SI NOI AVEM URGENT NEVOIE DE O BONA PT O FETITA DE 1AN SI 4 LUNI!!!! Cu urmatoarele "coordonate": Program L-V 8-19, preferabil din zona apropiata(drumul taberei sau cartier apropiat) hranit fetita mica dimin, pranz, ora 17.00, scos afara(in curte)fctie de vremea de afara, schimbat pampersi, hainute, spalat, culcat de pranz, invatat cantecele, poezioare, jocuri. Pt cazul in care fetita de 4 ani si 3luni nu merge la gradi (imbolnaviri, vreme rea) avut grija si de aceasta(precizare: Mananca singura, se spala sg, se schimba sg). Cand cea mica doarme(max 2 ore) sau are ceva timp(prefer cat e fetita treaza, bona sa se ocupe exclusiv de ea), menaj usor (spalat vase, sters un praf, calcat exclusiv lucrusoarele lor, un aspirator cand e necesar). Mancarea le-o face mami lor!deci fara gatit! Cautam o bona blaaanda, rabdatoare, iubitoare de prichindei, calma, curata, sanatoasa,serioasa, musai nefumatoare, cu cel putin experienta de mama, cu varsta cuprinsa intre 38-55ani (max 60, dar in putere-avem scara interioara!). Cu incepere de la 1-15nov. Asteptam raspunsuri de la eventuale bone cu precizarea salariului solicitat pt aceste servicii si recomandari de la voi, mamicilor, pt cazul in care cunoasteti pe cineva care sa corespunda profilului!multumesc frumos!
Sunt Mariana pensionara 56 ani vaduva de 15 ani am 3 copii 36 ,31,respectiv 18 elev la lic.George Enescu ,studii liceu economic ,serioasa,nu consum alcool ,nu fumez ,iubesc copii enorm ,dupa pensionare am fost bona la doi bebelusi pana pe data de 01 XI 2010 ,am recomandari .Imi doresc sa fiu bona cu un program de circa 6 ore sau 3 zile pe saptamana sau un program de 8 ore o saptamana dimineata si una dupa amiaza doresc variante 0721934879 Va multumesc