ce zici ca nasti de Craciun?

Fetelor, Esca dixit, mie inspirat mi se pare sa nu faceti liste peste liste. Ma rog, tine si de timp, in fond. Fetele care nu au intrat de mult si nu mai intra, oricum nu vor anunta ca au nascut si, ca atare, nu apar in lista de la Scutece. Parerea mea e ca va complicati, dar faceti cum credeti in fond. Ele nu cer de foame in lista aia, poate sunt fete imobilizate la pat care intra apoi cand au bebei. Ma rog...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

CUM CREDETI, DAR UNELE NU AU MAI SCRIS DE 8-9 LUNI. Adica s-au inscris si gata!Chiar asa timide?La fetele acestea ne refeream

36+
37 ecografic

vb evei: doar nu cer de mancare! le lasam acolo si in dec le stergem pe cele care nu ne-au dat de veste. iar la scutece o sa avem lista curata, doar cu cele active
dc e sa ne apucam acum de sters cred ca ramanem vreo 20

34+

Mergi la inceput

beatrice tu cu cine ai semnat pt celule stem?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cord Blood

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna mamici!
Felicitari Symo pentru bebe!!! Si Nastere usoara mamicilor ce urmeaza sa nasca!!!

Eu acuz dureri groaznice de masea si incerc sa suport ca nu prea stiu ce sa iau.

Doamne Lidia prin cate ai trecut. Dar important e ca acum sunteti bine si suneti acasa!

Ana_vio si eu ma tot gandesc la wrap si mi se pare o idee super.

34+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eva, cum tu stii ca nasti inainte de termen, eu stiu sigur ca-l depasesc.
Ana_vio, eu am folosit mult wrap si mei-tai. Acum am luat si un sling. Dau detalii deseara, eu le vad utilitatea la toate 3, acum fug la dr. Daca uit, pls trage-ma de maneca.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Fetelor... S'a gandit vreuna dintre voi sa'si ia un wrap? sau din mamicile mai experimentate, a incercat cineva vreunul?

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Eu mi-am luat marsupiu

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eva, cum tu stii ca nasti inainte de termen, eu stiu sigur ca-l depasesc.

hihihi, da e f important feelingul de mama. Eu nu simt ca nasc neaparat inainte e termen, undeva pe la 37-38 saptamani zic eu.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetele...eu sunt sedata bine....se pare ca pana nasc tot in calmante am sa o duc pt ca altceva nu am ce sa fac!

Am avut o discutie serioasa cu fata mea si i-am explicat ca pana in decembrie o vreau la mine in burtica!

Acum ma simt destul de nasol.....imi este amorti piciorul de durere si imi este greata(cica e tipic torsionarii chistului)

am primit o cearta zdravana de la Marius si mama si de acum o sa stau mai mult in pat

multumesc ca ma sustineti!!!!! va pup si va giugiulesc!!!!!

Bravo mami Symo pt una bucata bebe Diana!!!! sa creasca maaaareee si sanatoasa si frumoasa si devreme acasa!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

beatrice te intreb de celule stem pt ca imi amintesc ca tu iti pusesesi intrebarea de ce cord blood are trecut ca domeniu de activitate "transport de marfuri", si chestiunea asta ma macina si pe mine

34+

Mergi la inceput