De ce atata rautate?

De ce atata rautate? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Am citit pe un ziar national despre moartea romancei din Italia si m-a miscat drama ei.
Dar, ce m-a socat, au fost comentariile romanesti de la articol.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/ucigasul-romancei-maricica-hahaianu-a-ajuns-dupa-gratii-909594.html

Las la o parte idiotenia criminalului italian.
Nu pot sa inteleg insa de ce asa de multa rautate in randul celor care comenteaza la acel articol.!! Ce fel de oameni sunt astia? Ce monstri sunt liberi pe netul romanesc?
Cum e posibila asa de multa rautate?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Am citit si eu unele comentarii si intr-adevar se spun lucruri urate.Si cum spui tu,culmea,de catre romani(chiar daca unii au scris in italiana).
O prietena italianca mi-a spus candva(se discuta despre rasism) ca noi romanii,odata ajunsi in afara,suntem rasisti intre noi.Rareori vezi romani care sa se ajute sau sa se suporte intre ei fara a avea un scop.M-a durut sufletul atunci,si inca ma mai gandesc la vorbele ei.Iubesc Romania din toata inima si imi pare rau ca romanii nu reusesc sa fie solidali intre ei.Un popor este ca si o familie:daca membrii sai se gandesc fiecare la burta proprie se alege praful.
Nu vreau sa spun ca TOTI romanii sunt rai,dar majoritatea pe care i-am intalnit eu asa sunt.
Italienii au mai mult respect pentru Maricica decat unii romani.Azi a fost inaintata propunerea de a i se intitula ei statia de metrou unde a fost ucisa.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

Am citit si eu unele comentarii si intr-adevar se spun lucruri urate.Si cum spui tu,culmea,de catre romani(chiar daca unii au scris in italiana).
O prietena italianca mi-a spus candva(se discuta despre rasism) ca noi romanii,odata ajunsi in afara,suntem rasisti intre noi.Rareori vezi romani care sa se ajute sau sa se suporte intre ei fara a avea un scop.M-a durut sufletul atunci,si inca ma mai gandesc la vorbele ei.Iubesc Romania din toata inima si imi pare rau ca romanii nu reusesc sa fie solidali intre ei.Un popor este ca si o familie:daca membrii sai se gandesc fiecare la burta proprie se alege praful.
Nu vreau sa spun ca TOTI romanii sunt rai,dar majoritatea pe care i-am intalnit eu asa sunt.
Italienii au mai mult respect pentru Maricica decat unii romani.Azi a fost inaintata propunerea de a i se intitula ei statia de metrou unde a fost ucisa.

ALTE POZE
BLOGU' MEU

noi nu suntem rasisti odata iesiti afara ci dinauntru- citez: moldovean imputit, tigan bau bau- daca nu esti cuminte te dau la tigani, olteni prosti, ardelean incet la minte.etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

despre copii, nu am citit comentariile, dar pot sa iti spun ca problema nu e rautatea, e prostia.
si trebuie sa recunoastem ca numai din prostie poti gandi lucruri care nici macar nu au tangenta cu viata ta, si nu numai ca ai gandit , dar le-ai si scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

peste tot in lume sunt retardati care comenteaza. citesc si presa straina si cam aceleasi stiluri, printe comentarii decente gasesti si comentarii insultatoare: 'go back to your country, f....g retarded", "stupid redneck sau moron..." le stiti si voi.
rasismul, prostia si rautatea umana sunt peste tot, dar parca e mai predominant la unele natii. Si nici nu stii cine se afla in spatele monitorului, de multe ori sunt copii care abia au descoperit netul sau teribilisti de liceu care se distreaza si rad cu gura la urechi cand scriu comments doar ca sa incinga spiritele. Altii folosec alta limba decat cea natala si nici macar nu stiu despre ce se vorbeste dar intra la orice articol sa traga cate o injuratura sau sa jigneasca pe cineva.
Ce bine ca forumul asta e moderat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

.

Citat:
citat din mesajul lui mathilda
noi nu suntem rasisti odata iesiti afara ci dinauntru- citez: moldovean imputit, tigan bau bau- daca nu esti cuminte te dau la tigani, olteni prosti, ardelean incet la minte.etc

Ai dreptate,dar odata iesiti afara se limiteaza la "romani prosti".De parca au uitat de unde au plecat.Stau intr-o zona unde sunt f. multi romani si putini au prieteni romani.Cand vorbesc italienilor despre romani spun:romanii sunt prosti,hoti etc.Numa' ei sunt cu mot dintre toti romanii.Si nu va spun lucruri care le-am auzit de la unul sau altul,ci este ceea ce un roman ii povestea sotului meu care este italian.
Daca noi nu ne respectam ca si natie e dificil ca altii sa ne respecte.
Romanii ar trebui sa fie mandri de marile personalitati care s-au nascut la noi si de multele lucruri minunate pe care le avem,nu sa promoveze prostia.
Toate statele au uscaturile lor,dar nu se lauda cu ele.
Cred ca am atins deja alte "taste dureroase" si am cam deviat de la subiect,dar mi-e ciuda cand vad Romania denigrata de niste "unii" care habar n-au despre ce vorbesc.
IUBESC ROMANIA!(nu si toti romanii)

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Rautatea, prostia, lipsa empatiei sunt consecintele lipsei de educatie. Aici poporul roman e deficitar, din pacate si asta tot de la comunism ni se trage. Noi muncim, nu gandim, jos chiaburii si regimul burghezo-moshteresc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

scuze dar e a doua oara cand se comenteaza nivelul comentariilor de pe Ev Zilei. Uitati ca e fituica care a inventat presa de doi bani in Romania si aveti asteptari peste masura de la cititorii ei.

Mi se pare nedrept sa generalizati asta la nivelul intregii tari doar pentru ca in mod constant pe forumul de la EvZilei sunt publicate comentarii de prost gust. In plus le faceti publicitate degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Da...numai ca: acest comunism a "picat" de 20 de ani si nu numai ca nu s-a imbunatatit nimic in atitudinea romanilor unii fata de altii, ci din contra, se inrautateste, partile negative se adincesc.
Nu se poate spune ca s-ar sesiza vreo urma de imbunatatire...deci eu deja considera ca, chestia asta cu comunismul care a trecut peste noi e doar o scuza pt a acoperi apucaturile dintotdeauna ale majoritatii romanilor (ma refer aici mai ales la chestia cu capra vecinului care musai e sa fie mai bolnava si urita ca a mea si la zero toleranta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

De ce atata rautate? Din frustrari, prostie, copilarii nefericite.

Daca e asa doar la romani? Absolut deloc. Citesc multa presa straina si stau mult pe forumuri / bloguri ne-romanesti. Nu suntem deloc pe locul intai, nici macar la rautate si prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Da...numai ca: acest comunism a "picat" de 20 de ani si nu numai ca nu s-a imbunatatit nimic in atitudinea romanilor unii fata de altii, ci din contra, se inrautateste, partile negative se adincesc.
Nu se poate spune ca s-ar sesiza vreo urma de imbunatatire...deci eu deja considera ca, chestia asta cu comunismul care a trecut peste noi e doar o scuza pt a acoperi apucaturile dintotdeauna ale majoritatii romanilor (ma refer aici mai ales la chestia cu capra vecinului care musai e sa fie mai bolnava si urita ca a mea si la zero toleranta).

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Pai generatia de dupa revolutie, aia de 20 si ceva de ani, a fost crescuta si "educata" de generatiile produse de 50 de ani comunism. E nevoie de mai mult de 20 de ani de reeducare.

Mergi la inceput