Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Bravoooo, Symo!!! Bine ai venit, Diana! Cred ca este o bebelusa scumpa foc , Nicholas a avut 3150g si 48 cm si aveam impresia ca este o papusica vie
Kitty,stai cumintica in pat, nu vrem sa auzim decat vesti bune!
Fetelor, m-a luat o lene dupa ce am mancat... imi propusesem sa asez hainutele lui bebe si la 17:00 sa plec spre facultate, am curs de la 6 la 8. Oare reusesc sa ma duc pana la Leu? Ma simt cam obosita.
Nu stiu,parca la prima sarcina eram plina de viata pana in ziua in care am nascut, iar acum sunt molesita, lipsita de vlaga de la inceputul lunii a opta. Nu ma mai pot concentra si nu am elan sa fac absolut nimic, eu care eram obsedata de ordine, curatenie . E neaspirat de mai mult de o sapt, praful vizibil, nesters de cateva zile, am scos "space bags" sa punem hainele de toamna-iarna in sifonier si sa le bagam pe cele subtiri in ei si stau in dormitor, neatinsi de cateva zile . Parca nu mai sunt eu, desi sotul e fericit ca am starea aceasta, pt ca neavand voie sa fac efort, imi prieste. Voi ce stare aveti? Treceti prin ce trec si eu?

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

UNDE SE AFLA LISTA CU PREZENTA?PE GMAIL SAU YAHOO?

SYMO

36+
37 ecografic

Gmail... Oricum eu zic sa le mai lasam si pe cele care nu au mai aparut, Poate chiar ne citesc si nu scriu... Si eu de ex am citit o luna pana mi'am facut curajul sa scot si eu nasucul afara
si e posibil sa fie unele si mai timide... Acum e ca e lista pusa in fct de DPN cred ca e mai ok si stim si noi aprox la cine sa ne asteptam sa nasca .
Mai bine decat sa le stergem sa le incurajam sa scoate si ele burtica la inaintare macar inainte de nastere sa stim si noi sa scoatem agitatele
Oricum putin succes o avut si amentiarea cu scoaterea din lista... Parca au reaparut vre 2, 3 brtici pe care nu le cunosteam, eu cel putin

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vasari, m-am uitat acum in lista si tu ai DPN pe 7 decembrie. De ce zici ca nasti de Craciun?

Fetelor, Esca dixit, mie inspirat mi se pare sa nu faceti liste peste liste. Ma rog, tine si de timp, in fond. Fetele care nu au intrat de mult si nu mai intra, oricum nu vor anunta ca au nascut si, ca atare, nu apar in lista de la Scutece. Parerea mea e ca va complicati, dar faceti cum credeti in fond. Ele nu cer de foame in lista aia, poate sunt fete imobilizate la pat care intra apoi cand au bebei. Ma rog...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

doura, multumim pt ajutor!!!!

kityyyyyy, deci patucinizare de azi incolo!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu deja am scris prezent!!!...

fetelor, m-au apucat emotiile si imi vine sa plang..prin cate am trecut, in lunile acestea, fiecare din noi...

va puppp

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Mairisce'o fi facut?
Ioana mai esti?

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, ies de pe net, revin abia maine! In seara asta merg la film la cel cu Julia Roberts, facut dupa cartea Mananca, roaga-te, iubeste. Sper sa nu ma apuce pe acolo senzatii tari! Ne regasim maine! Pupici tuturor!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Buna, sunt si eu o viitoare mamica de ursulet de noiembrie.As dori si eu sa intru in barlogul vostru daca ma primiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Vasari, m-am uitat acum in lista si tu ai DPN pe 7 decembrie. De ce zici ca nasti de Craciun?

Fetelor, Esca dixit, mie inspirat mi se pare sa nu faceti liste peste liste. Ma rog, tine si de timp, in fond. Fetele care nu au intrat de mult si nu mai intra, oricum nu vor anunta ca au nascut si, ca atare, nu apar in lista de la Scutece. Parerea mea e ca va complicati, dar faceti cum credeti in fond. Ele nu cer de foame in lista aia, poate sunt fete imobilizate la pat care intra apoi cand au bebei. Ma rog...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

CUM CREDETI, DAR UNELE NU AU MAI SCRIS DE 8-9 LUNI. Adica s-au inscris si gata!Chiar asa timide?La fetele acestea ne refeream

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

felicitari symo !
BINE AI VENIT DIANA NICOLE!

34+

Mergi la inceput