FIV 283
Raspunsuri - Pagina 21
ada_b spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua pe acest forum, dar bineinteles, va citesc in fiecare dimineata. Asa incepe fiecare zi..:) Ma bucur si plang alaturi de voi.
Felicitari tuturor burticilor fericite si imbratisari stranse celor care, ca mine, inca nu au reusit - va fi bine.
Asa ca, tot citindu-va ma impulsionati sa merg mai departe si as vrea ca a 2-a incercare sa fie la Giulesti la Dr. Marinescu.
Ma jutati, va rog, cu un sfat? Cum as putea sa ajung la dansul?
Trebuie sa ai cunostinte ca sa ajungi la Dr. Marinescu sau se poate si altfel?
Multumesc si va pup!
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_b Buna fetelor, Eu sunt noua pe acest forum, dar bineinteles, va citesc in fiecare dimineata. Asa incepe fiecare zi..:) Ma bucur si plang alaturi de voi. Felicitari tuturor burticilor fericite si imbratisari stranse celor care, ca mine, inca nu au reusit - va fi bine. Asa ca, tot citindu-va ma impulsionati sa merg mai departe si as vrea ca a 2-a incercare sa fie la Giulesti la Dr. Marinescu. Ma jutati, va rog, cu un sfat? Cum as putea sa ajung la dansul? Trebuie sa ai cunostinte ca sa ajungi la Dr. Marinescu sau se poate si altfel? Multumesc si va pup! ada |
Cand am facut eu prima programare era super aglomerat si am asteptat destul de mult...cam o luna.
Am fost la discutie cu toate analizele pe care le aveam la momentul respectiv si am stabilit impreuna cu prof. Marinescu urmatorii pasi.
Bafta multa si daca mai ai intrebari i-ti raspund cu mare placere !
Pupici tuturor FIV-oselor !
Alina in asteptarea unei minuni de
daniela74 spune:
dandanutz multa bafta,sa ai multe ousoare bune.Te astept cu vesti.Eu nu stiu inca nimik,dar dupa calculele mele ar fi cam prin decembrie.
ada bine ai venit,sa stii ca aici imi servesc si eu cafeluta in fiecare dimi.Mult succes,sa ne vedem gravidute.
alinaoprea te pregatesti pt.o noua incercare?
angie mamica de bebe jucaus.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
maria08 spune:
Cristy: Felicitari!!!! Iti doresc o sarcina usora si la termen!!!
Ela: Bafta azi!! Sa ramana puiutul cu tine inca 9 luni!!
Dandanut: Tin pumnii stransi pentru punctie!!
Mona: Doamne Ajuta sa fie bine peste 12 zile!!!
O zi buna tuturor!!!
honeys spune:
Cristy si Veronica felicitari. Doamne ajuta sa ne vedem cu bebeii in brate.
Cristy si Angie voi embrioni de cate zile ati transferat?
MULTUMESC DOAMNE.
ada_b spune:
ALINAOPREA, daniela74 - va multumesc pentru raspunsul prompt.
ALINAOPREA - mi-ar prinde tare bine sa vorbesc cu cineva care stie toti pasii...O sa sun si eu, sunt tare curioasa cand ma primeste...:)
O saptamana usoara tuturor!
angieangie spune:
honeyseu am avut punctia pe 13 mai si pe 16 et
deci 3 zile...
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Cristy si Veronica felicitari. Doamne ajuta sa ne vedem cu bebeii in brate. Cristy si Angie voi embrioni de cate zile ati transferat? MULTUMESC DOAMNE. |
Angie +27
bebe jucaus
dandanutz spune:
buna fetelor
eu mai am putin si plec la clinica am niste emotii.....
va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine