Suspendarea lui Basescu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

De ce trebuie suspendat Basescu?
Pentru ca este o greseala ca a fost pus acolo unde este. Votul lui a fost unul negativ la adresa lui Geoana, nicidecum datorat marilor sale calitati. Se stie ca toti politicienii au grija de propriile persoane. Pana la urma e omenesc. Dar mai ai grija si de amaratii care te-au votat si nu-i dispretui.
Basescu nu este in stare sa reprezinte Romania pe plan international, este un om lipsit de cultura si de educatie, este un tip conflictual, lipsit de diplomatie. O fi bun la carma unui vas, dar nu la conducerea unei tari. Gafele lui diplomatice ne costa.
Dupa cum vedeti n-am pomenit decat prerogativele presedintelui, cu toate ca Basescu este si prim-ministru. Aici intervin o gramada de alte lucruri, incepand cu subminarea economiei nationale si continuand cu distrugerea flotei s.a.m.d.
Dar cum sa duca la bun sfarsit cumulul de functii, cand el nu e in stare nici macar de una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Oana draga.....da cand l-ai votat de ce l-ai votat????? ce argumente pro aveai din cei 4 ani in care a mai fost la presedentie??? ce argumente pro cand a fost min transp??? la mine, atunci cand planeaza deasupra unui om ideea ca ar fi facut ceva care sa afecteze tara (vanzarea flotei) acel om nu mai are credibilitate. acu de ce vrei jos cu el???? ca ai fost afectata direct, nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Alexandra, ai dreptate cu votul negativ adresat lui Geoana. N-am facut niciodata un secret din faptul ca l-am votat pe el ca sa nu iasa ceilalti. Acum, nu dupa asa mult timp, incepe sa iasa la iveala conspiratia idioata cu care ne procopseam daca ieseau bufonii aia.
Dar il avem pe Basescu, care, evident, nu-i vreun castig.
Asa ca, cel putin pentru mine, e clara palma pe care o luam (meritat) cu totii, pentru ca facem cum facem si votam prost. Din toti candidatii la presedentie tot intre aia trei s-a dus lupta. Din toate partidele, tot astea se rotesc la putere. Ca nu se pun singure acolo...noi le alegem!
Acum sa-l demitem pe Basescu (caci de demitere e vorba, parlamentarii pot sa-l suspende pana la referendum, daca ar putea l-ar demite ei, dar asa...se ajunge la votul nostru). Si, apoi, sa-l votam pe...cine?
N-ar fi mai bine sa existe cineva credibil, caruia sa-i acordam votul, chiar daca o sa constatam ca nu-i rupt din Rai? N-ar trebui sa avem cu cine-l schimba pe Basescu, inainte sa-l dam jos?

Adica opozitia de acum stim de ce vrea sa-l suspende: sa poata sa-si faca jocurile. Si noi (marea majoritate) vrem sa fie altcineva, mai capabil, presedinte; dar pentru scopurile noastre. Ma intreb, daca scopurile noastre nu vor fi atinse prin demiterea lui, de ce trebuie sa punem umarul ca sa facem jocurile celor carora nu le pasa de ce vrem noi?
Ca eu sper, chiar daca or mai fi unii de alta parere, majoritatea este convinsa de "beneficiile" ce ne asteapta cu o eventuala carmuire a actualilor opozanti...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Oricat de rai ar fi actualii opozanti, este indiscutabil ca au un plus de educatie fata de actualii guvernanti. Asta conteaza in afara tarii.
Politicianul ala ideal care se gandeste la popor este doar un personaj imaginar si trebuie sa ne fie clar ca nu vom avea niciodata asa ceva. Va trebui sa privim intotdeauna dincolo de gargara electorala, fie ea de stanga sau de dreapta, practic doctrinele clasice aproape ca nu mai exista. Va trebui sa vedem pe cine alegem, pentru ca acea persoana ne va reprezenta in fata lumii, acea persoana va negocia pentru noi, acea persoana va trebui sa aiba taria de a trece peste antipatii personale cu alti sefi de state, daca interesul Romaniei o cere. Basescu n-a fost, nu este si nu va fi in stare de asa ceva.
Nu sunt o admiratoare a lui Geoana, l-am votat, dar votul meu pentru el a fost unul negativ la adresa lui Basescu. Intotdeauna am spus ca daca PSD venea cu alt candidat, ar fi castigat alegerile. Oricum, pe plan international, Geoana s-ar fi descurcat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mie nu imi e foarte clar ce am avut noi sau ce am pierdut din cauza lui Basescu in afara tarii.

Mergi la inceput

marina....nu am evoluat deloc

Mergi la inceput

adica? la ce trebuia sa evoluam? care sunt situatiile concrete in care tb sa fim dar nu suntem din cauza lui basescu?

Mergi la inceput

eu nu m-am referit neaparat le cum suntem vz in afara tarii, prea putin ma intereseaza...general vb nu am evoluat delok, din contra suntem trasi in jos, daca tu vezi o evolutie in viata romanului de rand...atunci scuze, eu una nu vad ci vad ca viata romanului de rand, platitor de N taxe si impozite e ingreunata, invatamantul se duce in jos vertiginos de patca ar avea piatra legata, sanatatea la fel, justitia e un haos total, iar aste sunt bazele unei civilizatii, bazele care duc la evolutie. nu vreau sa port discutii politice, pe bune....asta e parerea mea, asta vad eu cand vin in tara, si nu vin rar, cel putin 4 din 12 luni le petrec in Rom.

Mergi la inceput

nu stiu de ce te enervezi ca tu te-ai bagat in discutie. Alexandra a comentat ca il prefera pe Geoana din cauza educatiei pentru ca datorita acesteia s-ar fi descurcat mai bine pe plan internationalsi am intrebat unde a gresit Basescu pe plan international de am fost asa de afectati.

Iar de evolutia mea sunt eu raspunzatoare nu Basescu. Atat timp cat sunt sanatoasa si am maini sa muncesc eu sunt raspunzatoare, nu statul, nu Basescu, opinia mea evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Oricat de rai ar fi actualii opozanti, este indiscutabil ca au un plus de educatie fata de actualii guvernanti. Asta conteaza in afara tarii.

Un plus de educatie ??? Poate mai bine zis un plus de smecherie in a aburi poporul !!!

Mergi la inceput