FIV 283
Raspunsuri - Pagina 20
cristy1977 spune:
fetelor, va multumesc pentru urari si pentru ca sunteti alaturi de mine si impartasim impreuna aceasta bucurie
sa va dea dumnezeu tuturor aceasta fericire, nu renuntati, pentru ca este posibil, credeti-ma, astept acest moment de 10 ani si intr-un sfarsit a venit, desi nu mai aveam mari sperante
tocmai mi-am facut un test de pi si am primele 2 liniute din viata mea
lyly mar, nici nu stiu ce sa spun, cred ca acum iti e tare greu, dar nu trebuie sa renunti, asa cum s-a putut la noi, sigur se va intampla si la tine, tu cu cine ai facut fiv? medicul nu a vazut din timp ca ai endometrul atat de mic? desi 7,5 nu mi se pare atat de mic, din cate stiu trebuie sa fie minim 8 si timp mai avea sa creasca, te pup si ai incredere
ela, ai primit ceva vesti?
vero, multumesc, tu cum te mai simti? eu am in continuare aciditate crescuta la stomac si pentru a ma calma trebuie sa mananc continuu, dureri de burtica mai rar, sanii nu mai sunt atat de umflati, iar durerosi deloc, te pup
alina, anda
"After all, tomorrow is another day!"
ella72 spune:
lyly, imi pare foarte rau, poate in ianuarie DD te va ajuta sa iti indeplinesti marele vis, acela de a fi mama!
eu am hotarat sa il punem luni, nu vreau sa il congelam sa mai asteptam urmatoarele luni, cand ar fi posibil sa scoatem pe natural doi-trei, dar daca am nesansa sa fie goi foli si lunile urmatoare?
raman cu cel congelat, care poate nu mai are aceleasi calitati ca si unul proaspat, nu ma pricep f tare la lucrurile astea....dar asa am hotarat, asa simt ca trebuie sa fac..luni la ora 9 facem transferul.
gheveronica spune:
ella iti tinem pumnii luni ...sigur e cu noroc outul tau ...e un invingator
cristy eu ma simt bine dar sunt in continuare foarte balonata..si am dureri de burta di cauza asta...felicitari din nou
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
lyly_mar spune:
cristy,am facut cu dr albu de la ML,dar il ultimu timp este depasit de nr de paciente, ca el face de toate ....acum acolo a mai venit si dr codreanu de la giulesti,ma gandesc sa incerc si cu ea....a facut cineva fiv cu ea?ce ati auzit de ea?
tu cu cine ai facut?
i-am dr ca ce as fi putut lua pt cresterea endometrului si a zis ca nu are incredere in oestrogel/cycloproginova
ella, fa ce simti tu mai bine...mie dr mi-a zis ca dc endometrul era bun si embrionul bun,merita sa incerc....ai dreptate cu congelatul,exista riscul sa nu reziste la decongelat
la toate fetele
angieangie spune:
CRISTY.FELICITARI!!!!!!!!!!!!!Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe cuminte si frumos
Anda...draga mea ce faci?mi-e dor de tineMosulik e fericita maxim..are o fetita frumoasaaaaaa...superba nor-measi are botezul pe 15 nov
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Cristy1777 FELICITARI!!!! si 9 luni de vis iti doresc...ce ma bucur cand mai rasare cate o graviduta!!!! Angi, ce mai face Mosulik? |
Angie +26
bebe jucaus
monaramona spune:
cristy felicitari si din partea mea
lyly_mar iti raspund si eu mai greu..am luat medrol dimineata si dupamasa cate 4 mg ca mai mult nu am rezistat ca ma durea stomacul..am inceput cu o doza mai mare dar am redus-o
eu sunt posesoarea unui singur embrionas ca celalalt din pachet nu a rezistat si nu am vrut sa ii mai dezghet si pe ceilalti 3 deoarece nu putea sa imi puna 4 si daca ii congela iar pe ultimii 2 isi pierdea din calitate..asa ca astept 12-14 zile pana la un rezultat final
daniela74 spune:
CRISTY
FELICITARI,SARCINA USOARA SI LA TERMEN ITI DORESC,BRAVOO
MONA- unul si bun.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
iooliana spune:
Cristy, felicitari si din partea mea. Mi-ai transmis si mie starea ta! Mi-am adus si eu aminte de primele doua liniute .
Astept si reusitele celorlalte fete. Nu va pierdeti speranta!
Pooop!
dandanutz spune:
crysti si veronica felicitari sa va dea DD o sarcina usoara si la termen.....
fetelor eu maine am punctia si din ce zice profu joi va fii primul transfer si daca rezista mai pune si blasto....sper sa fie bine de data asta ....
va pup pe toate si sa ne ajute DD sa ne implinim toate visul...
daniela74 tu c f?
angieangie spune:
monaramonaunul si cel mai puternico sa reusesti..stai cumintica in pat si gandeste-te ca esti mamica
dandanutzmulta multa bafta
Angie +27
bebe jucaus