Suspendarea lui Basescu
Raspunsuri - Pagina 4
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela uat???? perceptie eronata |
Fiecare cu perceptia lui. Nici mie nu mi se pare ca opozitia are un plus de educatie. Dimpotriva...
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Fiecare cu perceptia lui. Nici mie nu mi se pare ca opozitia are un plus de educatie. Dimpotriva... |
eu m-am referit strict la cum m-a perceput Marina....sunt extrem de calma, am minte suficienta incat sa nu ma enervez virtual, iar daca tot i s-a parut ca m-am bagat aiurea, putea sa ma ignore....din contra s-a enervat ea punandu-mi in carca nervozitate, atata tot, la asta m-am referit...dar vaca sunt multe pietre si multi doritori sa arunce....enjoy
Marina spune:
pai te-ai pus pe dialogat cu mine dupa care ai specificat ca nu te intereseaza cum suntem perceputi in afara ci strict situatia interna care e neagra spere foarte neagra, ba chiar mi-ai mentionat ca petreci intre 4 luni in Ro si stii ce spui de parca eu chestionasem dreptul tau la opinie.
Sincer ma interesa strict parerea Alexandrei de ce considera ca Basescu ne-a tras in jos in ceea ce priveste relatiile externe.
Pe subiectul cat de greu o ducem in Romania din cauza lui basescu in Romania sunt 10 subiecte, cunosc toate opiniile si nu mai are pentru mine una nici un farmec sa combat. Partea cu relatiile externe mi s-a parut interesanta si personal pe aia doream sa o discut.
capcaunul spune:
Cu o rigurozitate matematica Basescu ne-a tras in jos, pe cand Geoana ne-ar fi tras in sus:
Demonstratie:
Bucuresti: 44șN
Washington: 38șN
Moscova: 55șN
emanouela spune:
hellloooo duamna, mai usurel ca am beregata subtire, nu mai sari la ea....iar imi bagi in gura vb pe care nu le-am zis???? vezi la mine scris "strict" undeva???? eu cred ca am scris "prea putin, nu neaparat"...dar daca pt tine strict= prea putin, neaparat...spune ca sa stim. asteapta rasp Alexandrei si da-mi ignore, sau faci si tu parte din categ cine nu e de acod cu tine trebe luat la pietre.
Rufus spune:
Capcaune,
Nu vreau sa ma contrazic, mai ales cu oameni care vorbesc civilizat si chiar cred ce spun, nu fac "munca de partid". Vreau doar sa spun ca nu mi se pare deloc vreo civilizatie in plus la opozitie, si asta pentru ca foloseste aceleasi metode ca cei de azi si, mai ales, stiu sigur ca le-a folosit atunci cand au fost ei primadone. Despre Geoana am avut o parere relativ buna doar pana a intrat in politica, atunci cand era doar ministru de externe; dupa aia, s-a metamorfozat, poate chiar a devenit el insusi, ceea ce-mi placea la el era, probabil, o poza. Asa ca, dupa mine, imaginea lui Geoana nu facea doi bani pentru tara, pentru ca, iata, era doar o marioneta penibila in mana unora cu interese; iar in exteriorul tarii asta se vede, numai noi nu vedem, ca avem ceva pe ochi si nu ne mai trece. Despre Antonescu nu mai vorbesc, el este chiar un nimeni cu pretentii nejustificate, aberante.
Cat ne-a tras Basescu in jos? Nu se stie...dupa cum nu se stie cat ne-a tras Iliescu...altii ar fi facut mai mult? Putem sa ne dam cu parerea doar, ca doar n-o sa luam de buna parerea lui Geoana, Antonescu sau alti maimutoi ca ei.
In particular, ma tot mir cum atat de multa lume il condamna pe Basescu pentru te miri ce. Stiu, parerea este ca el face si desface totul pe lumea asta...eu zic ca e un mod atat de simplist de a vedea lucrurile, ca ma ia cu fiori...oare chiar toti suntem buni la politica? Mai, sa fie...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Marina spune:
evident ca nu toti suntem buni la politica, dar majoritatea suntem fantastici in a fi agresivi d'aiurea.
Imi amintesc si eu de Gioana ministru de externe, parea extrem de promitator, dar in politichia locala mi se pare de-a dreptul mic.
viviana spune:
Divide et imperia. Asta este scopul urmarit.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
capcaunul spune:
S-a lamurit totul la OTV!
Lorin Fortuna (cel cu civilizatiile -iene) a demonstrat ca Basescu este mutant balaurian de origine goriliana.