La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
suede spune:
Raluk poate ai zis deja,dar eu nu am prins discutia....
Ce parere ai despre indulcitori?
Merci!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ah, si mi-a luat-o tot Raluk inainte cu ideea pentru urmatoarea carte scrisa de Bia. Eu voiam sa-mi fortez putin norocul si sa-i sugerez sa scrie ceva despre modurile de abordare a apucaturilor plozilor. Sa ma apuc sa strang material didactic (si am din plin!!!) si ea sa dezvolte asa frumos, stiintific. Iti dai seama ca ar fi un fel de Spock in varianta psiho???? Hai, o las mai intai sa scrie cu meniurile ovo-lacto ca si de asta avem nevoie. Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Asta e super tare ideea!!! Pai eu zic sa le faca deodata
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Raluk poate ai zis deja,dar eu nu am prins discutia.... ![]() Ce parere ai despre indulcitori? Merci! Laura ![]() ![]() |
Trecem peste faptul ca discutiile astea sunt ca si cele despre vegetarieni?
![](icon_smile_wink.gif)
Indulcitorii artificiali sunt si mai periculosi si mai nesanatosi decat zaharul! Absolut! Mai bine zahar decat zaharina, aspartam, acesulfam-K, splenda, fructoza, etc.
Eu sunt de parere ca se pot face dulciuri multe si minunate indulcind cu banane, fructe uscate (curmale, smochine, caise, stafide), miere, stevia. Acum se pare ca palm sugar e pe val in lumea naturista. Stau pe tusa si nu ma pronunt, pentru ca si siropul de agave era considerat o minune si acuma nu mai e. Ce se stie din batrani e mult mai sanatos. A, si uitasem de siropul de artar. Fara zahar adaugat, desigur
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
suede spune:
Tu esti fata desteapta
Eu incercam sa aplanez discutia de ieri...ca fiecare are dreptul sa-si aleaga stilul de viata......si ca fiecare are dreptate in felul lui..
Recunosc ca ulterior mi-am dat seama ca esti vegetariana ,n-am vrut sa insinuez nimic cu replica mea
.
Te intreb de indulcitori pentru ca Mihnea nu mananca cereale,nu a mancat niciodata si atunci a trebuit sa ii dau biscuiti sa ia in greutate.Cei expandati nu-i plac ca nu se fac pasta,el inca mananca pasat...
De-asta sunt in dilema :am unii cu zahar si unii cu indulcitor...si nu stiu ce sa-i dau..
Ii dau cam 2 biscuiti pe zi cu iaurt sau cu fructe
Merci!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
cristina_ana spune:
Hello!
Raluk, zi-mi si mie mami, ca mor aici nu alta, ce e rau cu siropul de agave? Ca eu tocmai cercetam piata sa-mi iau din asta pentru facut prajituri. La fructoza am renuntat ca ati zis voi ca e cancerigena. Si cum eu fara dulciuri nu pot functiona, trebuie sa gasesc musai o solutie. Zau asa, si siropul asta e naspa? Hai, zi-mi te rog ca nu e si asta cancerigen!!!!!
Stii ca eu am renuntat acum cateva luni la carne. Ei, minunea nu a durat decat o luna, ca in concediu nu mi-am mai putut gati eu si a trebuit sa mananc ce gaseam pe la Ikea in special. SI uite asa nu am putut eu sa ma tin de ceva ce imi propusesem. Ce bine ar fi daca mi-ar putea gati cineva, adica eu sa dau comanda si altcineva sa se execute! Acum imi e mult mai simplu sa arunc pe gratar o bucata de piept de pui si niste legume si gata papa. Dar in continuare carnea ma ingretoseaza, asa ca trebuie sa ma organizez cumva sa gatesc mancare sanatoasa si care sa imi si placa.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Monica, am ramas si eu intepenita acum vreo doua saptamani si m-am dat cu gel Diclac (diclofenac). Si pana a mai trecut durerea aia naspa am luat Nurofene la greu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
aricelul spune:
Buna fetelor,
off cu durerea mea de cap de aseara, m-am bagat in pat odata cu Maria si uite cate am pierdut ...
Ma bucur tare mult ca a fost o atmosfera atat de placuta ...avem nevoie de asa ceva. Va pup pe toate ca tare simpatice ati mai fost.
Monica pe mama dovleceilor si bineinteles pe Dragosel, sper sa treaca repede durerea.
Alex daca tot e vorba de pupici ...pai
Manga daca te pot ajuta cumva sunt aici
Santo cat de bune au fost prajiturile.
Raluk multumim pt informatiile utile. Poate ca nu le aplic in totalitate, dar cel putin stiu ca ti-ai rapit din timpul tau pretios ceea ce e un efort
Fetelor de ceva timp vroiam sa va spun ca tare rau imi pare ca seara nu reusesc sa va spun si eu noapte buna, somn usor, fara treziri prea dese ...poate parea o lipsa de bun simt, dar sincer nu stiu cum fac ca de fiecare data cand imi propun ...tot nu reusesc.
Pot sa va spun acum "noapte buna" ?
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Daca-ti pierzi iPhone-ul poti sa-ti lasi iubita insarcinata!
Poate parea incredibil, dar este cat se poate de adevarat. Pierderea telefonului poate aduce cu ea o schimbare radicala a vietii, mai ales daca aceasta se invartea in jurul device-ului pierdut.
Cei de la CNN au adunat povesti interesante cu si despre smartphone-uri. Reporterii au vrut sa afle care sunt efectele fundamentale ale folosirii acestora asupra vietii omului de rand.
Doug Wilson, un tanar din Arkansas, este posesor al unui iPhone 4. Si obisnuieste sa-si organizeze ziua cu ajutorul telefonului. Este unul dintre acei oameni care nu foloseste iPhone doar ca sa faca poze si sa navigheze pe net, ca multi dintre prietenii lui. Si-a dorit foarte mult sa puna dispozitivul la treaba si sa-i vada limitele.
Prin urmare, Doug Wilson si sotia sa au decis sa foloseasca metoda calendarului, pentru a face sex neprotejat si totusi sa se fereasca de sarcini nedorite. Si-au instalat aplicatia respectiva pe telefon si totul a functionat perfect. Iubirea dintre ei se manifesta exact dupa cum dicta iPhone-ul, iar fericirea era pretutindeni.
Pana cand Doug si-a pierdut iPhone-ul, chiar intr-o noapte in care si pe el, si pe sotie i-au trecut fiorii dragostei. Cum nu mai era vreme de cautat telefonul, actul s-a consumat, iar rezultatul a fost un bebe.
Ne imaginam momentul in care copilul va afla cum a fost conceput....
_
Maria (28.08.2009)
MangaGirl spune:
hello doamnelor,
liliachio sa-mi las te rog un nr pe mess ca tare vreau sa te aud. cat despre al tau fiu, nu stiu ce sa zic decat ca stiu, desi intr-o masura mult mai mica. ti-am citit disperarea in postul de pe blog, dar stii ca nu ai ce-i face si ca trebui sa-si faca numarul. iti doresc din suflet multa putere si incredere ca va trece. ca doar uite la Andra, e deja la scoala, desi nu i-a placut niciodata mancarea.
laura iti spun cand stiu mai multe despre ce va urma. multumesc mult.
raluk enciclopedia noastra....eu tin sa-ti multumesc pentru toate lucrurile pe care le-ai impartasit cu noi. desi avem stiluri de viata diferite si mi-as dori pe undeva sa am taria ta si sa renunt la dulciuri sau la carne sau etc. am aflat o gramada de informatii prin tine si sunt mult mai atenta la ce se intampla in jurul meu. de indulcitori stiu si eu ca sunt foarte rai. cel putin aspartamul e foarte controversat si chiar vor sa-l scoata de pe piata. mi se urca sangele la cap cand vad mamici in UK care dau apa dulce copiilor pe care scrie mare No sugar. si nimeni nu se intreaba cat de rai sunt cei 2-3 indulcitori din apa aia la bidon. anyway....eu nu prea spun mereu ce gandesc pnetru ca, desi unii isi cresc prost copii, am credinta ca ar continua in stilul asta, din moment ce au ales sa dea apa indulcita copiilor. cum discutam si cu draga de monis cand ne-am vazut, treaba cu fiecare is creste copilul cum vrea e total aiurea, dar putini sunt cei care chiar iau aminte la ce se spune si schimba niste obiceiuri nesanatoase. pai eu ma uit la mama mea care-mi spune sa-i dau sa guste placinta cu mere. mama, cadru medical, ma rog, farmacista care-mi spune ca nu pateste nimic daca ii dau. eu ii spun ca nu-i dau din alte considerente, dar ea nu intelege. si amandoi imi aduc in fata treaba cu...dar tu cum ai crescut. i-am intrebat daca li se pare normal ca la 4-5 ani devoram pungi de zahar cubic pe ascuns in disperarea mea de a manca dulce. nu am primit inca un raspuns, desi stiu ca ei ascundeau pungile de mine, stiind ca sunt o disperata. ajunsesem intr-un timp sa mananc dropsurile alea verzi de la farmacie din cutiile chinezesti doar pentru ca ziceam eu ca sunt jeleuri. duceam o cutie la zi, ca mama mai facea stoc cand primeau marfa.
m-am lungit rau. nici eu nu dau carne copilului prea mult. nici nu-i prea place si nici nu insist.
miha ti pup draga si-ti multumesc. va fi bine, sunt sigura.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Cristina_ana iti multumesc mami pt incurajari.Cum ai stat tu aseara så imi scrii acolo 2 cuvintele.Te imbratisez!Sunt si mai optimista dupå ce am citit!
Kawa si tare mi-a placut ce ai scris.
Aricelule tu ai iphone??
SAnto, Santo ce bucurie si ce cadou minunat de ziua ta!Doamne cum le asezi tu pe toate si faci mamele fericite intr-o zi minunatå.Ma bucur mult ca totul e bine.
Manga
Edit: ca am scris ca....
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu
cu fundita