Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Strumpy, multam de capitol nou.

Anaxena, multam si tie, pt lamuriri. Am priceput, pt inceput, detergent special pt copii, deci spalat separat. Mi-am facut o idee.

Andreea, dar de unde mai gasesti porumb fiert??

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mi-a facut sotul surpriza si mi-a cumparat din piata. Si el a fost uimit cand a vazut ca mai este porumb.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze pe picasa cu patutzul...ma duc sa fac baie la cercopitec si revin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

daniela frumos caruciorul, ma amuz de fiecare data ca mi se pare tare dragut cand vad asa tipul asta de curucioare cu un bebe mic in ele si unu mai mare
Abia astept si eu sa ma duc la shopping pentru bebe la Next si H&M ca au lucruri tare dragute, plus ca s-a mai deschis un magazin super dragut de la Jojo Maman in cartier si mai am si mother care si Bhs si multe alte magazine ... vai vai ce o sa stau numai pe la magazine Ieri in mothercare ma uitam la seturi de 7 body pentru 0-3 luni, cu maneca scurta sau lunga intre 11.5- 13 lire, super pret , nu cum am vazut eu in romania la Z numai un body era cam 4 lire

Deea, mie imi place sa spal vase, tu de ce crezi ca nu folosesc masina de spalat vase ? imi place sa ma linciuresc ca o ratza in apa, non stop numai vase as spala Cat despre tricotat , am tricotat multttttttttt cat am fost acasa la ai mei, pana sa ma duc la facultate, am tricotat si cusut fel de fel de chestii foarte frumoase , de pe la 4-5 ani am inceput si vad ca inca mai am microbul in mine... mi-ar placea sa ii fac o paturica lui bebe din mai multe culori

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

miki, deci nu-s singura care isi simte stomacul in gat ...nu mai mananc nimic in seara asta , am baut ceaiul ala si parca nu mai intra nimic, dar absolut nici macar o inghitituta de ceva sau o picatura de apa si abia inchei 18 sapt vineri...
ah si ma doare rau in partea de jos, incerc sa nu le bag in seama, dar cand ma mai indoi sau ridic sau fac ceva mai fac au au ... de la ce o fi ???

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumpy, si mie imi placea sa tricotez. Si acu' as avea si timp destul. Dar niciodata n-am stiut cum sa incep. Intotdeauna mi le incepea mama. Dar banuiesc ca as putea gasi pe net ceva lamuriri. Stii ca n-ai avut idee rea?

Multumesc fetelr pt detaliile cu spalatul rufelor.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac sa ai pofta. ai mai ajuns in real sa vezi caruciorul?

anaxena camera este foarte frumoasa. maria mai doarme in patut? daca nu, tu poti folosi linistita patutul pentru bebe. ce daca este roz. burtica de la 18s de la sarcina cu maria este cam ca acum. parca te vad iar cu ditamai burtoiul

strumphitza sa te scoata cineva din priza, esti culmea. mai stai locului. hai, ai facut pozici la burtica?

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

anaxena acum am vazut ca de fapt patutul nu este roz. doar lenjeria este roz. deci il poti folosi clar.

Mergi la inceput

roxy dar nu am facut multa treaba azi, numai am pus la spalat, la uscat, apoi in dulapuri fiecare impaturit , in rest am urcat si coborat scarile de cateva ori.. deci eu treaba multa nu am facut , ahh am si aruncat multe chestii inutile dar nu ma doare pe mine burta de l amunca, burta ma doare de vreo saptamana asa, dureri pe care nu vreau sa le bag in seama, dar pot eu ??
Cat despre pozici, nu fac nimic nici o pozica, sunt toata super umflata, un balon gata sa faca poc

A dat Domnu si a plecat si barbatu de la birou, ma gandeam ca vine la miezul noptii

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

danielle bine ai venit la noi. sarcina usoara si un bebe sanatos.
chiar interesant caruciorul. hainutele sunt asa dragalase

Mergi la inceput

fetelor eu merg in pat la desene.

Mergi la inceput